TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 676
del dimecres dia 10/12/2003

.. El Narcís és a la lluna de València, mentre pren el cafè amb llet...l'Alfons li pregunta si està així per la Paula, o potser per la Neus. El noi ha tingut un somni, i està una mica capficat; ha somiat que li regalaven un pastís, però que, quan li anaven a donar un tros, hi havia un terratrèmol. L'Alfons li diu que no pateixi, que com que s'acaba menjant el pastís, això vol dir que tindrà una sorpresa.

El Manel avisa la Paula que a la tarda s'haurà de quedar sola a casa, però li fa prometre que no obrirà la porta a ningú. La nena demana pel seu germà, vol que torni a casa.

La Laura i el David parlen de la Clàudia, mentre esmorzen al Peris; sembla que ella serà la nova cap de cuina.

El Manel es troba amb la K, i li torna a preguntar pel Manu. Només vol parlar amb ell, mirar d'arreglar les coses. La K dubta, i finalment li diu que dilluns el va veure.

A Can Solsona, la Clàudia es vol assegurar que serà ella la nova cap de cuina, però el Miquel no li assegura res, tot i que li deixa clar que els seus companys parlen bé d'ella.
Així que la cuinera marxa ben ampla cap a casa.

La Paula és sola a casa; arriba el Manu, però no per quedar-s'hi, només ha vingut a recollir unes coses. La nena li diu que no es troba bé, que té mal de panxa, però el Manu pensa que és una excusa per retenir-lo, i finalment marxa.
La Paula agafa el telèfon, però no contesta ningú.

El Narcís és a la fusteria, i es preocupa per si la Clara ha marxat perquè s'ha barallat amb el Dani. El Dani li diu que no.
Truquen per telèfon, i l'agafa el Narcís; és la Paula, que li diu que no es troba bé. El noi la vol ajudar.
Va a la farmàcia, i allà es troba amb la Neus.

El Manu es troba amb el seu pare pel carrer. El pare es disculpa, diu que no tornarà a passar, però que ha de tornar a casa, reprendre els estudis, treure's la selectivitat, per ser home de profit.
Fart de sentir sermons, el Manu li diu al pare que, almenys ell, ja ha trobat feina i pot dir que es guanya la vida, no com ell.
El pare, decebut i dolgut, marxa.

La Clàudia ja s'hi veu, de cap de cuina a Can Solsona; vol que hi hagi bon rotllo, i demana disculpes al David per haver-lo escridassat; li agraeix que, malgrat tot, hagi parlat bé d'ella davant el Miquel.

La Neus i el Narcís han acompanyat la Paula a l'hospital.
El Narcís frisa per marxar, sap que li tocarà el rebre si el Manel el veu amb la seva filla...i arriba finalment el moment.
El Narcís marxa de seguida, però la Paula li diu al pare que el Narcís l'ha ajudat, que li ha vingut la regla, i ell no contestava al mòbil.

El Miquel i el Ricard parlen de la Clàudia. El Ricard hi posa entrebancs, diu que perd els nervis, que no té autoritat. El Miquel dubta, però no s'hi vol arriscar. Ara arriba Nadal, i si el càrrec li va gran, serà un desastre...

La Neus i el Narcís seuen en un banc. El Narcís tenia gana, i finalment, el somni es fa realitat: la Neus li porta un tros de pastís.
Dolça i tímida alhora, la Neus finalment li diu al Narcís que el trucarà, i marxa fent-li un petó a la galta.
El Narcís es queda menjant el pastís, i amb un somriure d'orella a orella.






Baulena

Setmana 136
Capítol 674 · Capítol 675 · Capítol 677 · Capítol 678 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici