TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 582
del divendres dia 30/05/2003

.. A La Fusteria, Assun, Marcel i Fede parlen de l'incendi que ha arrasat el pis del periodista i que ell sospita ha estat obra del Vera.
Per això, l'Assun li recomana que foti el camp una temporada, que si no ho vol fer per ell, que ho faci per la Núria (que arriba al bar en aquest moment amb el seu pare), perquè si es queda és probable que a ella l'enxampin també.

Núria s'assabenta de la nova feina del Jordi. Ella intenta treure-li la idea d'acceptar la feina justificant-se en què no estan tan desesperats. Però ella es queda sorpresa quan li diu que és una feina com qualsevol altra i que l'ha acceptada.
Després, Núria entra a la barra i Marcel li demana de xerrar però ella en aquell moment no pot, que està amb el seu pare.

A l'esmorzar, l'Albert li retreu a la seva mare que s'emboliqués amb el Quicu al que ha deixat de considerar amic seu. Dora s'intenta explicar però Albert no l'escolta i marxa avisant que no soparà a casa.
El Fabra seu amb la Dora i li diu que si l'Albert no anirà i la Kristina tampoc, passaran tot sols la nit on celebren el 28é aniversari de bodes. Ella ni se'n recordava.

Al Peris, Laura queda al súper amb el Robert.
I en una taula on son el Gus, el Narcís i l'Ivan, s'apropa el David que s'assabenta que la Marta anirà a la festeta que la Núria els ha muntat. Gus s'auto convida mentre que Narcís insisteix al seu germà per anar-hi també.

Mentre Albert espera a la Blanca, parla amb la Marta a la seva botiga de roba. Tornen a insistir amb el tema de les banyes i la infidelitat. Marta afirma que tots tenen secrets i que és normal no explicar-los a ningú. Ella li diu que ell en deu tenir algun, i l'Albert li pregunta quin secret amaga ella.
Però arriba la Blanca i trenca la conversa. La farmacèutica compra un mocador.

Marcel parla amb la Mari i li proposa llogar la casa de la Cari a Granada. Li explica que ha de marxar fins que les coses es calmin. Ella no està disposada a llogar-li i li deixa sense més ni més.
Una tendra abraçada serveix com a comiat entre aquests dos.

Robert esgota les darreres oportunitats que té per fer que la Laura es repensi la seva decisió de casar-se amb el David. Però en el fons sap que ells s'estimen i que el Xavi s'estima al David.
Laura li pregunta si s'oposarà al divorci i el Robert li diu que no. Que parlarà amb l'advocat el més aviat possible per enllestir-ho tot aviat.
Laura està sorpresa de veure el canvi d'opinió del seu ex.

Blanca i Albert arriben al cotxe d'ella. Blanca amb el mocador lligat al coll. Entren i xerren una mica. Ella afirma no tenir a cap home al darrere seu i l'Albert li pronostica que no viurà sola molt de temps. Blanca li diu que a vegades troba a faltar a algun home perquè ara té un problema domèstic amb el muntatge d'un moble i això un home ho faria millor que ella. Albert s'ofereix a ajudar-la.

Montse convenç al Narcís perquè no acompanyi a l'Ivan i així ell es pugui distreure sense cap tipus d'impediment. L'Ivan se sorprèn quan el seu germà li explica que ha decidit quedar-se a casa. Montse i Ivan marxen i Narcís es queda sol a casa.
Sona el timbre de la porta poc després. Mira pel mirall i es posa nerviós. Marxa al bany per pentinar-se i quan obre es troba a l'Esperança.

Fede ja té el cotxe preparat per portar al Marcel a l'aeroport. Però el deixa a soles amb la Núria perquè s'acomiadin.
Una de les coses que diu ell és que si fossin nòvius ara ell li faria un petó. Núria contesta que de ser així, ella ploraria una mica i li diria que l'estima.
Però com no és així, es fan una càlida abraçada. Marcel, fins i tot li demana que marxi amb ell però Núria no accepta. Després de dir-se que es trobaran a faltar i que es vagin en compte, Marcel puja al cotxe i se'n va.

El grup d'amics reunit a La Fusteria recorda vells temps. Gus, fent broma, diu que se'ls imagina d'aquí a 40 anys explicant les mateixes històries.
De sobte, l'Ivan cau en el compte que tant el David com la Marta es casen aviat. Ella diu que al juliol i el David diu que també. Gus, seguint amb la broma, insinua que es podrien casar el mateix dia. Marta desvetlla que la seva data del casament és l'11. La cara del David és un poema, però la de la Marta és d'emprenyament quan se n'adona que ell i la Laura també es casen el mateix dia.

Han terminat el seu sopar, i el Fabra li proposa a la Dora d'obrir una ampolla de cava. Mentre ho fa, ell li diu a ella que mai s'han estimat però que han compartit moltes coses, com el tipus de cava que els agrada a tots dos.
Aquest fet desencadena una conversa que acaba amb l'explicació per part del Fabra, del primer dia que la Dora va prendre brut, que va ser quan va nàixer la Kristina. Dora no sap com prendre's aquest "remember" que ni tan sols ella recordava.
Per tots dos, sembla com si no haguessin passat tants anys.

Mentrestant, al pis de la Blanca, ella i l'Albert munten el moble. Però la proximitat entre ells dos i la conversa que mantenen, fan que l'ambient s'escalfi... tant, que ella es tira a sobre del seu ex i se'l menja a petons.
Albert l'atura, la mira i es tira damunt d'ella despullant-se tots dos...

Després que l'Esperança li expliqui al Narcís coses dels EUA, li diu que li vol presentar a una persona... Al seu fill..., es diu Narcís...
La cara del Narcís canvia, de la il·lusió de saber que la seva amiga té un fill a la incertesa de pensar per què l'ha pogut posar de nom el mateix que el seu...







Channing

Setmana 117
Capítol 578 · Capítol 579 · Capítol 580 · Capítol 581 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici