TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 402
del divendres dia 28/06/2002

.. Rut intenta convèncer al Jordi per anar a la casa. Ell continua sentint-se culpable per la mort del seu pare. Ella insisteix en sortir i li comenta on poden anar per passar el dia. Ell no vol i acaba per dir-li que no poden gastar tants diners, que fins i tot, s'hauria de vendre el cotxe. No vol aparentar que no respecta la mort del seu pare no parant de gastar diners.

Més tard, Rut li comenta a una amiga en el Caprabo, que si es casa amb el Jordi al setembre, s'haurà de comprar un vestit de núvia nou perquè el que ara té és d'estiu i clar, a la tardor ja no lliga. Rut afirma fer el que ella vol.
Clar que tot això ho explica amb la Núria al darrere que ho sent tot. La noia li canta les 40 a la promesa del seu pare i li explica que es va vendre la farmàcia perquè el Jordi està arruïnat. Però Rut no la creu i marxa.

Quan arriba al pis, li explica al Jordi aquesta enganxada i aquest li confirma que la Núria li ha explicat la veritat. Rut per un moment em sembla que es vol morir... Jordi li declara l'amor que sent per ella i després li pregunta a Rut si l'estima. Però la "Lolita" la primera cosa que li respon és que no té un duro, per després dir-li que marxa a fer un tomb, deixant-li clar que no ha confiat en ella, i que l'ha enganyada com a la resta.

L'Alba es presenta a La Fusteria dient-li al Fede que ha marxat de casa quan la Tona no l'ha deixa treballar en una pel·lícula que l'han ofert. Fede parla amb la Tona i arriba a l'acord que l'Alba es quedi amb ell però sense fer la pel·lícula. L'Alba s'ho pren malament.


Avui és el judici on es decideix si el Ramon es queda amb la custòdia de la Desi o no. Un per un tots declaren en el judici. A més dels implicats, també ho fan la Montse, la Cinta i el Marcel. Tots declaren a favor de la Mari, deixant-la en bon lloc com a mare. Però arriba el torn del Nacho i clar, quan l'interroga el Guillem tot són bones paraules a favor de la Mari, però quan arriba el torn de l'advocat del Ramon, l'acusa d'estar embolicat amb la Mari i demana a la jutge que declari nul l'informe que ell ha redactat. Això altera a la Mari que se sent una mica marejada, motiu pel qual, abandona la sala.
Fora, al passadís, acaba desmaiant-se del tot i se l'emporten a casa.
Després declara la Pilar, que ho fa a favor de la Mari dient que un fill deu estar amb la seva mare i que la Mari és capaç d'encarregar-se de la Desi.
Quan acaba, criden a declarar a la Remei. El Ramon es queda parat. Remei contesta a totes les preguntes del Guillem i explica el comportament del Ramon mentre ella convivia amb ell: la va enganyar fent-li creure que l'estimava, la va pegar i va intentar demostrar que la Pilar era boja.
Totes aquestes acusacions posen dels nervis al Ramon, que alterat, insulta a la Remei. La jutge el fa fora.

Més tard, el Guillem i la Pilar arriben al pis del Marcel on és la Mari, amb la Desi. Guillem li diu que ha guanyat el judici i que la Desi torna amb ella.
Tots els presents es posen molt contents, i l'Alba que també hi és, es compromet a ajudar a la Mari tot l'estiu.
Mari per fi, pot exercir de mare i és feliç...



Channing

Setmana 81
Capítol 398 · Capítol 399 · Capítol 400 · Capítol 401 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici