TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 696
del dijous dia 22/01/2004

.. Feta una porqueta la Paula li va dient a son pare coses que falten al pis; que la Laia, la tutora, vol parlar amb ell; que no fumi dintre el pis, que empudega... i l'home se la va treient de sobre, apàtic. Fins i tot quan a la nena li cau mig got de llet al terra, ni s'immuta.
"- La mama no em deixaria anar al cole amb aquesta roba, està bruta i tacada", fa la nena. "- Ah no? Doncs jo sí", contesta l'enze i l'envia soleta cap a cole.
Tot seguit s'espatarra al sofà.

El polvo va ser un èxit per l'actitud del Peris, que vol tornar a pujar.
La Cinta està desganada i li pregunta a la Paquita si ella es troba bé després del dinar d'ahir i xerren de la Marta i els fills.

A una taula la K i el Gus estan mig de morros, dicuteixen i la Kristina se'n va "-... a algun lloc on hi hagin energies positives".

Al sortir s'encreua amb la Paula que deixa unes monedes al taulell i pregunta que li poden donar per allò, que té gana. El Peris respon positivament i li regala una ensaimada tot preservant la dignitat de la nena.
La Paquita s'interessa per com estan i acaba acompanyant-la a l'escola.

Davant d'uns entrepans el Narcís i l'Ivan parlen de nòvies, la Neus i la Marta, i del que senten i del que tenen ganes. Vaja, el Narcís és qui fa un discurs complert, fins i tot expresa les seves ganes de tocar-li el xixi a la seva noia.

El Fede aguanta estòic l'interrogatori de la Roser, fins que la Blanca l'envia a buscar-li un cafè. Quan queden sols a la farmàcia, la Blanca acaba posant-li al davant una caixa amb un test de fertilitat. No li senta gens bé al Fede, però tot i això se l'emporta amb el compromís de fer-se'l.

El Manel vagareja més que passeja camí de l'estació. Quan arriba al mig del pont s'atura i es queda mirant les vies amb cara de desesperat.

El Manu opina que son pare sembla idiota, assegut a Cal Peris amb la K. Està ressentit per l'actitud de l'home.
La Kristina no està per gaires endergues, preocupada com està per com va la seva relació amb el Gus. El Manu afirma que si surt amb una tia confiarà en ella i, malgrat el Gus no li cau bé perquè va de sobrat, però el troba penjat per ella, tot i que, si s'està enparanoiant, l'engegui a la merda.

"- Jo el que vull és viure tranquil. I amb la K és impossible", li diu el Gus a la Remei a La Fusteria. I confesa l'atracció que sent per la Mar i per el seu costum d'anar sense calces. "- Òstia, tots els tios sóu igual de porcs" opina la Remei i aconsella-coacciona al músic que talli amb la K, tot fent-li reflexions psicològiques, que acaben fent que el noi li digui, abandonant el desig de fer el doble joc, que avui tallarà.

Només ha fet que anar-se'n el músic, que vol pagar-li al Sòcrates amb un dels 'seus' bitllets grossos i, sense deixar-la respirar, se li asseu el Fede.
"- Vinga, va, diga'm-ho, que avui tinc el consultori obert". I el fotògraf-barman li buida els seus dubtes sobre el test i la esterilitat.
No sé com, perquè la tele se m'ha tornat tartamuda, la Remei li dona els seus consells.

La Marta arriba amb tren a 'Sant Andreu Comtal', l'espera la Paquita i, de seguida, apareix l'Ivan. La Paqui els deixa sols i se'n va a fer uns encàrrecs.

A l'alçar la vista veu al Manel repenjat a la barana del pont i hi puja decidida.
Li pregunta què fa i, davant l'actitud de l'home, li explica la seva pròpia experiència de depressions i ponts sobre la via.
Aconsegueix que el vidu aturat es desfogui, li agafi la mà i endur-se'l cap a casa.

La porta de la farmàcia s'obre d'una revolada i entra el Fede que deixa damunt el taulell la caixa del test amb un cop. No vol fer-se la prova, no enten què pretén la Blanca d'ell "- Fills i prou?".
La Blanca veu que ha fotut la pota, li demana disculpes, el convida a dinar junts amb uns petonets dolços dolços... i acaben morrejant-se, si més no.

La Kristina arriba a cal Gus. Ha de parlar amb ell. Ell també ha de dir-li una cosa. La K comença embalada. Estan fent l'imbècil i ella se l'estima i vol estar amb ell. Li posa fàcil perquè la planti, però l'escatològic fa figa i, també, s'acaben morrejant.

L'Ivan va donant explicacions de com han anat les vendes a la Marta, que opina que han de compartir els beneficis. Però el xicot en té prou amb que el convidi un parell de cops a sopar. La noia s'ho pren prou bé.
Entren la Núria i el David a donar-li la benvinguda i l'abraçada que el cuiner li fa a la botiguera sembla que preocupa a l'executiu, i la Núria n'és conscient.

Mentre la menuda frega la llet que ha vessat pel matí, arriben el Manel i la Paquita. La dona envia al deprimit a dutxar-se i es fa càrrec de posar ordre, amb l'ajuda de la Paula a qui han portat galetes sense xocolata i xampú.








Gòmix

Setmana 140
Capítol 693 · Capítol 694 · Capítol 695 · Capítol 697 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici