TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 618
del divendres dia 19/09/2003

.. Manu arriba a l'hospital preguntant-li al seu pare per la mare. L'explica que l'han tret els sedants i que esperen que es desperti en les properes hores.
Manel rep una trucada de la Paquita de qui Manu pensa que és una pesada. Però a banda d'interessar-se per la Vicky, la Paquita l'explica al Ripoll que ella i el Peris han d'anar a reconèixer a l'atracador doncs sembla que ja l'han detingut.

Paquita penja i es posa a parlar amb la Marta que ha fet una llista de la compra plena d'aliments baixos en calories. La mare insta a la seva filla a que mengi bé doncs es passa tot el dia treballant i anant al gimnàs.
Marta l'explica al Gus que no anirà a la festa que fa el Fede.

A La Fusteria, Fede ultima els preparatius de la seva festa amb el Marcel. Quan li ensenya la llista de convidades, se n'adonen que falta l'Assun, però que de venir ho farà acompanyada de la seva actual parella, el Víctor de la Cruz. I després parlen de la Núria i d'on viuran.

Mentre que Marcel pensa que ho faran al seu pis de lloguer, la Núria li diu a la Clara que viuran en el seu encara que sigui vell.
Dani, que les acompanya rep la visita del Mingu, l'altre fuster, a qui li demana un cop de mà quan tingui molta feina al seu taller. Dani està desesperat perquè el seu negoci no rutlla.

Roser, en la barra del Peris, l'explica a la Cinta com es troba la Pilar després de la caiguda d'ahir. No s'ha trencat res però haurà de fer repós. Després, la Balaguer malparla dels immigrants que van fer caure a la seva germana però la Cinta els defèn i li recorda que el que va passar també podria haver estat culpa d'un català.
Per acabar d'arrodonir-ho tot, la Roser esmenta alguna cosa sobre la farmàcia i li pregunta a la Cinta si és que ella no sap qui és la nova farmacèutica... La Cinta no en sap res.

Peris i Paquita l'expliquen al Manel com ha anat tot a la comissaria. Ja han detingut a l'atracador i ara només falta que la Vicky se'n surti. Els ànims del Peris son, com és habitual en el Ripoll, mal rebuts.
Poc després, una infermera li comunica al Manel que la Vicky ha despertat. De seguida, la va a veure i sembla que poc a poc millora. Parla amb dificultat i se la nota cansada. L'únic que li demana al seu marit és veure als seus fills.

Comença la festa a La Fusteria on el Fede és el gall del corral. Tothom sembla estar passant-s'ho molt bé.
El Gus que estrena video camera, va pels convidats fent preguntes eròtico-festives, algunes de mal gust com és normal en ell. Fede respon a algunes d'aquestes preguntes dins de la seva línia masclista. El seu objectiu de la nit és emportar-se a totes les convidades al llit.

Quan arriba l'Assun, ho fa acompanyada pel Víctor, un jove que sembla captar l'atenció de la Núria i que respon a la pregunta del Gus de què és l'amor amb aquesta frase: "l'amor és follar dalt d'un tren que està a punt d'estavellar-se". Aquesta rotunditat deixa impressionada a la Núria a qui el Víctor tampoc treu l'ull de sobre.
Fede fa el brindis tradicional que dedica a la Núria per l'ajuda prestada i perquè és l'últim dia que treballa per ell. I també brinda per les seves convidades.

Ivan ha deixat la festa per apropar-se una estona a la botiga de la Marta on ella està endreçant roba. Ell li proposa que es provi una jaqueta que ha vist al penjador i que podria agradar a la seva mare. Però quan la Marta surt amb la peça posada, l'Ivan li regala directament, per marxar plegats a la festa. Ella es nega però la insistència del noi dóna els seus fruits i marxen.

Paula Ripoll atabala a la seva mare amb explicacions de tot el que ha fet en aquesta setmana, i després de conversar amb el fill i el marit, la Vicky perd el coneixement.

Núria i Víctor estan xerrant apartats de la gent que omple La Fusteria. Ell l'explica que és muntador musical, i li diu saber-li greu que deixi el pub perquè ara ja no sabrà com trobar-la. Una apagada és aprofitada pel Víctor per besar a la Núria. Quan el Fede soluciona el problema, ella se n'adona pressa per buscar al Marcel i fer-li un petó, però no pot evitar mirar amb desig o satisfacció al Víctor.

Mentrestant, un home ensenya unes fotos a un desconegut en un despatx. Li parla de la Núria i el Fede, i li dóna un ampli informe que recull articles de diari referents al Marcel. L'investigador rep els seus diners per la feina feta mentre l'home misteriós revisa l'informe.

La Sílvia, la Cati, la Maria José i l'editora del llibre, parlen del Fede dient primer tots els seus defectes masclistes que té, però també reconeixen que està molt bo i que al llit s'ho fa molt bé.
Per altra banda, el Fede li demana al Gus que li gravi en una darrera afirmació sobre homes i dones però la inspiració li desapareix quan entra la Blanca al local, saluda al Fede i l'explica que des de dilluns serà ella qui obri la farmàcia. Això deixa totalment descol·locada a la granota toromacho.

A l'hospital, la metgessa explica als Ripoll que la Vicky ha entrat en coma.






Channing

Setmana 124
Capítol 614 · Capítol 615 · Capítol 616 · Capítol 617 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici