TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 578
del dilluns dia 26/05/2003

.. Pis Marcel.- En Marcel li demana, enfadat, a l'Assun que provi de retardar l'emissió del reportatge que s'ha d'emetre aquest divendres. La noia diu que ho intentarà.

Bar Peris.- En Jordi ha d'anar a les oficines de l'atur però expressa a la Núria el seu pessimisme en aquest tema.

La Laura està explicant als tres Peris tot el què ha de fer de cara al casament i, de passada, el matrimoni Peris s'assabenta que els seus pares viuen a Mochales.
La Laura organitzarà un sopar perquè es coneguin.

Pis Fabra.- Tenim en Fabra amb una tassa de cafè i el diari, sol. L'Albert i la Dora surten de la cuina i el noi recrimina son pare que truqués la Blanca. L'home es defensa dient que només volia xerrar, que ell no té amics per fer-ho.
Quan l'Albert és fora, la Dora també li fot la bronca pel mateix, la cosa va pujant de to i en Fabra acaba dient que ell no es posa al llit amb els amics del seu fill i la Dora li respon: Potser és el que t'agradaria (evidentment referint-se a la Blanca).

Pelu.- La Ceci li diu a en Paco que s'ha assabentat que lo del pòquer no és cert i quan l'home li diu la veritat, que va dir al Nelsson que no en digués res, la dona, clar, no se'l creu.
Per demostrar-li la seva estima, en Paco li regala un Rolex que la Ceci es mira i li torna dient-li que és més fals que un duro sevillano. En Paco l'agafa i marxa, despotricant del timo.

Arriba l'Ivan per tal d'acompanyar a la Montse a la prova de paternitat però la perruquera l'envia a treballar.

Hospital.- En Marcel és a punt d'entrar a l'habitació de l'Glòria però aleshores arriba en Xarli que no li ho permet. En Marcel pretenia que la dona convencés el seu marit perquè marxés.
Surt la filla d'en Xarli de l'habitació i s'abraça a les cames d'en Marcel, contenta. En Xarli li diu que marxi i en Marcel se'n va.

La Fusteria.- En Paco està a la barra quan arriba l'Oristrell. Els dos homes s'abracen i en Fede no s'ho acaba de creure. El director li diu a en Paco que la nena que tenia per fer una peli se li ha posat malalta i que necessitaria l'Alba. En Paco li assegura que tindrà la nena però aleshores en Fede diu que la Tona no ho permetrà. Cap problema, en Paco diu que ja hi parlarà ell amb la Tona.

La Núria dóna diners a son pare perquè vagi a la plaça i quan és fora, la noia li diu al Fede que ho té malament per treballar i que a ella, no t'ofenguis, no li arriba el sou per tots dos.

Hospital.- La Montse i la Teresa són allà amb L'Isaac quan arriba l'Eduard que, al voler fer un petó al nen, es troba que la Teresa se l'emporta. Hi ha un intercanvi de retrets i de mala llet.

La Fusteria.- En Marcel s'acaba la cervesa, fet pols, i marxa a veure l'Assun.
En Paco entra i, tot dient que la Tona és encantadora, li ensenya a en Fede el paper amb l'autorització.
Aleshores arriba la Mercè, l'encarregada del llibre de fotografies, i li proposa a en Fede de tornar a treballar en allò que li agrada però el noi diu que no, que a ell ja li està bé servir copes i que allò que li agrada ja ho fa per lliure; aleshores li pregunta a la noia si tindria feina per un amic, qualsevol feina. La Mercè promet mirar-s'ho.

Botiga Marta.- L'Albert li pregunta a la Marta si ella no voldria saber amb qui li ha fet el salt (ell, l'Albert) en cas que això passés. La noia, però, té un altre punt de vista i pensa que si és una cosa esporàdica, no cal ni dir-ho perquè només aconsegueixes fer mal i prou, que és el què ha passat amb els seus pares.
De passada, la Marta li diu a l'Albert que faci les paus amb sa mare però el noi s'ha quedat amb l'explicació de la Marta de que ella no li diria pas si li ha fet el salt.

Bar ?.- L'Eduard diu a l'Antònia que n'està fart; que la Vicenta el va utilitzar per tenir un fill, que la Montse l'ha utilitzat per curar-lo i que ara pretenen que se'n torni sense dir res.
La dona, trista, li diu que a ella no li ha preguntat mai si vol tenir un fill. I l'Eduard li ho pregunta. La dona respon que no pas així, que té la impressió que li volen prendre el nen a la Montse i que creu que la criatura s'hauria de quedar. Afegeix que ell ha canviat molt i que aquest canvi no li agrada gens.
L'Eduard li deixa clar que ell no renunciarà i que potser hauríem de............... L'Antònia diu que potser sí; s'aixeca de la cadira plorant i marxa.

Bar ??.- En Xarli i en Vera estan parlant del tema Iñaki. En Xarli insta a en Vera a que marxi ara que pot i li torna a advertir que a l'Iñaki no li toqui ni un pèl.
Quan en Xarli és fora, en Vera truca en Marcel i, després de dir-li fill de puta, li diu que no s'ha oblidat ni d'ell ni de la Núria.

Pis Marcel.- En Marcel engega al Vera a pastar fang i quan penja el telèfon, es mira l'Assun que li diu que ho ha intentat tot i que el reportatge no s'emetrà el divendres. Abans que en Marcel pugui sospirar alleujat, l'Assun li diu que l'emetran demà a la nit.





tplana

Setmana 117
Capítol 579 · Capítol 580 · Capítol 581 · Capítol 582 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici