TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 677
del dijous dia 11/12/2003

.. La Núria, cagadubtes, no sap què posar-se pel sopar, que no comiat de soltera 'jaranero', amb les altres dones. Estan al seu pis i els que l'han d'ajudar a decidir-se són el Marcel i la Laura. És el Marcel qui en tria un, però no li veu posat perquè l'estan esperant els del comiat de solter 'jaranero' del Fede. La Núria, naturalment, s'ha posat l'altre vestit.

La Blanca també està cagadubtes. Té la sensació que se'ls escapa alguna cosa. El Fede la tranquilitza, petonet inclòs, mentre ella omple prestatges a la farmàcia.
Surt la Roser que els hi estronca el petó i comenta i explica batalletes sobre comiats de solter. La conclusió final del Fede és que mira massa la tele. La de la Blanca, que fa por que el comiat l'organitzi el Paco.
Entra al rescat el David, que no es compromet en quant a no fer res de l'altre món i s'endú el nuvi.

Al Peris, el Paco acaba negociacions per telèfon amb algú que ha de venir a la "- ...festa sonada" i fa el fatxenda davant el Peris sobre altres comiats organitzats per ell.

La Kristina, toveta, mira d'enganxar-se al Gus i el músic escatològic se la treu de sobre com pot. Quan marxa, arriba la Ceci que li porta una bossa al Gus. Se'ls acosta el Paco, que dona el vistiplau, amb la Ceci criticant els regals que ha fet a la parella i fent-li saber que el seu, el viatge, l'ha pagat amb l'anell que ell li va regalar.

Això porta al Paco a despotricar de les dones al Peris, que comença a intentar parlar del 'seu' problema, però que l'arribada de la colla acomiadadora talla.
Comencen a celebrar-ho amb cerveses i el Paco apreta i, ajudat dels altres, convenç al Peris que s'hi incorpori.
Llavors és quan el Paco mostra el contingut de la bossa, qualificant-lo del regal pel Fede. Tots es trenquen el pit de riure, tret del Fede que diu "- No sereu tan cabrons!?".

Les dones, totes mudades, amb una Núria escotada fins més avall del melic, arriben a Can Solsona. La escotada va al lavabo i llavors entra l'Assun... acompanyada del Víctor.
Quan la Núria torna del lavabo s'inicia una de les seves converses plenes de segones intencions i de falsos recats, que el Víctor acaba amb un "- Me'n vaig, me'n vaig perquè no vull que et posis malalta".
La Blanca segueix l'escenificació amb atenció i cara compungida.

A La Fusteria el Fede porta posat el 'regal' del Paco: una disfressa d'holandesa, cuetes incloses, amb el catxondeig general de la colla. Van fotent-se el cava al crit de "Sant Hil·lari, Sant Hil·lari, fill de puta qui no se l'acabi".
El Peris remuga davant el Paco i comença a confesar-se-li.
Llavors truquen a la porta. És una dona que s'identifica com a veïna, els hi fot bronca pel soroll i s'encara amb el Fede i després d'asseure'l amb un "- M'hauràs de fer cas!"... es treu la gavardina i comença una ballaruca sensual.

Les dones, entaulades, van explicant-se detalls de com i on s'ho han muntat: amb el David vestit de boxador, la Laura; al teatre, la K; a La Fusteria i a la farmàcia, la Blanca; a la feina, al metro, a uns emprovadors, al bosc i, amb la Núria fent cara d'indignació continguda i enveja, a la seva escala (la de la Núria), l'Assun.
A insistència de la Blanca pleguen veles, amb una trucada del Víctor a l'Assun interessant-se com els hi va i quan acaben.

A La Fusteria, amb comentaris bavosos del Gus sobre "- Com està la tia!" i comentaris "de solter" d'ell i el Fede, la celebració segueix.
De sobte el Víctor anuncia que se'n va. I se'n va, malgrat les protestes del Fede i el Gus.
El Peris i el Paco, deprés de rebre compliments del seu fill, segueixen xerrant de la pitopaussa del de can Peris, que mostra el seu temor pel que pugui fer la Cinta "- ...però ara si no trempo, què? Què et penses que farà?", i deixa amoïnat el Paco.
L'animadora, es lamenta al Paco de que els joves "- ...no s'animen", i al simpàtic bandarra se n'hi acut una.

A l'habitació del Paco a la pensió, l'animadora rep l'encàrrec, pagat per endavant, de que ho faci com ella sap "- ...amb carinyo, eh?" i se'n va deixant-la asseguda al llit esperant.
De seguida s'obre de nou la porta i, timidament, entra el Peris.

A La Fusteria, els joves celebradors, donen per acabada ja juerga, amb una declaració de formals intencions del Fede, que renega, fins i tot, de la 'granota toro-macho' i acaba brindant "- Pel compromís, el matrimoni, la fidelitat... i els amics".

La Núria, amb cara de pomes agres, va pel carrer camí de casa. El Víctor la està esperant assegut al banc de sempre i inicia un atac en tota regla. Quan li diu que "- Vull treure't la roba i fer-te petons per tot el cos... i vull agafar-te per les cames...", la noia l'enganxa pel clatell i li fot una morrejada de tornavís.

En el cotxe aturat en un turó, amb la ciutat a baix, les fantasies de tots dos es compleixen apassionadament.

A qui sembla que també l'apassionaran és al Peris, que al llit del Paco, amb l'animadora 'cultural' a tot drap, va perdent roba, bo i que no vergonya. I quan la noia li arriba a la brageta, fa un "- Eeeuc!!", es disculpa, agafa la jaqueta i surt corrent.

La Núria entra a la seva habitació on hi ha un Marcel ben adormit. Es desvesteix, es posa al llit i després de negar haver despullat a un noi, amb un petó tendre del Marcel, es queda rumiant, amb els ulls oberts com a plats.






Gòmix

Setmana 136
Capítol 674 · Capítol 675 · Capítol 676 · Capítol 678 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici