TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 614
del dilluns dia 15/09/2003

.. Prèvia:
En Max s'acomiada d'en Quim que ja és dalt del vaixell rumb a la ratlla de l'horitzó (que si al final, resulta que la Terra és plana, es fotarà un morrasso d'impressió).
En Jordi passa a acomiadar-se de la Rut-granjera i es deixa atropellar pel tren Tornabous-Sant Andreu / Sant-Andreu-Tornabous.
En Fede arriba a temps de clavar-li un cop de càmara digital a en Vera abans aquest no mati en Marcel.
La Teresa i l'Alfons es fan un petó en una Oreneta de Barcelona.
En Marcel s'emprova l'americana d'en Jordi davant dels ulls extasiats de la Núria que, amb un cert complex d'Electra, li diu que és l'home més guapo del món. I ara comença el capítol de debò.

Carrer.- En Peris fa d'avi i acompanya en Xavi a l'escola. Pel que comenten, l'home ha aconseguit substituir l'entrepà que havia preparat la Cinta per un paquet de galetes amb xocolata i el nano està la mar de content.
Quan en Peris emprèn el camí cap a casa, topa amb un individu (per dir-li d'alguna manera) que, de mala manera, li demana un cigarro. En Peris diu que no fuma i marxa.

Allà on s'ha quedat l'individu en qüestió, hi arriba la seva presumpta nòvia (dic presumpta perquè a mi ningú m'ha dit que ho sigui), es fan un petó i, de seguida, ell li pregunta si ha aconseguit els diners. La noia, anomenada Júlia li diu que no i en Johnny ( que és el nom de l'individu) s'emprenya. La Júlia el calma dient que ho tornarà a provar i l'individu li demana una "pasti".
Marxen carrer avall amb la "pasti" a la boca.

Bar Peris.- En una taula, la Cinta serveix la Paquita i la Clara i comenten que la Remei té un nen gras com un toixonet (que és la descripció que la mateixa Remei ha fet a la Paquita). Diuen que un dia o un altre l'hauran d'anar a veure.
La Paquita comenta que la Marta no només no s'ha ensorrat sinó que sembla que ho ha superat força bé, que es lleva d'hora, va al gimnàs i després a la botiga.
En aquest moment entra la noia i es queixa que sa mare li hagi demanat un entrepà perquè està a dieta.

L'Emili també ha tingut la nena (bé, l'ha tingut la Gemma) i li han posat Rosa. La Clara s'apropa a l'Emili per dir-li que li sap greu que hagi marxat de la fusteria (la d'en Dani).

La Paquita li proposa a sa filla d'anar al cinema i s'aixeca per demanar el diari a un senyor de la taula del costat i així ens ensenyen en Josep Julien que encara no se sap com es diu.

Pis Montse.- L'àvia i els néts estan esmorzant, sona el telèfon i l'agafa en Narcís. És la Montse, que està al Marroc amb la Fàtima que es veu que no està gaire bona.
Els nois marxen a la feina, tot i que en Narcís diu que s'hi avorreix molt i que voldria no haver d'anar-hi. El nano s'emporta un llibre que li va deixar l'Alfons ja que a la tarda s'han de trobar i li vol preguntar algunes coses que no entén.

Pelu.- La Mari li està rentant el cap a en Marcel i li comenta que ja no hi vol anar a Granada, que se n'hi vagi la iaia si vol però que ella es queda a Sant Andreu, cosa que fa molt content al noi.
La Cecília està pentinant en Gus mentre diu que com es nota que les nòvies tornen avui i aprofita per dir que els homes només s'arreglen al començament i que després, quan ja la tenen segura, es deixen anar.
En Gus, evidentment, fa comentaris directes respecte a que ha passat tant temps sense veure la K, que té el pardalet fatal.

Botiga Marta.- Hi entra la Júlia aquella que hem vist al començament i quan la Marta li pregunta si vol que l'ajudi, la tia es gira com si l'haguessin mossegat, es posa tan borde que la Marta, a part de flipar, també s'emprenya i es posa borde i mig.
Aleshores entra l'Ivan amb un tallat de part del Peris i quan li pregunta a la Marta si no està de bon humor, la que respon és la Júlia dient que avui no té un bon dia.
La tal Júlia agafa la bossa amb la jaqueta que ha comprat i marxa deixant els altres al.lucinats.

Plaça.- En Nelson acaba de comprar a la parada de la Pilar que, ATENCIÓ!, té en Rafa com a dependent.
El cubà aprofita per dir en veu ben alta (la Lola està escoltant) que no haurà de marxar perquè ha trobat feina i que li encanta Sant Andreu. A l'hora d'acomiadar-se ho fa tot dient: Adiós Isabeleta.
A en Rafa sembla que no li ha fet gràcia la salutació i fa apropar-se la seva dona a la reixeta de separació de les parades.

No sentim el què diuen perquè aleshores ens enfoquen la Pilar que li està dient a sa germana que potser no serà una bona idea això d'en Rafa. La Roser li demana que l'acompanyi a comprar unes sabates i la Pilar diu que té feina. La Roser s'enfada i li diu que així que obrin la farmàcia ja no la molestarà més i se'n va més tiesa que un titot.

Sortida del cole.- Una mare recull la seva filla d'uns 11 o 12 anys (Paula) quan arriba el pare de la criatura (en Josep Julien) que s'ha pogut escapar de la feina per anar a veure com li ha anat el primer dia.
L'home pregunta pel noi, que surt aleshores i que diu que no comptin amb ell per anar a triar els mobles de la seva habitació perquè ha quedat per anar a la biblioteca. El xaval deu tenir uns 15 anys i juraria que l'han anomenat com a "Manu".

Bar Peris.- La Cinta està mosca amb el seu marit perquè no fa més que consentir en Xavi; primer lo de les galetes i ara el vol deixar jugar a la màquina quan sap perfectament que ha de fer els deures. En Peris troba molt injust que la criatura ja tingui deures el primer dia de classe.

En una taula hi ha en Narcís amb l'Alfons; la Teresa els ha dit que avui li era impossible de baixar i decideixen anar a donar un tomb.

Entra un noi mulato al bar i va cap en Nelson a vendre-li alguna cosa; en Peris se n'hi va de pet i el fa fora, cosa que molesta el cubà que creu que ho ha fet per racisme però en Peris ho té molt clar: si en deixo entrar un a molestar la clientela, demà n'hi haurà cinquanta.
Quan es tomba, veu que en una taula s'hi ha assegut el tal Johnny i en Nelson sent com en Peris diu: només faltava aquest!.

Carrer.- En "Manu" no ha anat a la biblioteca, evidentment. Està assegut en el pedrís d'accés al metro tocant la guitarra, cantant i emocionant-se sol. Ens empassem tota la cançó mentre es veuen diverses imatges de Sant Andreu.
No tenia pinta de tenir una gorra a terra o sigui que suposo que estava allà cantant per gust i ganes.

Pis Montse.- Ara ja sabem perquè la Teresa no ha pogut baixar. Allà hi ha en Dani i la Clara que li diuen que la fusteria no va gens bé, que l'Emili ja s'ha hagut de buscar una altra feina i que els és impossible pagar el sou d'en Narcís.
Queden que serà la pròpia Teresa qui li ho digui al noi.

Bar La Fusteria.- En Gus està tan enganxat a la K que ni tan sols vol veure les fotos que ella li vol ensenyar; només té una cosa al cap (que ja sabem on el tenen els homes :-) ) i és anar a la pensió a tota castanya.
En Fede és a la barra enfotent-se'n de la parelleta i escoltat pacientment per en Marcel i la Mari. Comenten que divendres que ve hi haurà la festa d'adquisició de La Fusteria per part d'en Fede però ell diu que, de fet, ell, el que de debò celebra és que torna a ser el què era: la granota toro-macho.
En Gus paga amb moltes presses i dient-los-hi que ha d'anar a follar; la K murmura "què romàntic", i marxen.
En Fede explica què és això de la granota que es veu que és una granota que s'ho tira tot, animal, vegetal o mineral.

Aleshores fa la seva aparició estel·lar la Núria; en Marcel s'aixeca i s'abracen amb moltes ganes. La Mari posa cara de voler-se morir i en Fede fa un comentari dels seus.
Quan la parella arriba a la barra, la Núria els hi diu que en Marcel li acaba de demanar per anar a viure junts. La cara de la Mari és de tragèdia grega.

Bar Peris.- A la barra només hi ha en Peris, en David encara no ha tornat (això diu) i la Cinta és dalt fent els deures amb en Xavi. La dona d'en Josep Julien és allà amb la seva filla Paula acabant de berenar; la nena juga amb un braçalet de perles de tres voltes (o potser és un collaret embolicat com un braçalet) que, pel que diu sa mare, sempre li ha agradat molt.

En això estem quan entra la Júlia, s'asseu amb en Johnny i li dona un sobre amb diners. L'individu els compta i quasi crida: només 500€?. Llença uns quants improperis i en Peris, que ja tenia la mosca darrere l'orella, se'n va cap allà per fer-lo fora.

I aleshores tot passa ens uns segons, el tal Johnny s'aixeca de la cadira, amb dues gambades enganxa la Paula i posant-li una navalla al coll, demana els diners de la caixa.
En Peris corre mentre la Paquita prova de convèncer l'individu que deixi la nena. En Peris li dóna els diners i la Paquita i la mare de la criatura segueixen insistint que la deixi anar, que ja té el què volia. Fins i tot la Júlia s'apunta a la súplica.
En Johnny llença la nena endavant, sa mare hi va corrents, en Johnny veu el braçalet, la mare ja s'ha posat al mig, en Johnny prova d'agafar el braçalet tallant-lo amb la navalla però la mare li ho impedeix amb el seu cos i aleshores la dona rep una punyalada al costat dret que la deixa estesa a terra.
En Johnny surt corrents del bar sense la Júlia.






tplana

Setmana 124
Capítol 615 · Capítol 616 · Capítol 617 · Capítol 618 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici