TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 400
del dimecres dia 26/06/2002

.. El Guillem li explica a la Cinta que ja ha trobat pis...a València!!. No a València cantonada Urgell, no, a la València de la Rita Barberà i el Zaplana!!!. Això si, a dos passes de la Universitat.
Tots dos, però volen primer enllestir assumptes pendents: el judici de la Mari el Guillem, i el combat de boxa del David la Cinta. El Guillem insisteix en que ha de explicar-li tot al Peris.
La Clara, que arriba tard, entra com un cicló al despatx del Guillem i els enxampa fent manetes. Tendre però indiscret.

El Santos resulta ser un entrenador més dur que el Van Gaal i està emprenyat perquè el David ha fet aquesta última volta més lenta que les altres. El noi li contesta que ja porta una hora corrent i que està mort. El Santos, magnànim, li convalida per tres tandes de vint flexions. Quan les acaba i el David pensa que l'entrenament ha finalitzat, el Santos li ordena que faci quatre voltes més i després ja pot marxar. El David li contesta que les faci ell, que està rebentat, té feina al bar i, ah, que se'n vagi a la merda.

L'Andreu ha aconseguit localitzar el forense que va fer l'autòpsia del Biel i li planteja els dubtes que té. El Doctor Carreres, que és un d'aquells tipus que mai cridaries per animar una festa, li confirma que el nano va morir del cop al clatell. L'Andreu li presenta les evidències que demostren que cap testimoni ho recorda d'aquesta manera i que a la zona no hi havia cap objecte amb el que el Biel hagués pogut topar. Finalment, el forense li aboca una mica de llum: el cop va ser incís, és a dir, que es va realitzar amb un objecte que tenia arestes.

A La Fusteria, el Guillem li explica a la Clara com estan les coses entre ell i la Cinta, i que pensen anar- se'n a viure a València. El Guillem pensa, però, liquidar els casos pendents: el de la Mari i el de la Carme. Es posen a parlar de com els hi ha complicat la vida l'Andreu i lo malament que està la Joana. En quant a la feina, la Clara no ha de patir, ell li donarà una carta de racomanació i l'ajudarà a trobar feina.

Entra la Cecília i se'n va directe a veure el Fede: l'Alba ho ha aprobat tot i li ha de fer un regal. Ell ja ho te tot pensat i preparat: aniran tots dos junts de vacances a Lloret: platja, gelats, parcs aquàtics... La Cecília pensa que no és una idea gaire encertada i vol veure la cara que posa la nena quan li annuncíi.

Al Peris, el Huari anima al David a ser constant i no abandonar l'entrenament. Arriba el Ahmed i juntament amb el Huari se'n van del local.
Entra la Cinta i li diu al David que vol parlar amb el Peris. Però com que aquest no hi és li explicarà a ell: se'n va a viure a València: El David es queda mig emprenyat i mig sorprés. La Cinta intenta explicar-li les seves raons però el David no ho entén i no ho vol entendre. Finalment ell, fredament, s'acomiada de sa mare.

La Clara li ha explicat a la Carme el tema Guillem- Cinta. La Carme només espera que això no afecti el seu judici. Ella però segueix sense veure clara l'actitud de la Joana.


Truquen a la porta i és l'Andreu. Sols vol parlar un moment amb la Carme perquè li torni a explicar l'accident. Fins i tot porta uns dibuixos per a que li ho expliqui gràficament. Però ni la Carme ni la Clara estan per orgues i el fan fora de casa.

La Cecília i l'Alba s'estan a La Fusteria i la nena li ensenya les notes a son pare: ho ha aprovat tot. L'avia insisteix en el tema del regal. La Tona ja li en fa un: un viatge a Orlando, a Disneyworld. El Fede calla i no li diu res de Lloret. Però no està vençut i pensa contratacar.

El David li explica a la Marta que sa mare se'n va. La Marta intenta ser comprensiva, però el David no cedeix terreny.
Truquen al telèfon i és el Huari que vol que el David el vagi a veure. Aquest li diu que anirà més tard perquè ara te feina i, a més, està sol.
Per poc temps, però, perquè tot just penja apareix el Peris amb la compra. El David li comunica que s'ha mare ha vingut a veure'l i que serà millor que vagi a veure-la immediatament. El Peris surt com una fletxa.

El Fede ha anat a veure la Sílvia. Vol demanar-li un favor: que li trobi feina d'actriu a l'Alba durant l'estiu i així no se'n podrà anar a Orlando amb la Tona. La Sílvia no li promet res però li diu que ho intentarà.

El Peris ha arribat a ca la Cinta i ella li annuncia que se'n va a viure a València. El Peris s'ho pren fredament i li diu que li vagi molt bé, o millor que els vagi molt bé, a ella i al fulano de l'acadèmia.
La Cinta aprofita l'avinentesa per a confessar-se: el seu amant/amic és el Guillem. El Peris, que primer no s'ho acaba de creure, finalment deixa anar dos "fill de puta" seguits i se'n va empipat, sorprès i amb la sensació de que li han pres el pel més del que es pensava.

El David ha anat al taller de Huari. Aquest li vol ensenyar una cosa: l'Ahmed ha retrobat la seva Impala en un desguaç. El David s'ho pren com un senyal de que el combat li anirà molt bé.

La Clara ha anat a recriminar-li a l'Andreu la seva aparició per casa de la Carme. Ell insisteix en que ha de parlar amb ella per a que li torni a explicar l'accident. La Clara l'escridassa i parla de com tracta la Joana, del fet que anés a veure la Carme, de la que pensa que és innocent, anés a veure el Guillem i discutissin i de que en general estigui tan malament.
Tot aquest discurs posa en estat d'alerta a l'Andreu que no entén perquè la Joana creu que la Carme és innocent si ella no hi era a l'accident...

Fi de festa: el Guillem entra al Peris per a donar la cara. Però el Peris no li vol veue ni la cara ni res de res. Li planta el xec amb l'import per la defensa del David i el fa fora del bar dient-li que espera no tornar a veure'l mai més.





Massagran

Setmana 81
Capítol 398 · Capítol 399 · Capítol 401 · Capítol 402 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici