TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 124
del 15 al 19 de setembre del 2003

Capítol 614 (dilluns 15/09/03)
Capítol 615
(dimarts 16/09/03)
Capítol
616 (dimecres 17/09/03)
Capítol 617
(dijous 18/09/03)
Capítol 618 (divendres 19/09/03)


.. Aquesta temporada, el Cor ha començat fort perquè en el primer capítol ja han enviat un personatge nou de trinca a l'hospital. La Viky Ripoll, dona del Manel i mare del Manu i la Paula, rep una ganivetada del Johny quan intenta evitar que aquest s'endugui la seva filla segrestada. Lleig haver d'acabar en coma sense haver tingut temps ni de comprar els mobles de l'habitació del Manu, no? El Manel està desesperat i sembla que no té altre cosa al món que la seva família. Poca cosa més en sabem, de moment.
La Paquita, que era al bar del Peris quan es va produir l'atracament i el posterior intent de segrest, resta amatent (massa segons el Manu) a les novetats que hi ha a l'hospital i s'ofereix per a qualsevol cosa que necessiti la família Ripoll.
La policia ha agafat el Johny i, després de que la Paquita i el Peris l'identifiquessin en una roda de reconeixement, aquest ingressa a la presó.
La companya del drogaaddicte, la Júlia (que sembla de família econòmicament potent), declara a comissaria després dels fets i no queda retinguda.

La Marta té molta cura del seu cos: va a gimnàstica, fa dieta macrobiòtica i no ens dóna cap pista sobre l'estat actual de la seva matriu.
L'Ivan no la deixa ni a sol ni a ombra i està atent a totes les seves necessitats.

Els Peris cuiden el Xavi mentre la Laura el David són de viatge i això provoca un seguit d'enfrontaments entre el Peris i la Cinta per la diferent manera de veure l'educació del Xavi.

El Marcel i la Núria volen anar a viure junts però encara han de resoldre el problema bàsic: "¿En mi casa o en la tuya?".
Mentre maregen la perdiu apareix un nou personatge, el Víctor (novi de la "Carinyu") que roba un petó a la Nuria en la festa que fa el Fede per a celebrar la compra de La Fusteria. La Núria no és que li faci gaires fàstics, no. De fet, això empata la Núria amb el Marcel a qui la Mari també ha robat un petó, el que tanca la seva història segons ella, abans de marxar definitivament a Granada per a obrir un Centre d'Estètica, que no pas una simple perruqueria.

El negoci del Dani i la Clara costa d'arrencar i es veuen obligats a prescindir de l'Emili i el Narcís, de moment.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Teresa i l'Ivan troben feina pel Narcís en un taller ocupacional per a discapacitats de confecció de joguines. En principi, la feina atrau el Narcís però quan hi va i veu els seus companys es desil·lusiona i diu que no hi vol treballar.
La Teresa surt amb l'Alfons però no accepta la proposta del seu novi d'anar a viure junts. No vol deixar sola la Montse, que ara és al Marroc cuidant una germana del Huari, ni els seus nets.
Després d'un primer mosqueig per part de l'Alfons, troben una solució que, d'alguna manera, pot satisfer els seus dos punts de vista. Ell deixa la residència i lloga una habitació a la pensió de la Paquita. Així es veuran més sovint i tenen la possibilitat d'estar sols quan ho desitgin.

El Gus i la K continuen el seu flirteig amb més pena que glòria perquè la K viu amb el seu pare a Sants, el Gus té diferents feines entre mans i el temps de què disposen per a veure's és força limitat.

La Pilar torna a ser a la parada i ha llogat l'home de la Isabeleta com a ajudant. Ha tingut un parell d'ensurts aquesta setmana: La Desi desapareix de la seva vida rumb a Granada i cau a causa d'una empenta d'un immigrant que fugia dels municipals. Sembla, però, que la caiguda no ha sigut greu.
La Roser aviat començarà altre cop a la Farmàcia a les ordres de la Blanca que s'ha traslladat definitivament a Sant Andreu.

El Nelson no ha marxat cap a Cuba perquè ha trobat feina però no té, encara, el permís de residència.

La Socorro és la nova assistenta de la pensió i ocupa el lloc de la Cari fins que no s'hi reincorpori la Remei que té la baixa de maternitat.

El misteri d'aquesta nova temporada ens el serveix un detectiu que lliura a un home, a qui només veiem d'esquena en un despatx, un dossier sobre el Marcel, les seves activitats i les seves amistats.




Casablanca


Setmana 124
Capítol 614
· Capítol 615 · Capítol 616 - Capítol 617 - Capítol 618 -

Tornar a Resums setembre 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar