TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 344
del dilluns dia 08/04/2002

.. La Fusteria.- La Núria hi arriba tota trasbalsada i la Marta surt de darrere la barra per saber què li passa. La Núria prova de dir-li però finalment se'n desdiu i opta per aixecar-se i demanar que la deixin trucar des del telèfon del bar.

Bar Peris.- En Ciscu al·lucina de tornar a veure en David treballant al bar; després de dir-li a en Peris que la Cinta estarà contenta, li recorda que avui hi ha assaig.
L'Adrià i la Iolanda estan entaulats; ella li explica que va demanar ajuda, que ja fa dos mesos que no beu i que està vivint en una casa d'acollida. No tenen temps de res més perquè es presenta la Teresa, emprenyada com una mona. La dona, fent callar la Iolanda quan vol defensar l'Adrià, obliga l'home a passar cap a casa. L'Adrià s'aixeca tot dient-li paparra.
En un altre racó del bar, en Jordi li ha comunicat al seu pare això del seu casament. L'home no ho té gaire clar i menys encara, pel que fa a la Roser i a la Núria.

Despatx.- L'b està la mar de concentrat escrivint una carta quan entra en Guillem preguntant-li què fa. El soci no té cap problema per dir-li que està escrivint una carta a l'hospital de la Carme per tal que sàpiguen la mala peça que tenen treballant allà. En Guillem s'escandalitza de tanta mala llet i tanta rancúnia i li ho vol treure del cap però, evidentment, no ho aconsegueix.
A tot això l'Andreu es mostra molt sorprès pel fet que en Guillem la defensi tant.

Carrer.- La Núria li pregunta a la Clara si tot allò que li ha dit l'Andreu és cert i la Clara no pot sinó confirmar-ho, tot i que prova de fer-li entendre a la noia els motius que tenia sa germana per actuar com ho va fer. La Núria, però, es va enfadant cada cop més i marxa de les mans de la Clara que la volien retenir.

Pis Clara.- La Teresa i l'Adrià ja hi han arribat. L'home l'envia a la cuina i la Teresa no es pensa moure del seu costat i no li pensa treure l'ull de sobre. Així que tots dos s'asseuen al sofà. La Teresa té tota la intenció de dir-li a la Clara lo de la Iolanda i l'Adrià li demana que no ho faci, que està tip que no li deixin fer res a ell tot sol, etc. etc. La Teresa li respon que no provi de fer-li llàstima.

La Fusteria.- En David ha sortit del Peris i ha anat a veure a la Marta, li diu que es queda a treballar amb el seu pare i que ara que faran horaris similars tindran més temps per estar junts. Per algú que no fos en David, la cara de la Marta parlava per si sola.

Casa Adrià.- La Núria obre la porta al seu pare que s'adona que la noia ha estat plorant. La Núria sembla que se'l mira amb uns altres ulls ara que sap això de la Carme i sembla disposada a pensar que el bo de la peli és ell i no sa mare.
Aleshores li pregunta perquè va marxar i perquè va deixar la Carme quan sabia que estava tan

malalta. En Jordi insisteix en la versió que ja va donar, o sigui que ell tenia problemes i que és un covard. La Núria se'l mira amorosament i li diu que no, que no és cap covard.
El punt de connexió, però, es trenca, així que en Jordi exposa el motiu de la seva visita: es casa amb la Rut. La Núria posa cara d'enfastiguejada i li diu que faci el que vulgui, que no l'atabali amb les seves tonteries i que la deixin tranquil·la d'una vegada.

Bar Peris.- Els actors són al voltant d'una taula llegint l'obra. Tots plegats semblen mig adormits (en Peris no està gens al cas) i la Cecília els envia a casa.
Quan ja ha marxat tothom, la Ceci s'acosta a en Peris, que ja li diu d'entrada que no vol discutir. Després afegeix lo de la Cinta i que avui, després de 25 anys, serà la primera vegada que dormirà sol. La Cecília, mirant-se'l compassivament, li tusta l'espatlla i li diu: t'hi acabes acostumant.

Despatx.- La Clara es posa xula amb l'Andreu i li demana, molt enfada, perquè li ha dit tot allò de la Carme a la Núria. En cada resposta de l'Andreu traspua la rancúnia més reconcentrada fins que li engega a la secretària: No em toquis més els collons. A lo que la secretària li respon que plega. A l'Andreu només li falta dir: doncs bon vent i barca nova.

Casa Regina.- La Marta ha anat a veure sa mare (la Regi està dormint) per explicar-li els seus problemes. La Paquita li aconsella que sigui sincera amb en David quan més aviat millor però la noia no es veu en cor de tallar amb en David en les circumstàncies en que es troba actualment.

Pis Clara.- La Clara arriba a casa i nota que alguna cosa sura en l'ambient, o sigui que pregunta si passa res. La Teresa diu que no i l'Adrià diu que sí; tot seguit la Teresa diu que només han discutit de coses seves i marxa sense dir res de la Iolanda.
Aleshores la Clara li diu a son pare que s'ha agafat uns dies de vacances i l'home, que tindrà el que tindrà però que no és tonto, li diu que més aviat sembla que l'hagin fotut fora de la feina.

Casa Carme.- Arriba la Núria amb cara de pal i la Carme surt amb una plata de crema d'espàrrecs. La Núria li comenta lo del casament d'en Jordi i la Rut, sembla que li vulgui dir alguna cosa més però és la Carme la que parla veient la cara de sa filla, per dir-li que son pare l'estima i que ella també, que tots dos han fet coses que no havien d'haver fet mai però..............
La Núria agafa aire i en comptes de dir-li que ho sap tot, li diu que no deixarà que l'Andreu li faci mal, que no importa el que hagi fet i que mai la deixarà sola.
Abraçada final i teló.




tplana

Setmana 70
Capítol 345 · Capítol 346 · Capítol 347 · Capítol 348 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici