TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 401
del dijous dia 27/06/2002

.. El capítol arrenca al Peris. En una taula, la Iolanda li explica al Huari que li està costant recuperar les pel·lícules de l'Adrià, però que ho farà costi el que costi perquè li deu.
A la barra el Marcel i la Mari xerren amb el Peris. Ella està molt nerviosa pel tema del judici i el Peris tracta de tranquilitzar-la posant l'exemple del David. La Mari diu: "el Guillem ho va fer bè, oi?"; i el Peris, amb gran sang freda li contesta que és molt bon advocat.
Desprès, quan se'n va la parella, el Peris es posa tendre amb el David: ara només el té a ell, i no voldria que li passes res. El David li contesta que què li ha de passar.

La Paquita està preparada per anar-se'n a la platja. La Lurdes, però, no vol sortir de casa. Encara està molt dolguda: el Ferran l'ha utilitzat i la plantada a l'altar. La Paquita li diu que si tant el troba a faltar, que el truqui i la Lurdes li respon que abans es tira pel balcó. Finalment la Paquita se'n va tota sola a la platja.

El Guillem i la Cinta estan junts. Ella plega roba i ell li toca la mà una i altra vegada. La Cinta encara no s'ha mirat res relacionat amb la Universitat i el Guillem li pregunta si té recança de marxar. Ella li contesta que se li fa difícil: tota la vida visquent a Sant Andreu, aquí deixa els amics, el David...el Peris. El Guillem li replica que ara el té a ell i que lluny començaran una nova vida i seran feliços i menjaran anissos. La Cinta li pregunta si la Mari guanyarà el judici, i ell li respon que farà tot el que pugui.

L'Andreu està al telèfon. Està aclarint alguns punts respecte la mort del Biel: definitivament, aquell dia no hi havia ni obres ni cap tanca al lloc de l'accident. Tot seguit intenta trucar a la Joana. És el tercer cop que ho fa, però el resultat és el mateix: no contesta. Finalment surt del despatx.

La Cecília realitza l'úlim intent de convèncer el Peris. Però aquest segueix negant-s'hi i diu que ja ha fet prou el ximple.
El David li serveix un tallat a la Montse i li comenta que el Huari li ha retrobat la Impala i que li sap greu que hagi de tancar el taller de motos amb la il·lusió que tenia. La Montse contesta que, es clar, si no sortien els comptes...
En una tauleta la Paquita fa d'alcavota i parla amb el Ferran. Ell ho té clar: ara que es pobre la Regina no l'estima i no té cap interès en tornar-lo a veure. Però la Paquita el vol convèncer de que, en realitat, la Regina l'estima bojament però està dolguda per la situació, i a més, és molt tossuda. Ell li replica que ara ja tot és igual, perquè avui mateix se'n torna a l'Uruguay.


Mentre el Guillem està ultimant alguns detalls del judici amb la Mari i el Marcel, apareix l'Andreu, que el vol veure.
Quan se'n va la parella, l'Andreu li pregunta on està Joana. I li pregunta perquè sap que s'han està veient d'amagat. Què és el que tenen que ocultar? Per què l'autòpsia no quadra amb el que va passar? Ell i la Joana l'han estat enganyant, i quan la trobi pensa aclarir-ho tot.

La Paquita li dona la notícia a la Lurdes: tot i que l'estima i que avui mateix es casaria amb ella, el Ferran se'n torna a l'Uruguay. La Lurdes segueix aparentant indiferència i indignació a parts iguals.

La Montse està al taller del Huari intenta mostrar- se amable i fins i tot li ofereix els diners del Narcís per a saldar el deute amb l'Ahmed. Està intentant reconciliar- se. El Huari, però, li contesta suaument que te molta feina.

El Marcel té tant clar que guanyaran el judici que ha portat a casa un llençol i un llit nou per a la Desi... La Mari, malgrat tot, no ho te del tot clar.

L'Andreu ha anat a l'oficina on treballava la Joana per a demanar el nom de l'hotel de Pontevedra on fa sojorn . Però allà descobreix que tot és una trola: la Joana no està a Pontevedra i se'n assabenta que la Joana a fet creure a la feina que ell l'assetja.

El grup de teatre s'ha reunit al Peris... per disoldre's. Així és: la Cecília no ha pogut trobar ningú vàlid com a protagonista. I així li explica al Peris, i, a més a més, li confessa que l'obra que estan representant és del Guillem. El Peris es queda estorat. Es pren un conyac i decideix finalment tirar l'obra endavant per alegria de la resta del grup. Tot seguit assajen una escena amb la Lola i... el Peris és musho Peris.

Quan el Ferran ja és dins el taxi per marxar a l'aeroport, la Regina es planta davant del cotxe, fa sortir el Ferran i li diu allò de "contigo pan y cebolla". Apa.

Seguim amb les escenes d'amor. El Huari arriba i la casa està amb un ambient íntim. La Montse porta un vestit sexy i elegant i ha preparat el sopar. Estan sols. Ràpidament apaguen les espelmes i decideixen sopar més tard...






Massagran

Setmana 81
Capítol 398 · Capítol 399 · Capítol 400 · Capítol 402 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici