TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 581
del dijous dia 29/05/2003

.. La Núria és a casa el Marcel. Tots dos s'han passat tota la nit fent l'última cançó del musical i quan se n'adonen, ja són les 8 del matí.
La Núria marxa, pensida perquè el Marcel es mostra indiferent a ella, abans de sortir té un sobresalt perquè ell la crida. Es torna a desil·lusionar quan descobreix que només és per preguntar-li si l'ha tornada a trucar el Vera.

La Clara i el Quim fan broma sobre el Max perquè fa hores que és al bany. Finalment, quan el Quim va cap al labavo per fer-lo espavilar, toben que el noi està ben embolicat amb l'escuma d'afeitar. Els seus pares riuen de valent.

A la Pensió, la Marta i la Paquita estan preocupades pel mal rotllo que hi pot haver al casament si hi assisteixen els pares de l'Albert.

Arriba la Núria a portar la lletra de la cançó al Gus. A la conversa surt la qüestió que ha estat desperta tota la nit amb el Marcel, però TREBALLANT, cosa que el Gus no pot entendre. La Núria marxa amb l'aire una mica ofès perquè el noi li diu que a ell se li acuden altres coses a fer amb ella que no pas treballar.
El Gus arriba a la conclusió que Déu dóna pa a qui no té dents.

Quan la Núria arriba a casa seva, el seu pare també li fa preguntes incòmodes sobre la nit que ha passat amb el Marcel.
Per sort, sona el telèfon per proposar una feina al Jordi. És d'un diari. L'home de seguida diu que sí a la entrevista.
La Núria pregunta al seu pare de què és la feina, però el Jordi no ha pensat a demanar-ho. Vol telefonar per aclarir aquest punt, però la filla li diu que no, que s'arregli ben arreglat i que es compri unes sabates, que amb les que porta no pot anar.

A casa el Fabra estan repassant la llista dels convidats a casament i surt el tema del padrí. L'Albert diu que serà el Quico i es crea una gran tensió. Tothom -la Marta la primera- mira de convèncer-lo que no és el més adequat. El seu pare proposa un cusí que no li fa cap gràcia a l'Albert que, a més, lògicament, no entén la creuada que hi ha contra el fet que el Quico sigui el padrí.

Es veu a la Clara escandalitzada i preocupada pels problemes que el Vera pot portar a la Núria i, canviant de tema, també ella fa preguntes sobre la nit que ha passat desperta amb el Marcel. Aquesta vegada, però, la núria li explica que quan està amb ell té ganes de menjar-se'l i abraçar-lo, però que ell se la mira com si fós transparent.La Clara li aconsella que ho faci, qui sap!
Parlen del Dani i la Clara reconeix que, encara que té ganes de tornar amb ell, se li fa molt costa amunt tornar a deixar els fills.

El Gus se'n va a veure al Marcel i, davant de l'estorament del periodista, li diu que és un capullo, que hi ha una tia collonuda penjada d'ell i que l'únic que sap fer tota una nit amb ella és fer quatre estrofes d'una cançó.
El Marcel li pregunta perquè i el músic contesta que ja està fart de fer de consolador perquè l'estima i no hi té res a fer. Li demana al Marcel que si no l'estima, li ho aclareixi a la noia.

El Vera que l'apunta amb una navalla al Rai i li exigeix el nom del periodista. El Rai intenta resistir-se i dir que no ho sap.

El Jordi ha anat tot mudat al diari i de seguida accepta les condicions, tot i que no són gaire bones: contracta per sis mesos, 700 €uros de sou i treballar sis dies la setmana de 3 a 9 de la matinada.
Un cop a acceptat i quedat que començarà dilluns, pregunta de què es tracta la feina. Resulta que és per fer la neteja.

La Marta i l'Albert continuen la discussió sobre el padrí a soles. El xicot no pot entendre perquè no li deixen triar tranquil·lament al padrí a ell si la Marta ha triat la Núria com a padrina i ningú no li ho ha discutit.
Al final, la Marta li explica la raó: és amb el Quico amb qui va tenir una aventura la seva mare i és per això que el Quico ha marxat.

El Marcel va a casa la Núria. L'agafa que està a punt de marxar, però el fa entrar i, després de moltes voltes, el Marcel li pregunta si se'n recorda d'aquella nit a la discoteca. La Núria contesta que com vol que se n'oblidi? Ell contesta que aleshores ja està.
Just en aquest moment sona el telèfon. El Marcel l'agafa i , després d'escoltar, diu que se n'ha d'anar a casa seva. La Núria hi surt darrera.

El pis del Marcel està totalment cremat. Els bombers estan acaban de recollir mànegues quan hi arriben el Marcel, que hi entra desesperat, i la Núria que es queda a la porta.
El Marcel s'ho mira tot i acaba recollint un marc on de la fotografia d'ell amb la Laura, la imatge d'ella s'ha socarrat.













Antaviana

Setmana 117
Capítol 578 · Capítol 579 · Capítol 580 · Capítol 582 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici