TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 642 - 2
del dijous dia 23/10/2003

.. La Marta esmorza a la pensió, mentre la Paquita es queixa de les inquilines de la 4, que sempre es queixen; però la Marta només frisa per aconseguir la seva pastilla. Fins i tot li deixa anar una pocasoltada a la Remei, que té pressa per endreçar; ha de plegar abans per anar a buscar el nen.

A la barra del bar, el Marcel li pregunta al Fede què li passa; fa dos dies que està fatal! El Fede es confessa: la Blanca està embarassada.
El Marcel fa un bot: "que no deies sempre que feies servir condons? I no un, no...dos!"
El Fede explica que dimarts la va seguir, i que la Blanca va anar al ginecòleg; a més, aquestes coses es noten...
El Marcel aconsella al seu amic que parli amb ella, i que li pregunti obertament.

Al Peris, la Blanca agafa en braços al fill de la Remei; la Remei va canviar de pediatre, l'altre només la feia sentir culpable si decidia no seguir donant el pit.

El David està nerviós, avui s'estrena a Can Solsona. El Peris pica l'ullet al nano, i li desitja sort.
S'acosta al Cisco, el veu nerviós; fins i tot li diu si vol un altre carajillo, ara, que després no es queixi per les morenes...

A Can Solsona, el David ja es mou entre paelles. Parla amb la Claudia, li diu que l'haurà d'ensenyar a cuinar els plats de la carta.
La Claudia posa al dia al David sobre l'ambient de treball; el Miquel és com tots els amos; el Nelson, entra, renta els plats i marxa...de fet, els que treballaran de valent seran el David i ella, i amb els clients, paciència.
Després de tota l'explicació, al David li ploren els ulls...però és perquè està tallant ceba!

El Fede, neguitós, i seguint els consells del Marcel, s'acosta a la farmàcia per parlar amb la Blanca. Li fa una mica la pilota, i finalment la convida a sopar; està tan impacient, que no marxarà fins que la Blanca no accepti la invitació. Finalment, queden per sopar.

El Cisco s'acosta a la paradeta on treballa el Rafa, però està tan capficat, que ni sap què vol comprar. No es troba bé.
Li confessa al Rafa que li han ofert el paper al "Vides de lloguer", el paper que havia de fer el Peris, i ara no sap què fer; no vol que el seu amic s'emprenyi. Però d'això, ni una paraula!
No, no...només fa mitja volta, que el Rafa corre a dir-li a la Isabeleta, i aquesta, a la Lola.

Al vespre, la Marta és a la seva botiga; la Blanca s'està emprovant una brusa per anar al sopar; una mica escotada, però queda bé...i pel preu...25 €uros; se la queda.
La Blanca aprofita per dir-li a la Marta que ja va parlar amb sa mare, que sap que de recepta, res de res. La veritat és que la va posar en un compromís. Però la Marta es mostra molt esquerpa, i la noia paga la brusa i marxa.
Entra una nova clienta, però la Marta diu que és tancat, i de fet, tanca i marxa.

A Can Solsona, els Peris sopen. El Peris està especialment atent amb la Cinta; vaja, que la festeja!
El David surt un moment a saludar-los; hi ha hagut feina, i s'ha passat el matí pelant cebes, però els pares el veuen animat.
El Peris, tot tendre, reconeix que feia temps que no sortien, ell i la Cinta, que es queda escarxofat al sofà, i a la Cinta li toca sentir els seus roncs; caram, però també es pot quedar roncant al sofà després d'haver anat a sopar o al cine! La cosa s'escalfa...el Peris li diu a la seva dona que es prepari per quan arribin a casa; li farà una....que li agradarà. La Cinta es queda amb les ganes de saber el què. "Si et portes bé, t'ho diré abans de les postres", li diu el Peris.

La Marta és al Centre de Salut; està molt nerviosa. Allà es troba amb una cara coneguda, encara que la Marta no s'hi vulgui acostar massa; la noia li fa memòria: "sí, dona, em vas vendre aquesta jaqueta..."

Els Peris recorden l'escena d'amor de l'altre dia al bar. Augmentant si cal l'escalfor de l'ambient, el Peris avança a la Cinta que hi haurà un abans i un després d'aquesta nit...fins i tot fan manetes sota la taula.
A punt per escoltar la proposició "indecent" del seu marit, la Cinta diu que si està d'acord, brindaran. El Peris li diu a cau d'orella, i a la Cinta li falta temps per proposar el brindis.
Però la cosa es refreda de cop: el Nelson saluda els Peris, i se'n va de la llengua amb el tema del Cisco: l'han contractat a la tele! Ostresssss...el Peris acaba de rebre una punyalada a l'esquena; demana el compte; s'ha acabat el festejar!

A la Marta, finalment, li han donat només una pastilla, i fluixeta; cal anar al metge, és clar; l'amigueta es troba igual. Amb aquesta pastilla no en tenen prou.
Ella no, però si la Marta té peles, poden trucar a un amic de la noia, que els donarà el que necessiten.

La Blanca i el Fede sopen al bar del Fede. La veritat és que el Fede s'hi ha trencat les banyes preparant l'escena.
El Fede, amb la seva particular tendresa, li diu a la Blanca que la troba canviada, així com més..."grassoneta"; bé, que fa bona cara!
La veritat és que la Blanca no sap on vol anar a parar, el Fede, amb aquests comentaris, i el noi la deixa anar; igualment, com que no el tindrà, el nen... però quin nen?
La veritat és que la Blanca no entèn res...però si no està embarassada!!! Prèn pastilles; a més, ella no ho faria mai, això, d'enganyar ningú.
El Fede respira tranquil, i la Blanca li confessa que, sense saber ben bé per què, està enamorada d'ell, però que no s'aprofitaria mai d'ell per això; dimarts no va anar al ginecòleg, està tramitant els papers per adoptar una nena etíop.
S'ha acabat el sopar!

La Marta i "l'amiga" esperen el Carles, el noi que els subministrarà les pastilles. El noi els hi dóna, són fortes, aquestes pastilles. La Marta paga.
La noia li diu que ja li tornarà, les peles, i li dóna el telèfon del Carles, per si es torna a veure "penjada".




Baulena

Setmana 129
Capítol 639 · Capítol 640 · Capítol 641 · Capítol 642-1 · Capítol 643 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici