TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 643
del divendres dia 24/10/2003

.. Dani i Clara esmorzen. Ell parla de la Dolors que encara no ha paït que el Pep hagi marxat de casa. Pensa que tornarà i es culpa de la separació. Clara li recorda que també existeix el problema amb el Max, que encara no s'ha solucionat.
Quan la Clara marxa, truquen per telèfon. Dani contesta i resulta ser el Quim que li deixa un encàrrec al fuster.

Una mica més tard, la Dolors arriba a casa i al portal es troba amb el Pep que surt amb les maletes. La dona li pregunta estranyada què fa i si s'ha esperat a que ella no estigués per recollir les seves coses.
Pep deixa ben clar que ha estat una casualitat no trobar-se-la i fins i tot, l'ha d'insistir. Dolors, però, ho vol arreglar. Pep no, i donant-li les claus de casa a la seva esposa, li diu que es busqui un advocat, que ell ja en té un perquè vol arreglar el més aviat possible els papers per la separació.

Al vespre, Dolors truca al Dani i aquest ajuda a la seva mare.

Quan la Clara arriba a casa, es troba al seu marit posant tres plats a taula per sopar. Ella es pensa que el Max ha tornat però qui surt de l'habitació és la Dolors.
Dani no ha pogut posar en antecedents a la Clara que es troba amb una sorpresa: la Dolors s'instal·larà amb ells durant una temporada.

Al mercat, la Pilar fa fora a la Roser que ja està farta de portar dos dies sentint-la parlar del moc que l'Alfons li va clavar.

Mentrestant, a la parada de la Lola, la Cecília convenç a la seva amiga perquè vagin totes dues a recollir els resultats de les anàlisis que es va fer la Lola.

Per la tarda, al parc el Narcís xerra amb la Paula. El noi la intenta animar perquè la va veure al Peris molt ensopida. Llavors li regala una "capsa màgica".
Ella vol seguir jugant i l'explica un que li va ensenyar el seu pare. Consistia en què ella es queda congelada i l'altre l'ha de descongelar com sigui. Narcís li toca una orella, el braç, i les galtes a una Paula immòbil. El següent que al noi se li acudeix fer son pessigolles. Aquestes donen resultat i la Paula riu com una boja mentre el Narcís quasi a sobre d'ella no deixa de tocar-la per tot arreu amb aquest innocent motiu.
Però no saben que la Roser els veu.

Al Peris, la Cecília obre el sobre on estan els resultats de les anàlisis. Acompanya a la Lola, la Pilar. La perruquera confirma que té una salut de ferro i la Lola, tot i que comprova que és cert, continua convençuda que li passa alguna cosa i vol demanar una segona opinió.

De sobte, arriba la Roser per parlar amb la Pilar, molt escandalitzada i malgrat que no la vol sentir, la farmacèutica explica que ha vist com el Narcís estava tocant a la Paula al parc insinuant que no era jugant precisament.
Ningú fa cas a la dóna que marxa amb la seva germana.

El Francisco no està preparat per explicar l'oferta que té de la tele al Peris, per això entra en La Fusteria per prendre's el carajillo. Però arriba el Nelson que el felicita per la feina que ha aconseguit i l'explica que el Peris no s'ho va prendre bé quan li va dir ahir al restaurant. Francisco demana explicacions i es sorprèn quan sap que tot Sant Andreu en va ple d'aquesta notícia.

Peris per la seva banda no deixa de malparlar del Francisco, anomenant-lo Judas. La Cinta, que es va quedar sense nit romàntica, li demana que ho deixi estar.

Més tard, el Cisco entra en la farmàcia per comprar pomada per les morenes i la Blanca el felicita per la feina.
Però el Peris l'ha vist entrar i va corrent per cantar-li les quaranta. Francisco intenta donar-li una explicació, però el Peris, emprenyat no el deixa parlar. Li diu que l'ha clavat un ganivet per l'esquena, l'acusa de ser mal actor i de tenir un paper a la nova obra teatral perquè a la Cecília li feia pena deixar-lo de banda.
Francisco, vist com està el panorama, es posa a la defensiva i diu que encara no havia acceptat el paper perquè abans volia parlar-ho amb ell, però si les coses estan així, trucarà als de la tele i els dirà que sí. Tot per fotre al Peris i a la gent que pensa com ell. I dit això, el Cisco marxa.

Marcel i Núria esmorzen i es comencen a fer petons d'esquenes a la porta de l'habitació del Max. Núria li diu que pot aparèixer el seu germà i Marcel li respon que millor, que així s'adonarà que un dels tres sobra de la casa.
No ho sap, però el Max ho ha sentit tot i quan es deixa veure no vol prendre res i se'n va.

A la tarda, Dani el visita. Max està a la defensiva, com sempre, però el Dani només ha anat per fer-li un regal. És una webcam per fer vídeo conferències amb l'ordinador.
L'explica que el Quim va trucar per dir que ell en tenia una al vaixell i que d'aquesta manera es podrien comunicar.
Max se n'alegra molt i quan està a punt d'agrair-li al Dani aquest gest, truca la Dolors demanant ajuda al seu fill que, lògicament, se'n va del pis sense que el Max li digui res.

Al vespre, amb l'ajuda de la Núria, Max instal·la la webcam i fa una trucada que el Quim accepta. El noi es posa molt content. Ara, el Quim es troba a Malta. Max l'explica que tot ha canviat des que ell va marxar, que se sent un destorb a tot arreu i li demana si pot anar-se amb ell...





Channing

Setmana 129
Capítol 639 · Capítol 640 · Capítol 641 · Capítol 642-1 · Capítol 642-2 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici