TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 140
del 19 al 23 de gener 2004

Capítol 693 (dilluns 19/0104)
Capítol 694
(dimarts 20/0104)
Capítol 695
(dimecres 21/01/04)
Capítol 696
(dijous 22/01/04)
Capítol 697 (divendres 23/01/04)


.. La investigació del Marcel cada cop es complica més. Han mort la Maruja just abans que aquesta li pogués lliurar un foto que podia ser una pista important.
La "carinyu" vol que el periodista deixi la investigació perquè tot plegat ja és massa perillós però el Marcel s'hi resisteix fins a esgotar els pocs indicis que té.

La Núria sembla disposada a explicar al Marcel les dues "relliscades" que ha tingut amb el Víctor però quan arriba el moment no s'hi veu en cor.
Refusa, això sí, una nova feina que li proposa la "carinyu" per tal d'evitar ser a prop del Víctor.

Aquesta setmana la Montse està amoïnada amb l'Ivan (ai, els fills!) que no ha fet cas dels seus consells en el tema feina i ara vol provar un nou negoci d'especulació immobiliària.

Al Narcís li comença a "apretar" el fet d'estar amb la Neus de forma més íntima del que hi està fins ara però la noia li diu que han d'esperar fins que ella estigui preparada.
La mare de la Neus, totalment receptiva a les necessitats dels dos nois, demanarà hora al ginecòleg.

La Marta ha tornat a casa i sembla recuperada. Agraeix moltíssim a l'Ivan l'esforç que ha fet a la botiga mentre ella estava internada però reconeix davant del David que l'Ivan per a ella només és un amic i no pot ser res més.
L'Ivan, per la seva banda, es mor pels ossos de la Marta i no perd les esperances.

La Clara continua rebutjant qualsevol intent d'aproximació i recolzament per part del Dani i la Núria.
Confessa al Narcís que té molta por i que li és impossible deixar-se estimar tal i com es troba. Vol superar-ho tot plegat sola i a la seva manera.

La Cinta torna a trobar-se malament després d'anar a dinar a Can Solsona (com abans de les vacances de Nadal) i el Peris la porta a l'hospital.
Una analítica revela que els seus mals no provenen de cap indigestió sinó d'un embaràs totalment inesperat.
Val a dir que els problemes d'erecció del Peris s'han resolt aquesta setmana quan ha pogut, per fi, fer un coit amb la Cinta. Ja veurem què opina la doctora del fet d'haver-se passat la teràpia pel folre.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Laura té problemes amb el seu ex pel que fa a l'educació del Xavi. El que ella li nega per tal d'educar-lo en la frustració, ell li dóna amb aquella alegria. I no content amb això, l'ex li reclama més dies de visita. La Laura li deixa clar que és ella qui té la custodia del Xavi i qui marca les normes de la seva educació.

La K està més que tipa de la Mar, les seves "pseudo filosofies" i de que el Gus no li faci ni cas. Es planteja, parlant amb el Manu, d'engegar la seva relació a fer punyetes.
Gairebé simultàniament el Gus parla francament amb la Remei i ella li aconsella que si vol fer el que li dóna la gana amb qualsevol noia, trenqui amb la K.
La parella es troba per parlar de tot el que està passat i el Gus, davant d'una K que no el vol perdre, no li diu per tallar sinó que li segueix la beta.

El Manel ha tocat fons pel que fa a la seva vida. Creu que el Manu no l'estima perquè ha marxat de casa i se sent incapaç de tenir cura de la Paula que va a l'escola llantiosa i amb gana.
Passejant fa cap al pont de l'estació i és allí on la Paquita li dóna el seu suport i l'anima a tirar endavant.
Amb l'ajut de la Paquita, la Paula torna a somriure i deixa de ser la nena invàlida que no sabia ni arreplegar la llet que li havia caigut a terra. El Manel sembla que també està més animat i li demana, sense embuts, que vagi passant per casa perquè la necessita.

 

La frase de la setmana:

El Víctor troba la Núria que l'esquiva contínuament i li fa la gran pregunta, tot estranyat: "T'has enamorat de mi?"
La Núria l'engega a la merda però potser li hagués hagut de contestar: "No, no és de tu de qui m'he enamorat. Ho he fet del teu pollós cabell, si et sembla!"






Casablanca


Setmana 140
Capítol 693 - Capítol 694 - Capítol 695 - Capítol 696 - Capítol 697 -

Tornar a Resums gener 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar