TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 693
del dilluns dia 19/01/2004

.. Pis Núria.- Arriba en Marcel tot trasbalsat després d'haver patit un intent d'assassinat i comença a treure papers i a buscar quelcom. La Núria surt de la dutxa i ell ho amaga tot.
Quan la noia torna a sortir d'escena, en Marcel truca a un tal Martilez (juraria que no ha dit "Martinez") i li demana que li busqui el propietari de la matrícula.
Quan penja, la Núria ja torna a ser allà i està amb la mosca darrere l'orella; vol saber de què va tot allò d'una matrícula i el noi s'empesca alguna cosa d'un cotxe robat i canvia de tema.
La Núria l'envia a buscar el pa i quan en Marcel és fora, agafa el telèfon.

Pis Ripoll.- La nena agafa el telèfon i comunica al de l'altra banda que el seu pare dorm i que no s'hi pot posar. Quan penja, surt en Ripoll en pijama i amb cara de "homeless" i la nena li diu que eren els de l'escola i que s'han de pagar els tickets del menjador. L'home diu que ja trucarà i que s'esperi que l'acompanyarà a l'escola però la nena ja veu que si l'espera no hi arribarà a temps o sigui que decideix que ja hi anirà sola.
Quan és fora, en Ripoll s'estira al sofà.

Bar Peris.- S'ha rebut una postal d'en Quim i en Max des de l'Havana i la Núria, la Cinta i la Clara ho comenten.
La Clara comença avui la quimio i la Núria l'acompanyarà. La dona segueix sense voler comptar amb el suport del seu marit.

El paquistanès que treballa Cal Peris li demana a la Cinta si pot sortir per anar a veure un pis amb un company.

Quan el noi és fora, la Ceci li pregunta a la Cinta si anirà al dinar de dimecres però la Cinta li diu que no pot. La Ceci és una altra que està amb la mosca darrere l'orella, ja fa dies que veu coses rares entre els Peris (quan un és al bar, l'altre és a fer "recados") i li pregunta a la seva amiga si va tot bé. La Cinta li diu que cap problema.

La Fusteria.- En Peris, en comptes de fer "recados" és a la barra explicant a en Marcel el què els hi ha dit el metge i la sexòloga. El noi l'anima dient-li que aquestes teràpies van d'allò més bé i sembla que en Peris, que avui té sessió de teràpia, queda més tranquil.
Sona el mòbil d'en Marcel; és el tal Martilez: no hi ha res a fer, el cotxe era robat.

Pis Clara.- Al voltant de la taula hi ha en Dani, la Núria, la Clara (que ja ha fet la primera sessió) i l'oncòleg. El metge dóna quatre consells bàsics i abans no marxi, la Clara se'n va a descansar.
Quan és fora, en Dani li comenta al metge que la seva dona no es deixa ajudar i que ni tan sols vol dormir amb ell. El metge li diu que se li ha de donar temps i que potser fora bo que parlés amb altres dones que han passat pel mateix. Dit això, li dona un telèfon.

 

Bar Peris.- En Narcís i la Neus estan jugant, molt entusiasmats, a un joc de paraules. De cop i volta, en Narcís pica els vidres perquè ha vist la nena Ripoll. La criatura entra i s'asseu amb ells després que els nois li assegurin que la convidaran a berenar i que després l'acompanyaran a casa.

Arriba en Peris amb pinta d'emprenyat; se'n va de pet cap a la Cinta i li diu que no hi pensa tornar, que s'ha passat una hora fent collonades i que això és una presa de pèl. La Cinta se li planta i li diu que les coses es faran tal i com els van dir que s'havien de fer i punt.

Plaça.- La Pilar li pregunta a en Ciscu què passarà al "Vides" i després d'una estona de fer-se pregar, l'home els hi diu (i que guardin el secret) que ell viurà aviat una història d'amor.
Aleshores arriba el paquistanès amb l'amic per comunicar-li a la Pilar que, així que els han vist, els hi han dit que el pis ja estava llogat.

Pis Núria.- En Marcel li ha explicat a l'Assun i la noia li demana que ho deixi estar, que no val la pena morir per això. Però en Marcel no ho vol pas deixar còrrer, ho vol explicar, vol explicar les coses que van fer unes persones que encara són vives i que passegen tranquil·lament pel carrer amb els morts a l'esquena.
La discussió la interromp el mòbil d'en Marcel; és la prostituta amb qui va parlar el noi. Li diu que té una foto d'una d'aquelles festes on hi surt un dels homes que la van violar.
A la que penja, en Marcel surt disparat del pis.

Carrer.- En una cabina de telèfons, quan la prostituta obre la bossa, es veu la fotografia.

Bar Peris.- La nena Ripoll encara juga amb els altres dos i en un moment donat diu que a ella li agradava molt el seu pare d'abans que es morís la mare.

Pis Clara.- La Clara està com una moto. Sembla que en Dani li ha dit lo de parlar amb una altra dona i la Clara està que trina pel fet que el seu marit hagi parlat amb el metge sense saber-ho ella.
En Dani insisteix i li dóna el paper amb el nom de la dona i el telèfon. La Clara l'estripa amb ràbia i li diu que no pensa anar explicant res a ningú.

Carrer.- En Marcel va caminant, mirant a totes bandes. S'atura en un banc i s'asseu. Espera. Mira......................i aleshores veu alguna cosa a terra. L'agafa, és el mirallet de bossa de la prostituta.



tplana

Setmana 140
Capítol 694 · Capítol 695 · Capítol 696 · Capítol 697 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici