TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 340
del dimarts dia 02/04/2002

.. La Carme està absolutament desconcertada: l'Andreu ha desaparegut i no ha respost a cap missatge. La Clara també li confirma que l'advocat no s'ha deixat veure pel despatx. Li haurà passat alguna cosa a la Joana?
I, mentre la Clara passa les darreres hores amb el Dani, que ha de tornar cap a terres gal·leses, la Carme fa el cor fort davant l'Adrià i la Núria.

Mentrestant l'Andreu, desconcertat i com embogit, segueix lligant caps i confirmant el que ja sap però que es nega a creure: Qeda amb la dona que va ser testimoni de l'accident i, tot i que d'entrada dubta de la seva memòria, reconeix la Carme mitjançant una foto que li ensenya l'Andreu. Ara l'home ja no pot negar l'evidència.

A cal Peris la tensió i la tristesa són innegables: mentre ell, professional com és, aguanta fent el cor fort, la Cinta va despistada i angoixada; el Quim la veu i tots dos es confessen; més ben dit, es confessa ella i el germà fa cara d'incredulitat. La Cinta diu que està buscant pis.

Més tard, el Guillem, que se n'ha d'anar un parell de dies per qüestions de feina, li diu que coneix l'existència d'un possible pis que ven un amic seu. La Cinta està tan trista com el seu marit, però sembla disposada a seguir endavant amb la seva decissió.

La Mari torna de Granada i s'assabenta de l'accident de la Pilar. Va a veure el Ramon, que ha deixat la Desi amb la Roser per anar a treballar. Se'l troba fent broma amb la Remei i li diu que mentre la Pilar estigui immobilitzada, ella podria quedar-se amb la nena o, almenys, tenir-la de tant en tant per ajudar el Ramon.
Aquest es mostra dèspota i cruel, com ho és darrerament amb la seva ex dona: "Que has tornat a mamar?", diu.
La Mari conté la mala llet malgrat la insistència del Ramon a acribillar-la a base de menyspreu, negant-se en rodó a que vegi sa filla si no és al jutjat. Fins i tot la Remei queda sorpresa de la fúria i la mala bava del noi de les olives...

Més tard, la Mari comenta amb el Fede el que ha passat, indignada. Però el Fede també té problemes infantils: la Tona diu que vol tornar a viure a Sant Andreu i que, quan l'Alba acabi la sèrie, vol que vagi a viure amb ella.

La Montse, el Narcís i l'Isaac tornen de Boston amb regalets tipus guiri per tothom: gorres, samarretes, etc. El Narcís està exultant d'alegria i la Montse ha tornat decebuda: comenta al Huari que l'Ivan els ha deixat sols dos dies, que ha canviat, que està preocupada... L'home mira de treure ferro a la situació.

El Narcís se'n va corrents a ca la Carme per veure l'Adrià i li explica que la novieta de l'Ivan és molt guapa i que el seu pare és cirurgià. L'Adrià demana al noi un favor especial: li dona un paper amb el nom de la malaltia que pateix i li demana que busqui informació per Internet... sense dir res a ningú.

El David s'acomiada del Santos després d'haver-li pintat el bany. Han passat uns dies junts i el noi recull la roba per tornar a casa. Està content, convençut que aquesta petita separació els haurà anat bé a tots dos; ell està enyorat i prepara un regal per la Marta; però el Santos li adverteix que no es faci masses il·lusions.
I té raó, perquè la Marta, que ha passat la setmana santa amb la Natàlia, torna igual de comfosa que quan se'n va anar.

Va a veure el David a la feina i comencen a parlar de vaguetats. Ell li diu que l'ha trobat molt a faltar, que tenia moltes ganes de veure-la... i quan la noia intenta dir-li alguna cosa dèbilment (alguna cosa poc agradable, probablement), ell la fa callar a base de petons i li demana per favor que no digui res... la Marta es deixa endur sense gaire entusiasme pels petons del noi.

El Max es troba amb l'Alícia i parlen de l'incident de dijous al bar. La noia es justifica i té ganes d'explicar al noi el que sap i com l'amic comú li va fer la mala jugada de comentar-l'hi a l'Andreu.

El Max es queda amb un pam de nas i, quan arriba la Clara després d'acomiadar-se del Dani, li explica.. La Clara surt corrents cap al telèfon per avisar la Carme, però arriba uns segons tard.

L'Andreu irromp fet una fúria a l'hospital i dispara a boca de canó: "Vas ser tu, filla de puta!" La Carme no té paraules: espantada i angoixada mira d'explicar que li volia dir, que no ho va fer abans pel tema Joana... però l'Andreu no s'atura: "Vas matar el meu fill, i t'ho faré pagar."


Spock

Setmana 69
Capítol 341 · Capítol 342 · Capítol 343 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici