TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 678
del divendres dia 12/12/2003

.. El Marcel acompanya al Fede a la perruqueria per ser pentinat per la Cecília que comenta està adormit i espera que la Blanca estigui més espavilada que ell.
Marcel deixa caure que la Núria va arribar molt tard i comencen a especular sobre la possibilitat que elles tinguessin un boy i ells una showgirl...

Mentre ells fan, entra el Manel que parla amb la Montse. L'explica que el Narcís va estar amb la Paula i la perruquera ja l'adverteix que no té ganes ni temps de sentir sempre la mateixa cançó. Però aquest cop no és la mateixa... Manel l'explica el que va passar entre els seus fills i vol disculpar-se amb ella pel seu comportament. Montse, però, li diu que no és amb ella amb qui ha de parlar, i Manel marxa.

Immediatament darrere surt la Montse per pentinar a la núvia.
Marcel, per la seva banda, rep una trucada del comissari Gil.

Blanca un cop pentinada, xerra amb la Montse i la seva mare que està molt emocionada i preocupada per la seva filla. Recorda el moment que l'Albert la va deixar però la Blanca no vol ni recordar-ho.
Montse parla dels seus casaments intentant donar ànims a la núvia que de l'únic que té ganes és d'arribar a l'església.

Marcel s'entrevista amb el comissari abans del que tenien previst, al Peris. El periodista li pregunta pel Cesc Verdú i l'únic que li diu el senyor Gil és que va suïcidar-se quan va ser empresonat després que el detinguessin per un assumpte d'estafes. El Verdú tenia una pastisseria i va fer uns negocis que no devia, i com anar a la presó en aquella època era molt dur, és va suïcidar.
Marcel pren nota de tot i s'interessa per l'existència avui dia d'aquesta pastisseria.

Alba ha anat a la pensió sense poder terminar el poema que ha de llegir-li a la núvia, i buscant l'ajuda del Paco.
L'avi que l'intenta animar dient-li que el que porta escrit fins ara tampoc està tan malament, li diu que és difícil escriure sobre l'amor quan no s'ha estat enamorat. Però l'Alba li contesta que ella sí que ha estat enamorada, i dos cops!!
El Paco opta per explicar-li a la nena una de les seves teories i li demana a la Paquita dos imans. Quan els porta, el Paco li diu a la seva néta que el Fede i la Blanca són com aquests dos imans, que si s'ajunten, una força els atrau de tal forma que ja no es poden separar. Però que hi ha persones que el passa tot el contrari... Si els imans es col·loquen pels altres cantons, no enganxen mai el que significa que no estan fets l'un per l'altre.
La noia, que no li serveix de molt la teoria, continua enfonsada, i el Paco decideix donar-li un cop de mà amb el poema.

Núria està asseguda a taula a casa seva donant-li voltes al que va fer el dia anterior. Marcel apareix a l'habitació parlant per telèfon i concertant una cita. Núria li recorda que l'ha de portar el ram a la Blanca i que l'Alba l'ha trucat perquè necessita ajuda amb el poema.
Marcel però, no vol deixar escapar l'oportunitat de parlar amb un familiar del Cesc Verdú i li demana a la Núria que ho faci per ell tot el que té pendent.
Quan ell està a punt de marxar, es troba el vestit i li recorda que anava molt maca amb ell posat. Núria l'abraça fort i li demana que no marxi, però ell ho fa...

 

Narcís s'està acabant de vestir mentre li pregunta a l'Ivan si algú l'ha trucat mentre es dutxava. Està esperant la trucada de la Neus que ja porta dos dies sense saber d'ella. Però l'Ivan li diu que no ha trucat i que si li va prometre ja ho farà.
Sona el timbre de la porta i Narcís obre: és el Manel que ha anat per veure'l. Narcís es posa nerviós i intenta dir-li que ell no va fer res dolent amb la Paula l'altre dia. La sorpresa l'arriba quan el Manel li dóna les gràcies i es disculpa per haver-lo tractat tan malament.
Amb l'Ivan i la Montse com a testimonis en un segon pla, el Manel deixa clar que sempre que demanin tots dos permís, ell i la Paula es podran tornar a veure com els dos bons amics que son.

La tradició mana, i mentre la Blanca es fa fotos al pis amb els seus pares, la Núria li dóna el ram i l'Alba llegeix el poema "made in Paco".

El Fede per la seva banda, arriba al garatge on el Paco l'ha llogat una limusina.
Però quan està a punt de pujar al cotxe, el Fede no pot fer-ho dient que els pantalons el tiben. Paco l'anima i el Fede l'acaba preguntant si fa bé de casar-se o si s'està equivocant. El seu pare, seriós li diu que fa bé en casar-se i que si s'equivoca doncs que s'ha equivocat i punt.
Dit això, pare i fill pugen a la limusina.

A la porta de l'església mig Sant Andreu està congregat. Però el temps va corrent i ni el nuvi ni el padrí han arribat encara.
Qui sí ho acaba fent és la Blanca que quasi es mareja quan la Cecília l'explica quina és la situació.

Marcel està parlant amb la Mònica Verdú al Can Solsona. Ella és germana del Cesc Verdú i l'ha portat un àlbum de fotos perquè pugui conèixer-lo.
Ell li pregunta si coneixia al Mario Duran, però ella no sap qui és.
Mentre la dona parla que no es creu que el seu germà es suïcidés, Marcel va mirant fotos. Mònica l'explica que tampoc va entendre mai per què el van detenir. Li diu que el Cesc va viure amb una dona i llavors el Marcel l'ha interromp. Senyala una persona en una foto però la Mònica no sap qui és. Marcel li diu que és el Mario Duran... pertanyia a la mateixa colla d'amics del Cesc.

Marcel arriba a l'església satisfet de no arribar tard perquè es troba a tothom esperant. Parla amb l'Assun sobre com l'ha anat el dia i diu que el Gil l'ha explicat un munt de mentides i també que el Duran i el Verdú eren amics. Ara està més convençut que mai que darrere d'aquestes morts hi ha alguna cosa important.

Dit això, s'acosta a la Blanca per saber com està. La noia no es pot creure que el Fede li faci una cosa així i el Marcel intenta animar-la.... Fins i tot ella arriba a pensar que els ha pogut passar alguna cosa...

Però no. El Fede encara és al garatge dient-li al Paco, que està molt emprenyat amb el seu fill, que no es pot casar... que no ho pot fer.






Channing

Setmana 136
Capítol 674 · Capítol 675 · Capítol 676 · Capítol 677 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici