TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 697
del divendres dia 23/01/2004

.. L'Ivan esmorza amb el seu germà i la Neus. Està fent números i el Narcís explica que a la Neus també l'agrada comtar coses.
Poc després arriba l'Àngels, la mare d'ella, i totes dues se'n van. Quan els Crespo es queden sols, el Narcís li pregunta al seu germà si sap quan arribarà el moment de fer-s'ho amb la Neus, però l'Ivan li recomana que no corri massa.

Al dia següent, l'Ivan continua fent comptes i li explica a la Montse quines son les seves intencions: agafar els diners de l'herència del seu pare i invertir-los en la compra de pisos associat amb la Remei.
La Montse posa el crit al cel i li prohibeix tocar els diners del banc que ni tan sols els van fer servir quan el judici per la custòdia de l'Isaac, i l'acaba recomanant que es busqui una feina de veritat.

Més tard, el David xerrant amb la Marta, l'explica tot el que ha fet l'Ivan per la botiga i per ella, mentre ha estat ingressada al Centre. Li diu que fins i tot, va ser capaç de deixar la feina a l'editorial per dedicar-se més a la botiga.
El David justifica tanta dedicació per part del seu amic dient-li a la Marta que n'està molt enamorat d'ella i li pregunta si ella ho està d'ell. Però la Marta és clara..., l'estima però només com amic.

Després de saber tot això, la Marta va a buscar a l'Ivan i se'l troba al Peris. Vol parlar-li d'això que va fer (deixar la feina per la botiga), però ell no està massa per ella i se'n va dient que té presa però que més tard li farà una visita.

Però l'Ivan no ho fa i és ella qui torna a buscar-lo aquesta vegada anant a casa seva. Aquí xerren de tot una mica. Ell li diu que en part va deixar la feina de l'editorial per la botiga però també perquè el contracte que li oferien era una merda.
Ivan li pregunta si al Centre va pensar en ell però la Marta li contesta amb un sí poc convincent.
Ivan l'explica que està pensant en fer negocis immobiliaris però que la seva mare s'oposa. La Marta l'anima a tirar endavant i a fer tot el que calgui per portar a terme els seus projectes.
Abans que ella marxi, Ivan li fa l'abraçada que ahir no li va poder fer, però ella no li correspon amb la mateixa intensitat i intenció amb la que ell li dóna.

Per altra banda, la Neus parla amb la seva mare del que Narcís va fer-li l'altre dia quan es van quedar sols. Ell la volia tocar però ella no li va deixar perquè va començar a sentir coses rares, rares, rares... sobretot per l'estòmac.

L'Àngels li diu que tot el que va sentir és normal i li pregunta si vol arribar a fer més coses amb ell. Neus contesta que sí, però que ara no... La mare aconsella a la seva filla dient-li que no han d'anar amb preses i que li ha de dir al Narcís.
També l'explica que aniran al ginecòleg i que passat un temps, quan tots dos sàpiguen que és el moment, podran fer el que tots dos desitgen.

La Neus parla amb el Narcís a la fusteria del Dani i l'explica que han d'esperar temps per arribar més lluny. Ella suggereix esperar dos mesos, però a ell li sembla molt de temps. Narcís voldria fer-ho en una setmana, però per ella no només és massa aviat sinó que a més estarà a París on marxa amb els seus pares.
Al final posen una data: d'aquí a un mes. Ella s'ho apunta en l'agenda com un dia que serà molt especial per tots dos.

Can Ripoll està net com una patena i tot gràcies a l'ajuda de la Paquita.
Quan ella ha de tornar a la pensió, la Paula li demana que torni i també li demana el Manel i clar, la Paquita no es pot negar a tornar si tots dos s'han posat d'acord.

Al dia següent, ella torna amb llenties però com que la Paula no hi és, el Manel la convenç perquè es quedi ella a dinar.
A les postres, Manel li dóna les gràcies per tot el que ha fet per ell, i per salvar-lo, perquè del contrari, podria haver fet alguna bestiessa.
Ell agafa la mà de la Paquita i li fa un petó, no vol que marxi... Paquita li diu que millor deixar-ho estar però el Manel insisteix... tant, que acaben fent-se un llarg petò que els portarà a fer l'amor.

La Cinta continua vomitant i tenint marejos. El Peris culpa al marmitako del David de l'estat de salut de la seva mare. Veient que la cosa no millora, decideix anar amb ella a l'hospital, deixant el bar en mans del Iasir.

Allí, li treuen sang a la Cinta i s'esperen per conèixer els resultats. Ella creu que tot el que té és producte dels nervis. Peris pensa que va ser pel menjar del restaurant.
Quan arriba la doctora i pregunta per la Cinta Noguera, al veure qui és ella, es pensa que ha hagut algun error en els resultats. Cinta i Peris s'espanten per si és alguna cosa greu, però la doctora els hi diu que ella està embarassada.
(Felicitats, pares!)



Channing

Setmana 140
Capítol 693 · Capítol 694 · Capítol 695 · Capítol 696 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici