TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 695
del dimecres dia 21/01/2004

.. A Cal Peris, l'Ivan i el David parlen de la Marta, que sembla que demà ja surt de l'hospital. L'Ivan diu que té ganes de deixar els estudis i posar-se a treballar, guanyar diners, invertir...el noi comença a tenir idees.

El Marcel proposa la Núria d'agafar-se el matí lliure i tancar-se a casa tots dos sols, però la Núria posa tot d'excuses, més quan s'assabenta que el Víctor i l'Assun vindran a dinar. Sorprenentment, la Núria se'n recorda que ha quedat amb la Clara per dinar.

La Cinta i la Ceci estan acabant d'organitzar el sopar de dones a Can Solsona. Amb la Lola no hi poden comptar, ella no hi va, allà, ni que la matin... el Peris frisa per saber a quina hora tornaran, ansiós per retrobar la seva dona.

La Ceci parla amb el Rafa, però aquest no vol tornar a l'obra de teatre.

El Ciscu i la Pilar celebren haver aconseguit el pis per a en Iassir, i compten els diners que hauran de posar entre tots per tal de pagar el lloguer.

Quan el David arriba a Can Solsona, la feina sembla que va una mica endarrerida. L'ajudant de cuina argentí prepara el marmitako, i la Clàudia l'avisa que ells no n'hi posen, de bitxo. L'argentí, a contracor, no n'hi posa.

L'Assun i el Marcel investiguen sobre les noves pistes. L'Assun recomana al Marcel que descansi uns dies.
El Víctor arriba a dinar una mica tard, però per compensar-ho, porta unes trufes. Llàstima que la Núria no hi sigui.

A Can Solsona, les dones sopen juntes. Parlen del Sòcrates, que s'ha apuntat al teatre, i de les seves rareses. Ara que, per rarota, la Mar... parlen dels diners que la Remei es va trobar a la pensió, i totes li retreuen que finalment els portés a la policia. Amb la de coses que en farien, cadascuna d'elles, amb els diners!
Parlant de diners, la Montse salta recriminant la Paquita que s'han aprofitat de l'Ivan.
La tensa situació la trenca el David, que s'acosta per preguntar com ha anat el sopar. La Cinta no s'ha menjat la salsa del marmitako, perquè picava massa. El David la tasta, i efectivament, la salsa porta bitxo!

El Víctor va a veure la Núria a Cal Peris. La Núria li planta cara, li diu que s'ha acabat la història, però el Víctor li diu que igualment poden seguir sent amics, cosa impensable per a la Núria, que amenaça el noi de dir-ho tot al Marcel. El Víctor li pregunta si és capaç de trencar una relació "per un parell de polvos sense importància".

La Montse torna a treure el tema de l'Ivan. Li recrimina que, per haver-se dedicat tant a la Marta i la seva botiga, ara està a l'atur, i a sobre, n'ha suspès dues. L'Ivan li diu que sap el que fa, i que sap que la feina de l'editorial l'havia de deixar.

El Marcel neteja a casa quan arriba la Núria, disposada a anar a totes. Li confessa que el dinar amb la Clara era una excusa per no dinar tots quatre, i quan tot just comença a preparar el terreny, però no amb massa decisió per confessar-li l'afer, truquen per telèfon al Marcel.
Amb l'excusa que és el Fede el que el truca, el Marcel marxa ràpidament.

A Can Solsona, el David vol aclarir el tema del picant, i totes les rareses que estan passant aquests darrers dies a la cuina. El David pensa que és l'ajudant argentí el culpable de tot, mentre que les mirades de la Clàudia cada cop mostren més els seus desitjos de venjança.

A la Cinta sembla que no li ha caigut massa bé el sopar.
Arriba el Nelson a Cal Peris, i agafa la Cinta per ballar. El Peris s'anima veient així la seva dona, i li entren ganes urgents d'esbargir-se, fart de les recomanacions de la sexòloga i de tanta abstinència, així que deixen una estoneta sol el Iassir, i van a dalt.

La Ceci va a veure el Rafa per demanar-li que torni. S'ha preparat uns quants versicles de la bíblia, per parlar així en el mateix idioma...el noi, finalment, accedeix a tornar a grup.

L'Ivan passa comptes amb la Paquita.
Pregunta a la Remei pel Rafa, i s'interessa per les condicions del pis. L'Ivan vol invertir, però no té diners, i proposa la Remei, que té uns estalvis, fer-se socis i fer negoci comprant un altre pis.

L'Assun, que no el Fede, parla amb el Marcel. Acaben de rebre una fotografia a l'agència. Una dona morta a Collserola, sembla que per sobredosi; però tots dos saben que no ha estat un suïcidi.









Baulena

Setmana 140
Capítol 693 · Capítol 694 · Capítol 696 · Capítol 697 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici