TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 579
del dimarts dia 27/05/2003

.. El Vera es presenta embogit a l’hospital on s’estan el Xarli i la seva dona. Al diari diu que aquesta nit emetran un documental sobre l’assassinat d’un magrebí a la porta d’una discoteca.
El Vera proposa el Xarli de fugir, però aquest s’hi nega: té una dona a punt de parir i una filla de vuit anys.
El Vera marxa de l’hospital molt esverat.

La Montse arriba a la perruqueria molt baixa de moral. La trobada amb l’Eduard no l’ha ajudada gens, i, a sobre, l’Ivan està suportant tanta pressió...
La Cecília, per refrescar l’ambient, els explica que l’Alba està a punt de fer una peli. I tot gràcies a les gestions del Paco. Qui ho havia de dir.
Llavors entra la Núria i li ensenya a la Montse la programació televisiva de la nit.

La Gemma li ha portat l’entrepà a l’Emili a la lampisteria. Amb el Narcís es posen a filosofar sobre la justícia, o sobre la manca d’ella. Com que no hi ha justícia, l’assassinat del Huari no ha quedat resolt i l’Eduard s’endurà l’Isaac.
L’entrepà està embolicat en un paper de diari d’avui...justament amb la pàgina on anuncia el reportatge sobre l’assassinat del Huari. L’Emili fa marxar el Narcís a buscar unes begudes –que surt mosquejat-, i li ensenya la notícia al Quim.

A ca la Montse es discuteix si deixar veure el reportatge al Narcís. L’Ivan diu que si, però la Montse es mostra contrària.

 

Però el Narcís, que ha arribat sobtadament, sap que estan parlant del documental sobre la mort del Huari –ho ha llegit al diari de l’Emili quan ningú el veia-, i està decidit a veure’l.
I Així ho fan: seuen tots junts davant la tele i es posen a mirar el programa.

Tot Sant Andreu està seguint amb atenció i horror el reportatge.

A l’hospital, la Glòria obliga el Xarli a trucar l’Iñaki/Marcel i fer-ne les paus. Parlen, i el Marcel li demana disculpes. El Xarli li diu que el que ha passat ha passat i que no vol mals rotllos.
Quan penjen, la Glòria es posa de part.

Al Batacada es presenten dos paios preguntatn pel Vera i pel Xarli. D’el primer no en saben res, però el Xarli és a l’hospital esperant amb la seva dona.

Efectivament, la Glòria ja ha tingut el nen, i els avis i la nena s’han presentat a veure la feliç mare.
Els avis entren a l’habitació, mentre la nena es queda a fora amb son pare. Aquest li explica que durant un llarg temps haurà d’estar fora i no es veuran i caldrà que ella cuidi de sa mare i del germanet.
Li dona un sobre quan apareixen els mateixos dos individus que han preguntat per ell a la discoteca. Resulten ser policies, i el Xarli sortirà enmanillat de l’hospital.





Massagran

Setmana 117
Capítol 578 · Capítol 580 · Capítol 581 · Capítol 582 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici