TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 347
del dijous dia 11/04/2002

.. Al bar del Peris, el Huari i la Mari parlen dels nens: tant l'Isaac com la Desi, aviat faran un any.
El Huari te pressa perquè avui el mecànic no li ha vingut perquè te la mare malalta. El Peris li fa conya: el segon dia i ja fa festa....
Quan surt, el Huari es troba a les tauletes de fora l'Adrià, la Clara i la Iolanda i convida al fuster a visitar-lo al taller.
Quan el noi desapareix, l'Adrià s'aixeca cap el taulell a pagar tot deixant soles, expressament, les dues dones. La Iolanda li comenta que ha deixat de beure i que ja no viu al carrer. La Clara ja ho sap i es disculpa i li agraeix que hagi convençut son pare per anar al taller de memòria. Quan l'Adrià torna, la Clara se'n va.
Darrera el taulell, el Peris li pregunta al David per sa mare, però el nano no li diu res del que sap. El Peris insisteix en tenir contacte amb la Cinta, malgrat que el David li recorda que se'n ha anat de casa i que vol estar sola. Però el Peris anirà a penjar-li unes prestatgeries.

El Ramon està badallant a la parada. La Remei li pregunta què li passa i ell li contesta que la Desi no l'ha deixat clucar l'ull. Llavors ella s'ofereix de nou per ajudar-lo i en un pim-pam li organitza l'horari. El Ramon està d'acord - ha posat poca resistència-, i està tan content que fa que la Remei li regali un grapat d'olives al Narcís que passava per allà.
Quan aquest té la bossa ensopega amb l'Adrià i la Iolanda i quan la veu surt corrent avergonyit.

Efectivament, el Peris ha anat ha muntar les prestatgeries a ca la Cinta. Finalment, però, li confessa que ha vingut per a veure-la. Ella li diu que no poden continuar així, i ell li respon que si vol que cadascú vagi pel seu compte. Quan està a punt de sortir per la porta, la Cinta el crida... i li dona les gràcies -com si fos el repartidor del Caprabo-, i ell li diu que està per allò que calgui i hagi de menester. En fi...

El Miquel i la Remei seuen en una taula del Peris. Ell vol quedar per a quan plegui, però ella no pot perquè ha d'anar recollir la Desi. Això treu de polleguera el Miquel que li recorda el que el Ramon anava dient d'ella per Sant Andreu. Finalment li llença un ultimàtum: si es fa càrrec de la filla del Ramon, ells dos han acabat.

Entra el Peris tot content i li comenta al David que sa mare encara tenia les prestatgeries per col·locar, i per tant tornarà aviat.

El mecànic que ha contractat el Huari està tot feliç prenent una cerveseta i jugant a la màquina escura-butxaques. Però vet aquí que el Huari passa pel carrrer i el veu. Quan entra li pregunta per sa mare i perquè no està al taller. Immediatament li abona el sou pendent i el despatxa. L'altre torna ràpidament a la cervesa i la màquina.

La Mari s'arriva a la farmàcia a preguntar per la Pilar, però quan la Roser li explica el nou triangle Ramon - Desi - Remei, se'n va enrabiada del local.

La Iolanda i l'Adrià retroben el Narcís jugant a la màquina del milió del Peris. El vell es fa fonedís i la noia, tota penediment i reformada, li demana excuses al Narcís per comportaments passats. Quan torna l'Adrià se'n van tots tres tot amiguets.

Ha tornat... El Marcel!. El primer que fa es entrar al Peris i comentar-li el tema Cinta. Apareix la Mari emprenyada per l'actitud del Ramon. El Marcel intenta fer- la raonar, però no hi ha manera i se'n va emprenyada amb ell.

En una tauleta, el David li diu al Santos que està emprenyat amb son pare de veure'l com s'arrossega per sa mare. I ell? No fa el mateix ell amb la Marta?, li provoca el Santos. El David ho nega categòricament. Ell i la Marta tenen problemes, però els arreglaran. A més, sa mare ha conegut un altre home.

El Huari està al taller enfeinat reparant una moto, però no se'n surt. Reb la visita del trident: l'Adrià, la Iolanda i el Narcís. I sabeu qui arregla la moto? La Iolanda . Sabeu qui sap molt de motos perquè son pare te un taller? La Iolanda. Sabeu qui és la nova mecànica del Huari, a prova, això si? La Iolanda.

El Ramon surt de la dutxa en barnús i ensenyant pit. Mentrestant, la Remei plega roba de la nena. Com que veu que ell ja està llest, es posa l'abric per anarse'n a l'assaig. Li diu al Ramon que si no va, el Miquel ho deixarà còrrer.
Truquen a la porta i és la Mari, que pregunta per la Remei. S'esmunyeix del Ramon, es cola a casa i comença a increpar la Remei fins que el Ramon la fa fora.
La Remei, amoïnada, vol marxar, però ell la reté, i de la retenció passen a la passió.

La Cinta li explica al Guillem el comportament del Peris. Dom Guillem la consola. Ell si que en sap. I li diu que esperarà el que calgui, però que arribarà el dia en que estaran junts, doncs vol viure amb ella. La Cinta li respon que ella també vol viure amb ell. Doncs això és el que importa.

El David està al gimnàs. Un dels boxejadors es lesiona i l'entrenador li proposa fer de sparring. El David s'ho rumia -no gaire-, i decideix pujar al ring.

A l'assaig del grup de teatre la Cecília li demana al Miquel per la Remei, que li contesta que no creu que vingui. La Cecília continua fent de directora puyent i toca- la-pera. El Peris comença ha llegir un fragment en que és descriu l'absència sobtada d'un ésser estimat. I ho fa de manera tant convincent que al finalitzar és aplaudit i felicitat pels companys.

Al Gimnàs el David ha fet de sparring, ha rebut cops, si, però també ha sabut moure's i encaixar-los. És felicitat per l'entrenador.




Massagran

Setmana 70
Capítol 344 · Capítol 345 · Capítol 346 · Capítol 348 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici