TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 615
del dimarts dia 16/09/2003

.. Mentre Narcís i Alfons passegen per parlar del llibre, senten una ambulància a prop. Narcís fa preguntes sobre el llibre i més tard l'Alfons l'adverteix que ha de marxar a casa perquè la Teresa l'ha d'explicar una cosa.

Quan arriba a casa, Teresa i Ivan esperen al Narcís asseguts a taula. L'expliquen que les coses a la fusteria del Dani no van bé, per això ja no podrà tornar a la feina.
Però abans que el Narcís es desil·lusioni, l'Ivan l'explica que ha trucat a l'empresa per la que treballava abans i tot i que no podrà tornar a fer de jardiner, l'han donat feina en un taller de joguines, per muntar-les. Quan l'Ivan li diu que cobrarà més que abans, el Narcís sembla agradar-li el seu nou destí.

A l'hospital, la Paquita intenta distreure a la Paula mentre arriba el seu pare però sense tenir èxit. Quan arriba el Manel, abraça a la seva filla i intenta saber com es troba la seva dona, molt malferida al Peris.
Després que la Paquita es presenti, Manel pregunta pel seu fill.

Mari arriba a casa molt tova. Ni tan sols parlar per telèfon amb el seu germà l'anima. Cari es pensa que està així pel Toni però Mari li confessa que està així perquè el Marcel marxarà a viure amb la Núria.
Llavors la Cari li proposa que per plorar aquí millor anar-se'n lluny, i l'aconsella que l'acompanyi a Granada, però Mari acaba la conversa contestant de mala manera a la seva àvia perquè la deixi en pau.

Paquita i els Ripoll continuen en l'hospital. L'expliquen al Manel que han portat a l'UCI a la seva dona. En tot moment, la Paquita intenta ser útil i ajudar, però el Manel està nerviós i ho demostra quan arriba el seu fill. Li dóna una galtada, l'esbronca mentre que el noi intenta saber com està la seva mare.

Al dia següent, Narcís i Teresa son a taula, ell situant en un mapa per on queda el taller, i ella pelant patates. Ella l'acaba convencent per acompanyar-lo juntament amb l'Alfons, a la presa de contacte inicial.
Després, Narcís li fa unes preguntes íntimes a la seva àvia sobre les relacions de parella que manté amb l'Alfons. Totes les preguntes son contestades per la pacient Teresa que explica que tot va molt bé. Al Narcís l'agrada que tingui a l'Alfons com a nóvio.

Al Peris, Marcel i Núria l'expliquen a la Marta que marxen a viure junts encara que no es posen d'acord al pis al que se n'aniran, si al d'ell (llogat), o al d'ella de tota la vida.
Peris arriba poc després de la comissaria on ha posat una denúncia per l'atracament. Arriba crispat, i explica que la noia que acompanyava al xoriço sortia d'allí quan ell entrava, i que els pares, amb peles, la van anar a recollir.
Mari, deixa el grup de conversa, i al sortir es deté en la taula on son la parelleta del moment. No es posen d'acord on viuran i impliquen a la Mari per prendre la decisió més encertada tot i que ella passa del tema. Es besen i es mostren quan s'estimen davant la perruquera abans que ella foti el camp cap a la feina.

Al taller, mentre l'expliquen al Narcís com anirà tot, Alfons intenta agafar de la mà a la Teresa que el refusa explicant que hi ha gent al davant. I sobtadament, Narcís vol marxar d'allí.

Paquita arriba a l'hospital on el Manel ha passat la nit. Ella intenta donar-li conversa, interessar-se per la Vicky però ell no està per xerrar. Sembla que la Paquita no té res a fer només que rebre males reaccions del Ripoll.
Però de sobte, ell li explica que la seva esposa és l'únic que té en aquest món i que ho és tot per ell. Al sentir això, Paquita l'explica que la ganivetada hauria d'haver-se-la endut ella i no la Vicky. Però com diu el Manel, res del que li pugui explicar, la traurà d'on està.

Mari anuncia a l'Ivan que deixa la feina per marxar a Granada. És el millor que pot fer i si no tingués motius suficientment importants, no ho faria. Li recomana que entre ell i la Cecília trobin una substituta.

Narcís explica a la Teresa i a l'Alfons que no vol treballar amb gent així al taller i se'n va a casa.
Quan es queden sols, Alfons li demana a la Teresa de seure per parlar amb ella de com el refusa cada cop que s'apropa a ella davant de la gent. Teresa vol impedir les xafarderies. A Alfons tot això no l'importa, només pensa en compartir el temps que li queda al costat de la dona que estima. Teresa reconeix estimar-lo també. És per això que l'Alfons l'acaba proposant a ella d'anar-se'n a viure junts.





Channing

Setmana 124
Capítol 614 · Capítol 616 · Capítol 617 · Capítol 618 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici