TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 117
del 26 al 30 de maig del 2003

Capítol 578 (dilluns 26/05/03)
Capítol 579
(dimarts 27/05/03)
Capítol
580 (dimecres 28/05/03)
Capítol 581
(dijous 29/05/03)
Capítol 582 (divendres 30/05/03)

.. Aquesta setmana destaquen les delacions i les seves conseqüències i alguna que altra sorpresa que obre el camí a noves trames.

El reportatge del Marcel s'acaba emetent amb el títol "Anatomia d'un crim" i això suposa un canvi important en les vides de molta gent.

La família de la Montse s'ho agafa com un alè d'esperança en mig de la terrible situació que estan vivint amb el judici de l'Isaac.

El Xarli és detingut per la policia just després que la Glòria hagi parit el seu fill.

El Vera aconsegueix escapolir-se i amenaça al Rai amb una navalla per tal de saber on viu el Marcel i cremar-li la casa.

El Marcel, que està ben fotut amb tota aquesta història, no té altra opció que "desaparèixer" durant un temps i tria per amagar-se la casa de la Cari a Granada.

La Núria no es considera en perill (ja m'explicareu perquè no) i no vol marxar amb ell. Les seves relacions continuen com fins ara, els dos juguen al gat i la rata amb una evident "tensió sexual".

La Marta acaba explicant-li a l'Albert que l'amant de la seva mare va ser el Kiko. El "peniscinero" s'ho agafa fatal perquè volia de totes passades que el seu amic (ara ja convertit en "ex") fos el padrí del casament.
La Blanca, però, li sap fer passar les neures amb una revolcada al pis que hauria d'haver sigut dels dos.
Ha quedat demostrat que l'Albert arrambla amb tot allò que es posi a tret si va ben embolicat de "femme fatale".
La Marta, mentrestant, s'adona que el David i la Laura tenen previst casar-se el mateix dia que ells i no li fa cap gràcia.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Clara continua jugant a "la família feliç" amb el Quim, el Max i la Núria tot i la insistència del Dani per a que torni a Cardiff.

El Robert, per a sorpresa de tots, Laura inclosa, no posa cap pega a la sol·licitud de divorci i promet agilitar els tràmits tan com pugui. Sembla que ara només el preocupa el bé de la seva ex i el del seu fill. Ja veurem què el preocupa la setmana vinent.

La Judit torna amb la regla i el Ramon respira ben alleujat mentre li continua donant llargues pel que fa al tema de casar-se.
La Judit, que sembla haver-se fumat alguna cosa mentre ha estat fora, canvia radicalment d'aspecte i d'actitud vers ell: ja no li anirà més al darrere i, si ell vol alguna cosa, que s'espavili.
El Ramon es queda a quadres amb el nou look (exterior i interior) de la Judit.

L'actitud de l'Eduard amb el tema de l'Isaac fa que l'Antònia deixi de fer-li costat. Li recrimina que no hagi tingut en compte per a res la seva opinió i que, de fet, no la hi hagi ni demanat. Li fa por l'home que ha acabat descobrint, un home que per aconseguir el que vol és capaç de passar per damunt de tot.

El Jordi aconsegueix una feina al diari on abans treballava el Fede de reporter gràfic. És una feina de nit i s'ha d'ocupar de la neteja.
La Núria hi posa totes les pegues del món però sembla que a ell només li importa treballar i l'accepta.

El Narcís rep una visita inesperada, la Esperança, amb una notícia encara més sorprenent: ha vingut acompanyada del seu fill a qui ha posat per nom Narcís.




Casablanca


Setmana 117
Capítol 578
· Capítol 579 · Capítol 580 - Capítol 581 - Capítol 582 -

Tornar a Resums maig 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar