TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 640
del dimarts dia 21/10/2003

.. A La Fusteria el Fede està nerviós: ha arribat la Blanca amb la Núria i la Laura.
I encara s’hi posa més quan sent que la Blanca, a través del mòbil, queda amb algú altre.

El Manel és a la pensió de la Paquita per demanar-li un favor: la Paula és al llit amb febre i el Manu no s’hi pot quedar per qüestions escolars i ell ha d’anar a una entrevista de feina...
La Paquita li diu que no s’hi amoïni, que ja es quedarà ella cuidant la nena.

El Peris i el Francisco estan comentant la nova obra de teatre. El Francisco, però, està fart de fer papers secundaris, se sent desaprofitat.

En una tauleta, el Max li confessa a la K que no se sent a gust enlloc, i deicideixen anar a estudiar a casa de la Núria.

El David no esta gaire convençut de la camisa que ha comprat per anar a l’entrevista de feina. La Laura, en canvi, està emocionada per que l’ha escollida ella.
Truquen i és el Fede que vol saber amb qui ha quedat la Blanca i si surt amb algú. Per la cara que fan la Laura i el David, el Fede se’n adona que està fent el ridícul.

El Marcel i el Víctor estan revisant el material discogràfic que ha portat aquest últim per al reportatge que està preparant el Marcel.
S’obre la porta i són el Max i la K, i ell es queda parat en veure que el Marcel hi és a casa i decideix que marxaran cap a la biblioteca. Aprofitant l’avinentesa, el Víctor pregunta si la Núria també ha de passar per casa.

Passejant pel carrer, el Francisco ensopega amb la Sílvia que li comenta que anava cap al Peris justament per buscar-lo: volen que faci una altra prova per al Vides. El Peris no els interessa, els interessa ell.
Primer el Francisco no s’ho acaba de creure però acaba preguntant quan serà aquesta prova.


El Manu arriba a casa i es troba amb la Paquita. El noi mostra una actitud esquerpa i la Paquita decideix tenir una conversa amb ell.
El Manu li confessa que el seu pare el creu culpable del que li va passar a sa mare. Però ella li rebat dient-li que això és mentida, i que, posats, ella també podria sentir-se’n de culpable. Ell es pensa que son pare el jutja, però en realitat és ell qui esta jutjant al seu pare.

El Fede, que passeja per la plaça de les Palmeres, trepitja una tifa. La Blanca, que passava per allà li fa un mica de conya.
El Fede anava a comprar un regal d’aniversari per a l’Alba. La Blanca anava a recollir unes coses...

Quan el Max arriba a casa, la Núria intenta conversar amb ell per a animar-lo. Però no hi ha manera, aquest nano no està content amb res.

El Francisco ha fet la prova però no està gens satisfet amb el resultat. En canvi els directors de la sèrie si que ho estan i li ofereixen el paper d’Eudald. Li donen un temps per a que s’ho pensi i es decideixi.
El Francisco se’n va satisfet i somrient.

Quan el Manel arriba a casa, el Manu presenta un canvi d’actitud: ha comprat un diari d’ofertes de treball per a son pare i fins i tot ha marcat alguns anuncis. Per rematar-ho s’ofereix per anar ell a l’hospital.

El Fede ha decidit seguir la Blanca i veu com s’endinsa en una escala. El Fede li pregunta a un veí si sap on anava la noia. El veí no te ni idea, però quan veu entrar una embarassada a l’escala, l’home li diu que va al ginecòleg del quart. Qué potser està embarassada la seva amiga? El Fede pensa que no... que no pot ser!







Massagran

Setmana 129
Capítol 639 · Capítol 641 · Capítol 642-1 · Capítol 642-2 · Capítol 643 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici