TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 703
del dilluns dia 01/02/2004

.. Carrer.- El 061 està recollint de terra la piltrafa d'en Marcel que vol saber on és la persona que els ha avisat, però els sanitaris li diuen que allà no hi ha ningú.

Pis Montse.- Arriba l'Ivan amb un somriure d'orella a orella i cantussejant. Evidentment en Narcís vol saber perquè està tan content i, després de fer-li prometre que no en dirà res, l'Ivan li diu que ha estat amb la Marta.
Això fa creure a en Narcís que la noia ja és la nòvia del seu germà, tot i que ell li aclareix que encara no.

Bar Peris.- Un cop més, la Laura ha de castigar el seu fill. El nano ha d'anar a una festa però com que no ha fet el treball que havia de fer, sa mare li diu que no hi anirà.
Quan la Laura marxa, en Xavi agafa el mòbil i truca el seu pare.

Botiga Marta.- La Paquita, mentre busca un botons per cosir a la nena Ripoll, li diu a sa filla que surt amb en Manel i que l'home li ha dit que n'està enamorat.
A la Marta li sembla molt precipitat i pensa que potser només li està agraït per haver-lo ajudat ( està clar que pensa en el que ella ha fet amb l'Ivan). La noia, de totes maneres, n'està contenta per sa mare, tot i que deixa clar que ella no podria enamorar-se ni estimar ningú amb tan poc temps que fa que és mort l'Albert.

Pis Núria.- En Marcel és al sofà fet un "cuadro" i li està dient a l'Assun que ara ja ho té clar.
Entra la Núria que posa uns ulls com a plats de veure'l tan nafrat.
Ell li diu que l'han atracat i quan l'Assun és fòra, la Núria mostra el seu recel tot preguntant-li si ha posat una denúncia i, ja específicament, si li ha dit la veritat. En Marcel diu que no, que ha estat una rossa que l'ha deixat així.

La Fusteria.- L'Ivan és a la barra i segueix més content que unes pasqües. Entra en David que s'asseu amb ell a prendre una cervesa. Aleshores s'hi afegeix en Gus que el primer que fa és dir-li a l'Ivan que es nota que avui ha follat.
L'Ivan marxa i en Gus insisteix a en David que està claríssim lo de l'Ivan, que fins i tot li ha canviat la cara. En David posa una cara certament estranya.

Fora de Cal Peris.- En Xavi li diu a son pare que com que la Laura l'ha castigat, no pensa fer el treball. L'home li diu que sa mare té raó i que faci el treball. A canvi d'això promet portar-lo a una competició de scalextric a casa d'un amic.

Dins de Cal Peris.- Mentre la Cinta convenç a en Peris de no dir res a ningú fins que s'hagi fet l'amniocentesi, en Xavi torna a entrar i s'asseu a la cadira.
La Cinta agafa el llibre que havia portat per ajudar-lo i s'asseu amb ell.

En una altra taula, en Ripoll li diu a la Paquita que no fa més que pensar en ella. La Paqui li diu que li sembla que la cosa va massa depressa i que no està gaire segura del que sent ell per ella. L'home li diu que ell sap perfectament el què sent i aleshores els interromp la nena Ripoll que ja té ganes de marxar.

Pis Laura-David.- La Laura mira, molt satisfeta, el treball acabat del seu fill i li proposa de canviar el proper cap de setmana amb en Robert i compensar-lo d'alguna manera.
El nano li diu que no, que ja ha quedat amb son pare per lo de l'scalextric, cosa que sorprèn molt a la Laura. En Xavi li explica que acaba de parlar amb el seu pare per telèfon i que ha trucat quan ella era a la cuina.

Pensió.- L'Ivan comunica a la Remei que els pisos ja estan comprats.
La Remei, que va molt atabalada per l'excés de feina, li demana al noi que porti una pila de roba a l'habitació de la Marta.
Quan l'Ivan hi entra, veu el llibre que ell li va regalar per tal que escrivís i no es pot sostraure a la curiositat. L'obre i comença a llegir.

Pis Núria.- En Marcel diu que té l'estómac massa remogut i que se'n va al llit sense sopar.
La Núria li remena les butxaques de la jaqueta però en Marcel, que ha tornat a treure el cap, l'enxampa. La Núria li diu, amb un punt d'emprenyament, que no se'l creu, que fa dies que està estranya, que...................
En Marcel no la deixa acabar i li confessa la veritat. La noia li vol fer prometre que ho deixarà però en Marcel li diu que "nanai" i, donant-li l'esquena, se'n va cap el dormitori.
Aleshores la Núria agafa el telèfon i truca a un tal Ferran.

Pensió.- A l'Ivan li va canviant la cara per moments. Ara mateix està llegint que la Marta no se l'estima, que no sap si li té llàstima però el que segur que no sent és amor. És més, que ni li agrada ni el desitja.
Aleshores entra la Marta que s'enfada en veure que el noi està llegint el que no hauria de llegir. L'Ivan llença el llibre damunt del llit i l'engega a la merda.




tplana

Setmana 142
Capítol 704 · Capítol 705 · Capítol 706 · Capítol 707 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici