TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 70
del 08 al 12 d'abril del 2002

Capítol 344 (dilluns 08/04/2002)
Capítol 345
(dimarts 09/04/2002)
Capítol 346
(dimecres 10/04/2002)
Capítol 347
(dijous 11/04/2002)
Capítol 348
(divendres 12/04/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- La família de l'Adrià, amb la millor de les intencions, no el deixa sol ni per anar al lavabo i això emprenya força l'avi que se sent engabiat i sense poder de decisió. El fet de tenir la Iolanda a prop l'ajuda molt perquè per ell és una amiga que li transmet sensació de llibertat.
És gràcies a ella que accedeix anar al "Taller de Memòria" (tot i que no li agrada gens) i això ajuda a llimar les reticències que la Clara tenia vers la "ex-sensecasa".

La "Rehabilitada".- La Iolanda va demanar ajut professional per deixar la beguda i sembla ser que ja és una "ex-videbrick" convençuda. Viu amb tres persones més en una casa d'acollida i espera trobar feina ara que ja ha passat la pitjor part del tractament deshabituador.
Com que el seu pare és mecànic de motos, a ella li encanten i hi té traça, i el Huari no troba ningú amb cara ulls per donar-li un cop de mà al taller... l'home de la Montse li proposa agafar-la uns quants dies a prova.

La "Estic feta un liu".- Per mi que a aquesta xiqueta li costarà força aclarir-se. Més que res perquè persona amb qui parla, persona a qui diu una cosa diferent.
Al Peris no li diu que té i ha tingut un amant, al seu germà li diu que no hi ha cap home nou a la seva vida, a la Paquita li diu que continua amb el Guillem però que no vol que ho sàpiga el Peris, a la Cecília que si està sola en aquell pis no és per estar amb el Guillem, al seu fill li explica que ha tingut un amant però que això ja ha passat i a l'amant... li diu que vol, com ell, passar tota la vida junts (a la llarga).
Ves a saber, entre tantes incoherències, que és el que realment vol la "liada".

Els "còmplices".- Aquesta setmana hem sabut que la Joana i el "megacavaller" són còmplices d'alguna cosa relacionada amb la mort del Biel. Quan la Joana li diu a l'ex-amant que no es fiqui en tot el merder del judici que ha engegat l'Andreu, ell li respon: "Ho he de fer. Tots dos sabem perquè". La qual cosa deixa veure que són ells dos, únicament, els que saben més coses sobre aquesta història.

La Paquita i la "Suplantadora".- La Lourdes/Regina s'ha proposat liquidar en quatre dies l'herència de sa germana i convertir-se en més "homeless" que la Iolanda en els seus pitjor moments.
Però la Paquita és molta Paquita i per alguna cosa s'ha emmerdat en tot aquest "vodevill". Així és que li requisa els talonaris i li diu que, d'ara en endavant, si vol diners els hi haurà de demanar. Li deixa ben clar, també, que el fet de demanar-los no serà pas sinònim d'aconseguir-los.

La "Lolita" i el "Peter Pan".- Mentre el Jordi s'ocupa d'anunciar a la seva família el seu casament "berbenero" (el dia de Sant Joan) sense que cap dels oients es posi a botar d'alegria, la Ruth mira de treure's els "moscons" amb qui ha "sucat" anteriorment del damunt. El graller sembla que no s'hi resigna, però. I el Jordi li fa prometre (en un d'aquells moments tan típics d'inseguretat) que ella no el deixarà mai.

"L'antiheroi".- Fa costat al Peris al bar i creu que ara que té els horaris més lliures podrà encarrilar definitivament la seva relació amb la Marta. A ella, aquests nous horaris del David l'emprenyen força i si no li diu clarament que ho vol deixar córrer és perquè pensa que ara no és un bon moment pel David.
L'aprenent de boxejador ja ha fet, amb èxit, d'espàrring al quadrilàter i a casa de sa mare, entomant la confessió de la Cinta de que va ser un altre home qui li va fer veure clar que no podia continuar amb la vida que portava. De moment, no sap qui és "l'altre home", però no crec que tardi gaire a saber-ho.

L'amor i la fatalitat.- L'Andreu està disposat a fer pagar la mort del seu fill peti qui peti. La Clara s'acomiada de la feina per "conflicte d'interessos" i ell escriu una carta al Cap de la Carme a l'Hospital explicant-li la versió que coneix de l'accident.
A la Carme li recomanen a la feina que s'agafi unes vacances i descansi però ella s'hi nega. La Clara li dóna suport perquè creu que és la millor decisió que podia prendre. La Núria, tot i saber que la Carme la va enganyar amb la "malaltia fingida", no li retreu i li diu que farà tot el que pugui perquè l'Andreu no li faci mal.
Fins el Jordi s'ofereix a ajudar la Carme en allò que pugui en aquesta difícil situació.

Altres temes.- La Remei ajuda el Ramon a tenir cura de la Desi amb una emprenyada monumental per part de la Mari i el Miquel.
I, com era d'esperar, la Remei i el Ramon s'acaben enrotllant passant del sopar de la Desi.
El Fede i sa mare estan preocupats per la continuïtat de l'Alba a la sèrie perquè tan bon punt acabi, la Tona se la vol endur.
L'Empar li engalta una bufa al "Ricitos" al pati de l'escola després de separar-lo a ell i al Max en una baralla.

L'escena de la setmana.- La borratxera descomunal que agafen els Peris després de tancar el bar. El motiu: les dones, no hi ha qui les entengui. Les conclusions: som iguals, un desastre els dos.



Casablanca

Setmana 70
Capítol 344 · Capítol 345
· Capítol 346 · Capítol 347 - Capítol 348 -

Tornar a Resums Abril 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar