TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 345
del dimarts dia 09/04/2002

.. Al bar del Peris, el Rafa els està explicant el que li va passar amb la moto i el Huari al Quim i al Francisco. Ell està convençut que del Huari no te'n pots refiar, encara que els altres s'escarrassen a fer-li veure que va voler fer les coses a l'últim moment.
Entra l'Empar a fer un café, saluda, i el Quim que se la mira, que s'aixeca i que va a parlar amb ella. I va i li pregunta com li ha anat per Egipte. El tio, a més de pelacanyes, és tonto. L'Empar li contesta, freda, que molt bé. El Quim, veient l'ambient, fot al camp.
Darrera el taulell, el David mira de coincidir amb la Marta, que el defuig. Un altre dia que no es veuran fins la nit. El Peris comenta que estan igual que abans, que haurien de treballar menys i estar més l'un per l'altre.

La Clara i l'Adrià estan esmorzant a casa. Ella intenta covence'l de que vagi al taller de memòria, però l'Adrià li diu que nassos. Truquen a la porta i és la Núria.
Mentre l'Adrià es vesteix, la Clara li explica que ha plegat de la feina, però que no li digui res a l'avi.Tambè li pregunta si ha parlat amb la Carme. La noia li diu que no perquè aquest és un moment per fer-se costat. Satisfeta, la Clara li proposa que li parli a l'Adrià del taller de memòria.
Just en aquell moment, l'avi surt per anar al carrer i les dues li fan veure que no porta la camisa.

Al mercat, la Remei ha anat a buscar canvi a la parada de la Lola, que està despatxant a la Cinta, que no els diu res del seu nou estat d'independència.
Arriba un recader amb una orquídia per la Lola.
El Ramon reb visita de la Roser: el Jaume està amb un grip de cavall i ni podrà recollir la nena a la guarderia ni la podrà cuidar durant uns dies. La Remei es torna a oferir per ajudar-lo però ell li contesta que estigui per la feina.

La Paquita ha anat a veure la Cinta. Aquesta li explica que no només s'ha separat pel Guillem, i que ara per ara vol viure una temporada tota sola i pensar. La Paquita li comenta que els nanos tampoc estan gaire bè. La Cinta li contesta que ja s'ho ensumava i que el David no l'ha vingut a veure des de que s'ha separat. La Paquita la convida a donar un vol, però la Cinta te vergonya de que la vegin perquè creu que tothom espera una explicació. La Paquita li fa veure que ha de donar la cara perquè és ella qui ha triat.

A l'escola tenim combat de boxa. L'Arnau i el Max passen de les paraules als fets. El Max, avessat a la vida dura, estomaca de valent l'Arnau. L'Empar arriba i els separa, diu que parlarà amb ells -en especial amb l'Arnau- i amb els seus pares.
L'Arnau li retreu que es folli el pare del Max i li comença a dir filla de... quan l'Empar li deixa anar una bufa. L'Arnau li diu que ara si que l'ha cagada. S'ha d'anar amb compte amb aquests nens ressentits, capritxosos, consentits i fills de famílies desestructurades...

La Núria i l'Adrià han arribat al Peris. Mentre la neta va al taulell a demanar i xerrar un moment amb el David, la Iolanda s'asseu amb l'avi.
Apareix la Clara i no tarda ni dos segons en enfrontar-se a la Iolanda, que opta per la retirada.

Entra llavors el Max amb signes evidents de la batalla i amb la notícia de que no ha de tornar a l'insititut fins demà. La Clara decideix portar-lo a que el curi la Carme, moment que aprofita la Iolanda per tornar-se a seure amb l'Adrià.

El Ramon està a l'hospital visitant la Pilar. Li comenta el problema amb la nena i ella li suggereix que li digui a la Mari de donar-li un cop de mà, ja que és la mare de la nena. El Ramon s'enfila per les parets i li diu que no li torni a parlar de la Mari.

L'Adrià i la Iolanda xerren ara en el banc del parc Pegaso mentre la Núria passeja el Trasto. Ell li explica la seva situació actual i ella li revela que ha deixat de beure gràcies a haver anat a un grup de suport. Ell, que la veu a venir, li diu que d'anar al taller de memòria res de res, que sap perfectament el que té i que les classes no li servirien de res. Per estalviar-se més sermó, crida la Núria i se'n van.

A La Fusteria, l'Empar li explica al Quim la bufetada que li ha donat a l'Arnau i els problemes que li pot portar, alhora que es disculpa pel seu comportament desagradable del matí. El Quim s'ofereix per ajudar-la en el que calgui.
El David ha anat a veure la Marta i discuteixen, com sempre. El noi se'n va enfadat i manifesta que te la impresió que l'únic que vol arreglar les coses és ell.

El Ramon està escarxofat veient la tele enfundat en el pijama i una bateta. La Desi plora i ell es lleva i amb poca esma assoleix que es calmi. Però és una calma passatgera, doncs un cop a tornat a seure, la nena reinicia els plors. Ara el Ramon intenta serenar-la a base d'alçar la veu.

La Clara parla per telèfon amb el Dani. Quan penja apareix l'Adrià i li comenta que ha parlat amb la Iolanda, i que desprès de l'episodi del matí amb la camisa, ha decidit anar a les clases. Malgrat els seus recels, la Clara es mostra contenta de que la Iolanda hagi convençut finalment a l'Adrià.

El Peris ha tancat ja el bar i està escombrant. Entra el David, i desprès de la seva conversa amb la Marta, decideix servir-se una generosa ració de whisky davant la mirada atònita de son pare. Finalment, el Peris decideix apuntar-se al carro del whisky i escancia un altre got.

Mentre els Peris es dediquen a les seves libacions el Guillem s'està a casa de la Cinta. Li proposa de sortir a passejar, però ella no vol que els vegin junts; li proposa de quedar-se amb ella una estona, però ella ha d'estudiar. Finalment ell li diu que ha de refer la seva vida, però la Cinta no es pot treure del cap la família que deixa enrere.

Mentrestant, el Peris i el David, ja borratxos, filosofen sobre com són les dones i que no hi ha que les entengui.
El capítol acaba amb tots dos beguts i rient.




Massagran

Setmana 70
Capítol 344 · Capítol 346 · Capítol 347 · Capítol 348 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici