TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 616
del dimarts dia 16/09/2003

.. La Mari s’acomiada de la Cinta i li promet que vindrà a visitar-los; ara tot són presses per marxar, i de la mateixa manera que la noia deixa penjada la perruqueria, la Cari deixa la pobra Paquita a l’estacada.
Això sí: mentre l’Ivan busca perruquera desesperadament, la Cari ja té substituta: la seva amiga Socorro, que demana cobrar en negre per no perdre la jubilació...

El Manu s’ha de fer càrrec de la Paula mentre la mare segueix estacionària a l’hospital. Els dos germans no s’entenen masa i el Manu no està per orgues: quan la K li demana per sa mare ell és a punt d’engegar-la...

Qui sí que l’engega és el Gus: la K, que ara se’n va a viure a Sants, decideix fer una visita sorpresa al seu nòvio; per fer-ho, inventa que ha d’anar a la biblioteca i el seu pare la deixa quedar-se.
Però el Gus es troba en plena febre creativa i li diu que avui no pot quedar-se amb ella. La K se’n va, comprensiva però trista.

La Teresa està molt amoïnada amb la resposta que ha de donar a l’Alfons. Vol i dol.
El Narcís li demana si es casaran i l’Ivan ho qualifica de bestiesa: l’àvia sempre ha viscut amb ells...

 

I, fent cas omís dels consells de la Cari entre maleta i maleta, la Teresa diu a l’Alfons que no pot deixar penjada la Montse, que ja ho estan passant tots prou malament. I com que l’Alfons li diu que triï, ella comenta que potser s’haurien de conformar a veure’s una estona cada tarda... i l’home se’n va irat.

Les activitats extraescolars del Xavi també provoquen problemes a can Peris: el noi vol fer piscina i anglès: ni a la Cinta ni al Peris els sembla massa ortodox que faci piscina i el Peris l’apunta a teatre, però la Cinta els fa deixar els papers fins que torni dilluns la Laura.

El Marcel s’assabenta de la partença de la Mari a través del Fede i li falta temps per anar-la a veure. Ella li confirma que se’n va perquè no pot suportar que estigui amb la Núria i el fa fora de casa perquè no la vegi plorant.

Els dos germans arriben a l’hospital. La Paula i el pare se’n van i, un cop sol el Manu, entra a l’habitació de la malalta, que està intubada i connectada a una màquina.
Ell s’entendreix, li acaricia els cabells i es posa música trista amb el walkman...




Spock

Setmana 124
Capítol 614 · Capítol 615 · Capítol 617 · Capítol 618 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici