TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 348
del divendres dia 12/04/2002

.. Andreu parla amb la Joana per dir-li que la Carme va atropellar al Biel. La Joana es queda parada i l'advocat acaba explicant-li tot el que li pensa fer a la metgessa. Joana però, intenta treure-li del cap aquesta idea. L'Andreu no pot entendre que ella també li demani que perdoni a la Carme i per suposat, no ho pensa fer.

Al Peris, Paquita li explica al Lluís que està amoïnada per la Regina però el taxista li replica que està massa a sobre de la dona.
En una taula, Adrià parla amb la Núria que l'acompanyarà al taller de memòria per la qual cosa està emprenyat.
Poc després arriben el Jordi i el Jaume que de mica en mica se'n va refent de la grip. Pare i fill seuen en una taula i el Jaume li explica al Jordi el problema que té amb la Carme amb l'Andreu.

Fede parla amb la Sílvia sobre el futur de l'Alba al Vides. La guionista no l'aclareix res, al contrari, fa tot el possible per marejar-lo. Fins i tot l'insinua que el personatge de la seva filla morirà. La Sílvia està molt borde i el Fede li diu, però ella li respon: "és que m'inspires". I per concloure la conversa sobre l'Alba, la Sílvia li diu: "Faran el que li doni la gana".

Guillem no troba unes factures i parla amb l'Andreu. Guillem pensa que potser amb el temps la Clara pugui tornar però l'Andreu no ho veu clar. La demanda contra la Carme està posada i ja ha parlat amb el cap de l'hospital perquè adopti les mesures necessàries contra ella.

Mentrestant, Carme li explica el mateix a la Clara. El seu cap ha parlat amb ella i l'ha recomanada que es prengui uns dies de descans, però ella no ha volgut. Es queixa que tots parlen d'aquest assumpte. Clara, però, el que li recomana és que es busqui un bon advocat.

Enric arriba al pis de la Regina amb un regal: una ampolla d'anís (crec jo). La Paquita el rep i ell no triga en dir que van estar l'altre dia al casino on la Regina va perdre molts diners. Però els disgustos per la Paquita no acaben aquí: l'Enric li fa entrega de les claus del nou cotxe de luxe que la Regina l'acaba de comprar.

Fede li explica el que pensen fer amb l'Alba a la Cecília i a la Lola. La de la parada de totes maneres té molt clar que no poden matar a la nena, perquè segons ella, és una regla de tot culebró: mai mataran a un nen. Tot seguit, relata d'altres regles com que si un personatge es comença a posar malalt, aviat mor (nota del resumer: el que li passa al Jaume).

Pare i àvia agafen el guió i al llegir-lo comproven que la nena es comença a posar malalta i per por a que s'acabi morint, canvien el guió al seu gust.

Guillem parla amb la Clara. Li diu que els papers de l'atur ja els té arreglats. Ella li demana que busqui un advocat de confiança per la seva germana. Ell accepta dient a més que no creu que la Carme sigui culpable de res.

Clara arriba al taller on la Núria espera fora al seu avi. Quan l'Adrià surt diu que no vol tornar: "no sé què fot amb aquesta colla de vells malats".

Jordi visita a la Carme per oferir-li tot el seu suport i la seva ajuda en aquests dolorosos moments pels que està passant. Carme accepta.

Paquita li clava la bronca a la Lurdes. S'ha gastat molts diners. Lurdes li diu que el cotxe és perquè ella la passegi. Llavors uns nois porten al pis una caríssima vitrina que també va comprar. Això és la gota que vessa el got. La Paquita mira la llibreta d'estalvis i veu tot el que ha gastat en 15 dies. Tant que fins i tot, aviat no tindran ni per menjar. Paquita, farta, "segresta" la llibreta. A partir d'ara, si vol diners, haurà de demanar-li a ella.

Adrià està xerrant amb la Núria. Reconeix que s'oblida de les coses i que arribarà un dia en què no la recordi a ella. Núria li recomana que ho escrigui tot en una llibreta com li va dir el Narcís, així no oblidarà res. A més, que ella sempre estarà al seu costat per recordar-li el que calgui. Adrià accepta el consell de la seva néta i el primer que escriu és els records que té de l'Esperança, la seva dona.

Joana i Guillem parlen. Ella està preocupada. Li sembla terrible tot el que l'Andreu està fent en contra de la Carme. Guillem li explica que fins i tot es volia casar amb ella. A més li diu que li buscarà un advocat. Joana no vol que s'hi fiqui, però ell diu que ha d'ajudar a la Carme: "tots dos saben per què..."










Channing

Setmana 70
Capítol 344 · Capítol 345 · Capítol 346 · Capítol 347 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici