TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 346
del dimecres dia 10/04/2002

.. El Quim va a veure la Cinta amb l'excusa de la cisterna del lavabo que perd aigua, i la fan petar. el Quim expressa el seu desconcert per la sobtada decissió de sa germana i li demana si no s'haurà enamorat pas d'algú altre. La Cinta ho nega i es queixa que no ha vist el David des del moment de la separació.

El Quim, que fa de bon germà i bon cunyat, va al Peris. Pare i fill estan amb una ressaca immensa, però entre tots dos s'ha establert una mena de camaraderia del tipus "units en la desgràcia". El Quim parla amb el Peris, informa de com està la Cinta i el David s'indigna per la decissió de la seva mare. El Peris la defensa: "deixa-la, si vol estar una temporadeta sola..." Però el Quim recalca que no es faci il·lusions, que no se sap mai. El lampista pressiona el noi perquè vagi a veure la Cinta....

El Huari ha trobat un mecànic professional: sembla que hi entén molt de motos, però és romancer i fa la sensació de poc formal. Es mira la vida amb parsimònia i amb aires de fer el justet i prou, i, clar, al Huari, com a "quefe" que és, això no li fa gràcia. fins i tot demana si al taller tenen nevereta per fer una cervesa i quan el Huari li diu de mala gana que no, el mecànic comenta comprensiu: "és clar, com que vosaltres sempre aneu amb el te per tot arreu..."
El Huari pensa en acomiadar immediatament el nou treballador, però la Montse li demana un marge de confiança: una setmana a prova.

La Paquita i la Lurdes segueixen de mala maror; més ben dit, de mala maror la Paquita que, a cop d'aspirador, esbronca i fa alçar els peus de la Lurdes/Regina un cop i un altre. La Paquita està preocupada pels excessos de despesa que fa la Lurdes, i té por que es quedin sense un cèntim d'€uro d'aquí a no res.
Però la Lurdes està de bon humor i no hi ha qui la pari: truca l'Enric i li proposa d'anar a sopar. La Lurdes, naturalment, accepta. La Paquita remuga i li fa prometre que no tornarà tard i que, sobretot, sobretot, no aniran al bingo.

La Lurdes, que és una dona de paraula, quan es troba l'Enric amb un cotxàs (treballa en un concessionari) i amb ganes de passar-s'ho bé, pensa que, ja que no poden anar al bingo, sí que poden acostar-se al casino...

Ja tenim data pel casament de la Ruth i el Jordi: serà entre coets i petards... és a dir, per Sant Joan, quan la temporada del cor estigui a punt d'acabar.
Naturalment, la Roser, remuga en saber que la decissió ja està presa i el Jaume, que està gripós, se'n va a descansar passant de les protestes de la seva dona.

El Jordi i la Ruth han quedat a La Fusteria. La noia arriba primer i es troba amb el Pere, que, com que s'han tornat a enrotllar a Súria, no es resigna a perdre-la. Es fan un petó just en el moment en que el Jordi treu el cap per la porta i, en veure'ls, se'n torna cap a casa, a esperar la noia com una fera engabiada.
Quan arriba la Ruth, ella li explica, sense que l'altre li demani explicacions, que s'ha trobat al Pere, que vol reiniciar la relació... Però la Ruth, sempre amb la marxeta a punt, assegura que li ha dit que ella està enamorada del Jordi. Aquest, en el pre-coit, li fa prometre que no el deixarà mai...

La Cinta va rebent visites: la Cecília, que li porta una planta, la Marta, que es confessa amb ella dient que amb el David no està bé i, finalment, el David la va a veure.
El gel entre ambdós és evident. Parlen una mica de banalitats (del temps no, és curiós perquè és un tema molt recorrent i que dóna molt de sí, i si no que li demanin al Picó), fins que el David enfoca el tema de cara: "Per què te n'has anat?" La Cinta surt amb vaguetats, com sempre: perquè estava farta de la rutina, perquè ella i el Peris sempre s'estaven barallant... I quan el David, fart de sentir arguments poc consistents, decideix anar-se'n, la Cinta deixa anar la bomba: va conèixer un home... I aleshores el David simplifica la qüestió i fa diana: "has enganyat al papa i a mi també. Dius que te'n vas per pensar i l'únic que passa és que t'has enrotllat amb un tio... I el papa encara es pensa que és culpa seva".
El David se'n va emprenyat i la Cinta el mira amb cara de víctima...








Spock

Setmana 70
Capítol 344 · Capítol 345 · Capítol 347 · Capítol 348 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici