TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 674
del dilluns dia 08/12/2003

.. La Fusteria.- Passat el moment d'estupefacció per l'aparició d'en Paco, el primer que fa la Cecília és preguntar-li què hi fot aquí. Ell, més feliç que un anís, li diu que ha vingut al casament.
La Ceci es mira en Fede acusadorament i per si no ho recordava, li explica quin era el tracte que tenien entre ells dos. En Fede no en sap res, naturalment. La Blanca se sent incòmode de veure com parlen d'en Paco davant d'ell i prova de dir-li alguna cosa a en Fede però el futur sogre s'adona que allà no el volen i fent-se l'ofès, li dóna el regal a la Blanca i marxa.
Quan ja és fora, la Blanca obre el paquet; és una figureta sudamericana que la Cecília no dubta es qualificar d'espantosa.

Pis Clara.- La festa s'ha acabat i la Núria no pot convèncer la Clara per sortir a fer una copa.
Quan tothom és fora, la sogra li deixa anar a la Clara que no sembla que la sorpresa li hagi fet massa il·lusió. I quan la dona deixa de tocar el voraviu i se'n va a dormir, aleshores comença en Dani a donar la tabarra de tant preocupat que està. La Clara decideix marxar a dormir.

Bar Peris.- En Ripoll entra i se'n va directe a seure amb la K. Li pregunta pel Manu i li costa molt creure's que la noia no en sap res.
Quan en Manel és fora, la K agafa el mòbil i truca.

En una altra taula, el mossèn els hi diu a la Pilar i a en Franciscu que els immigrants han deixat l'església.

Pensió.- En Gus hi ha tornat per veure en Paco. Xerren una mica tots dos amb la Paquita, riuen, etc.
En Paco explica que la Regina és a l'Uruguay però que ell en va marxar per anar-se'n a Costa Rica on hi pensa tornar per muntar un hotelet petit però de luxe. En Gus pregunta si ja té diners per fer això i la Paquita salta per dir que a en Paco no li calen diners, que amb la barra que té pot muntar el que vulgui.
I aleshores en Gus, sense mala intenció, posa la pota al dir-li a l'home que el dia que va marxar, la Cecília el va anar a buscar, cosa que li fa fer mitja rialleta al penques.

Pis Núria.- En Dani ja no es podia aguantar més i, tot i que li havia promès a la Clara que no en diria res a la Carme, ja li està dient.
La dona prova de tranquil·litzar-lo però ella mateixa també es queda amb mal cos.

Plaça Orfila.- La K i en Gus són a prop de la boca del metro esperant en Manu. En Gus està impacient, ha quedat i no vol estar allà. La K li demana si en Manu podria passar uns dies amb ell i a en Gus per poc li agafa un infart. Tot i així, i com que sembla que té pressa, li diu a la nòvia que s'hi pot estar dos o tres dies fins que s'arregli amb son pare. Dit això, li fa un petó i marxa.

Farmàcia.- La Roser i la Pilar estan xerrant quan passa en Iassir per davant de la botiga i la Pilar surt disparada.
El noi li diu que no cal que s'amoïni, que té feina i un lloc per dormir.

Perruqueria.- Reunió d'urgència entre la Blanca, la Cecília, en Fede i l'Alba.
La nena diu que vol que el Paco vagi al casament. És més, deixa ben clar que si en Paco no hi va, ella tampoc. I s'aixeca, molt digna, tot dient que ha quedat amb l'avi. Surt per la porta deixant els altres sense saber què dir.
En Fede, que n'està tip, li diu a sa mare que ho arregli ella; que en el seu dia, ja va haver de triar entre el papa i la mama i que ara no li dóna la gana de triar entre el papa, la mama i la nena.

Plaça Orfila.- A la K se li ha fet de nit esperant en Manu però al final el veu i el crida.
El noi li diu que està en una pensió i que no té cap intenció de tornar a casa. També refusa l'oferiment d'anar uns dies a casa en Gus.

Pis Núria.- La Núria se sorprèn força quan la Carme li diu que s'ho ha arreglat per quedar-se fins l'endemà.
Li comenta a sa mare que la Clara no semblava gaire feliç i després li diu a en Marcel que tot plegat ho troba estrany.

Pis Clara.- La Clara acaba de parlar amb en Max per telèfon mentre la sogra planxa.
Quan la Clara deixa l'aparell, li demana a la dona que planxi aquella peça del revés i se'n va cap a la cuina. En Dani és allà endreçant plats i amb la seva angoixa aconsegueix que la Clara es posi nerviosa, que surti de la cuina i ataqui directament la sogra perquè li anava a fer la ratlla dels pantalons i, a ella, la ratlla no li agrada.

Pensió.- La Ceci ha anat a demanar-li al Paco que vagi al casament.
L'home, que es fa pregar, vol saber perquè el va anar a buscar el dia que ell va marxar amb la Regina. La Cecília li diu que és cert que el va anar a buscar però que dóna gràcies a Déu per no haver-lo trobat. I li diu que no l'emboliqui més, que ella ja li ha demanat el què li havia de demanar i que ara és cosa seva.

Pis Pilar.- Mentre la Pilar parla amb la Roser d'en Iassir, de la suposada feina que ha trobat, etc. veiem en Iassir amb uns companys, dormint, en el que sembla, al carrer.








tplana

Setmana 136
Capítol 675 · Capítol 676 · Capítol 677 · Capítol 678 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici