TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 136
del 08 al 12 de desembre del 2003

Capítol 674 (dilluns 08/12/03)
Capítol 675
(dimarts 09/12/03)
Capítol
676 (dimecres 10/12/03)
Capítol 677
(dijous 11/12/03)
Capítol 678 (divendres 12/12/03)


.. Ja ha arribat allò que un parell de mesos enrera semblava impossible: el casament del Fede i la Blanca. I el que és més difícil de creure, encara, és que el Fede s'hi vol casar totalment convençut del que fa: l'estima , li vol ser fidel i vol abandonar per sempre les seves neures i teories de solter misogin.

El Paco ha pogut assistir al casament tot i les traves que la Cecília hi havia posat de bon començament i ha muntat un comiat de solters pel Fede amb tots els ets i uts. El nuvi ha hagut de passar la vetllada vestit d'holandesa amb les trenes de la nena de l'antic anunci de Cuétara (sí, aquelles trenes que a mig anunci s'aixecaven fins al sostre de la TV) i ha tingut l'estreptease de rigor.
Tots acaben una mica bufadets i el Peris, de la mà del Paco, vol provar un polvo terapéutic amb la noia que han llogat per la festa. Però quan ja hi està posat diu que allò és una animalada i deixa a la noia sense la feina extra que li havia sortit.

El comiat de solters de la Blanca el munta ella mateixa i tot queda en un sopar a Can Solsona (per variar) i un llistat de llocs on cadascuna de les amigues sembla ser que ha fet l'amor.
La Núria s'adona que la seva activitat sexual és molt més casolana que la de la resta i quan troba el Víctor, a l' anar-se'n cap a casa, decideix posar-hi remei. Ara ja podrà fardar d'haver fet un quiqui al cotxe amb els llums de Barcelona al seus peus. Llàstima que potser en pagarà un preu massa alt , uffff!

Divendres al migdia tothom és a la porta de l'església menys el Fede que sembla tenir un atac de pànic i no vol tancar la porta de la "limusina", que ha llogat el Paco, per anar a casar-se.
El Paco, fart, l'amenaça amb quatre clatellots si no para de fer l'enze. Dilluns veurem si els hi ha hagut de donar.

El Manel espera que el Manu torni a casa i la Paula no para de preguntar pel seu germà.
La K li diu que ella l'ha vist i el Manel va a trobar-lo. D'entrada li demana perdó per la guitarra i pel seu comportament i li diu que si torna tot canviarà. Però la conversa es va escalfant i el pare continua apretant amb el tema dels estudis, la selectivitat, fer-se un home de profit... el Manu, fart de tot, li diu que ja està bé com està i que té una feina que és molt més del que té ell.
Aquesta bofetada sona més forta que la guitarra quan es va trencar i el Manel, dolgut, abandona la batalla sense acabar de sentir les disculpes del Manu.

Amb aquest panorama la Paula també s'ho passa fatal i ha de recórrer al Narcís quan li ve la regla perquè no té a ningú més a prop.
El Manel torna a muntar la típica escena de fer fora al Narcís però se'n penedeix més tard quan la Paula li explica què ha passat.
En un rampell de lucidesa i equanimitat el Manel va a veure el Narcís, li demana perdó pel seu comportament , li diu que ara que el coneix confia en ell i li dóna permís per veure a la Paula quan vulgui.

Festa Major 2003

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Aquesta ha estat la setmana de sort del Narcís perquè també ha tingut una cita amb la Neus i, al marxar, ella li ha fet un petó a la galta. Les coses semblen anar per bon camí.

La Clàudia té la feina de primera cuinera força peluda. El David, sense rancúnies, diu meravelles de la noia al Miquel, l'amo de Can Solsona. Però el Ricard, el cuiner que ha de ser substituït, la deixa de volta i mitja: que si és ambiciosa, que si no és àgil, que si s'atabala quan hi ha problemes, que si perd els nervis... El Miquel arriba a la conclusió que haurà de buscar un cuiner de fora per fer la substitució perquè no vol problemes damunt de festes.

El Iasir i els seus companys, després de la tancada, es troben sense feina i han d'acabar dormint al carrer.
La Pilar el vol ajudar i li ofereix casa seva durant uns quants dies, fins que trobi feina i un lloc per viure. El Iasir li agraeix, tot i que no acaba d'entendre el perquè de tanta sol·licitud, però refusa l'ajut perquè no vol deixar els seus companys sols. Van fer una pinya al seu voltant en el moment de la tancada i ara li toca a ell ser solidari.

La Clara està força angoixada i l'ambient de casa no l'ajuda gens ni mica. El Dani està tothora amoïnat i pendent d'ella i la Dolors, que no en sap res del bony al pit, fa més nosa que una brossa a l'ull.
Després de fer-se la biòpsia, i fins que no hagi d'anar a buscar els resultats d'aquí a 7 o 8 dies), decideix anar a Girona a estar-se uns dies a casa de la Carme. Al Dani no li fa cap gràcia la idea però acaba acceptant perquè entén els motius de la Clara.
Per la Dolors la marxa de la noia és l'excusa perfecta per a fer-se la víctima i per malparlar d'ella. El Dani li deixa les coses força clares: "No em vulguis fer triar perquè si em fas triar et quedaràs sola".


La conversa inacabada de la setmana:

El Víctor és al carrer esperant que la Núria vagi cap a casa després del comiat de solters de la Blanca.
Quan es troben, ella primer l'esquiva però li acaba preguntant:
Núria.-" Què vols?"
Víctor.- " Vull treure't la roba, vull fer-te petons per tot el cos. I vull agafar-te per les cames, per la cintura..."
La Núria no el deixa acabar perquè se li llança a la boca i de què no l'ofega.

Potser el Víctor hauria pogut acabar dient: " ... i fer-te donar voltes com un ventilador. Mai he tingut a les mans un pes ploma com tu i m'excita la idea d'un polvo ingràvid, eteri i escarransit".







Casablanca


Setmana 136
Capítol 674 · Capítol 675 - Capítol 676 - Capítol 677 - Capítol 678 -

Tornar a Resums desembre 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar