TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 694
del dimarts dia 20/01/2004

.. El Xavi vol anar a esquiar amb els del cole i, tot i que al David no li sembla malament, la Laura s'hi nega tot argumentant que en aquesta vida no es pot tenir tot. El Xavi fa morros i no s'anima ni davant la perspectiva dels macarrons del David.
Avui dinarà amb el Robert, que ara juga el paper de pare sol·lícit.

La Laura comenta el tema amb la gent de Sant Andreu i mig es convenç per deixar-lo anar, sobretot veient l'actitud discreta però inequívoca del David, però quan el nen arriba a casa, ho fa en peu de guerra assegurant que anirà a esquiar tant si vol la Laura com si no, perquè el seu pare li ha donat els diners…
La Laura li demana els calers i ell, després d'una mínima resistència, els hi dóna.

La Montse segueix el marcatge ferm del Narcís: li demana que a la tarda la vagi a buscar a la perruqueria per anar a comprar plegats, i aconsegueix que la Neus vagi a casa seva quan l'àvia els vigila.
Juguen al parxís fins a la saturació de la dona, que surt un moment a comprar el pa.
Els dos nois aprofiten per petonejar-se, però quan el Narcís intenta tocar-la una miiiica més enllà del que manen els cànons, la noia posa el fre i li diu que tot té el seu temps i que ja l'avisarà quan en tingui ganes…

La Clara és bombardejada per la Núria, que li ha portat un CD de música new age, i intenta convèncer-la de que parli amb la noia que ha passat el mateix que ella, que es deixi ajudar…
Però la Clara es mostra correcta però molt seca. Això sí: en el fons s'emociona amb el disc de la seva filla, amb les madalenes que cada matí li porta el Narcís

I justament Clara i Narcís coincideixen a la perruqueria. La Clara s'està tallant els cabells molt curts i el noi li diu que estava més guapa amb la melena. Ella confessa que, si li ha de caure el cabell, prefereix que siguin així, molt curts.
I el Narcís recorda l'Isaac, recorda com va patir ell i com es feia passar la por, tot agafant-li la mà… I la dona s'emociona i es deixa anar una mica, gairebé arran de llàgrima: és tan difícil deixar-se abraçar per la gent que estimes, i tanmateix, ho necessita tant… El noi la mira i li diu que no es posi trista, que també està guapa amb el cabell així, la qual cosa arrenca un somriure reconfortant i també emocionat de la Clara.

La Blanca i el Fede no troben cap església lliure per casar-se fins a l'estiu, si no és a Taüll… Així que decideixen casar-se pel civil. A la tercera anirà la vençuda?

El Iasir i el seu amic comproven que el pis que pretenien llogar encara no s'ha llogat, la qual cosa indigna la Pilar i el Franciscu.
Aquest decideix fer un cop de força i truca a la propietària interessant-se pel pis.

Hi van tots dos i quan li diuen que és pels pakistanesos, la dona posa tota mena de treves… fins que el Franciscu es posa les ulleres i la dona el reconeix: és l'actor del Vides?
Tot canvia aleshores, tot són facilitats, i ell es compromet a firmar-li tots els autògrafs que vulgui si firmen abans el contracte.

La K cada cop està més tipa dels esoterismes de la Mar. L'atipament de la noia és inversament proporcional a la fascinació del Gus per la noia esotèrica. La Mar parla de Chil Out, de massatges, d'energies, i ell sembla absorbir les paraules de la noia amb una reverència carregada de components libidinosos…
A casa, la Mar li demana que fregui els plats i ell diu que, a canvi, li faci un massatge. L'operació relaxadora és innocent però espectacular i quan tot just comença el massatge, la K surt del labavo i engega el Gus a la merda.
Més tard, el Gus intenta fer les paus amb la K, però confessa que la Mar té una veu fascinant… i la K se'n torna a anar empipada.

La Laura queda amb el Robert i li torna els diners. Li demana que no es fiqui en l'educació del seu fill, almenys sense consultar-la a ella…
Ell diu que les coses els anirien millor si estigués més temps amb el nen i demana estar més dies amb el fill. La Laura li diu que, a bones hores, que faci el favor de no tornar a emmerdar les coses, o si no, encara veurà menys temps el Xavi








Spock

Setmana 140
Capítol 693 · Capítol 695 · Capítol 696 · Capítol 697 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici