TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 399
del dimarts dia 25/06/2002

.. Al Peris la Cecília comença a enganxar els cartells de l'estrena de l'obra, tot i que no tenen ni primer actor (el Peris assegura un cop i un altre que no pensa fer el paper), ni la Remei, que ha desaparegut com per art de màgia.

La Mari, que s'ha assabentat pel Guillem de l'entrevista que la Pilar va tenir amb l'advocat, també busca la Remei per mirar de fer-la declarar a favor seu, en el sentit que el Ramon no estima la nena.
Com que no la troba, més tard va a veure la Pilar, però aquesta, neguitosa perquè el Ramon és a punt de venir, li diu que no pot declarar contra el seu fill... I en aquest moment entra el Ramon que, en veure la noia fa cara de fàstic i la fa fora de casa dient-li que vagi a emborratxar-se, que això sí que li agrada...

També al Peris, la Clara i l'Adrià es troben el Quim. La dona aprofita per parlar de les vacances del Max i d'unes colònies a les quals el noi vol anar, i de seguida li demana que passi per casa seva a col·locar uns agafadors de dutxa perquè l'avi no rellisqui.
Quan a la tarda, el Quim arriba a casa, l'Adrià li parla d'una feina que els ha sortit a la fusteria del Mingo i la Clara li indica per gestos que segueixi la veta al vell. El Quim una mica desconcertat diu que sí a tot i quan acaba de posar l'agafador i va per acomiadar-se, la Clara li demana què li deu...
Aleshores l'Adrià reacciona: com que què li deu? Ja tornen a estar enfadats? I, per tal de reconciliar la presumpta parella, els fa fer un petó. Una mica violents d'entrada, s'acosten l'un a l'altre i es fan el petó de rigor.. i el Quim queda com electritzat, amb ganes evidents de seguir besant la seva ex.

La Clara se n'adona i, més tard, va a casa del Quim a demanar-li disculpes pel que ha passat i el lampista deixa anar la seva passió verbalment: que ell repetiria tantes vegades com pogués, que si ja ha tallat amb el Dani potser ell encara té esperances, que ja no sap què fer per tal que la Clara el perdoni...
I la Clara, entendrida, diu que ja l'ha perdonat, que entén el que va fer, però que no l'estima, que ella segueix enamorada del Dani, que voldria que arribessin a ser bons amics i prou, per tots dos i pel Max.
És evident que el Quim no s'esperava aquesta resposta i es queda molt trist quan la Clara se'n va.


La Regina/Lurdes, al Peris també, informa de l'anul·lació del casament al·legant que el Ferran només la buscava pels diners, que és un impresentable... I es dedica a tornar els regals de noses.
Però quan la Lola mira el seu, s'hi troba una figureta en comptes de la cobdiciada coctelera i, quan torna a veure la Regina/Lurdes, li ho diu... i ella es posa furiosa: "aquell malparit... se m'ha quedat els regals!"
La Paquita intervé dient que ja la trobarà ella, la coctelera. I més tard incrimina la Lurdes/Regina per la barra que té: mira que acusar el pobre Ferran de voler-se quedar els regals...

I, un altre cop al Peris (que avui haurà fet un rècord de calaix), la Roser informa la Pilar i la Carme de la venda de la farmàcia per part del Jordi. La Carme no se'n sap avenir i va a veure el seu ex, retraient-li el que ha fet...

I el Jordi es deixa anar: qui és ella per venir-li amb sermons? Si quan va atropellar el fill de l'Andreu ell li va oferir ajuda sense condicions? Si ella va fer veure que s'estava morint només per retenir-los a ell i a la Núria? I la fa fora de casa sense contemplacions.
Però l'home està molt aixafat. La Ruth va trucant els convidats al casament per anul·lar-lo, i intenta animar el Jordi fent-li propostes del tipus anar a passar la nit a la casa nova, però el Jordi no està per orgues: "tothom està en contra meu... i potser tenen raó: sóc una merda", assegura.
Afirma també que ha matat son pare, i se'n va sol a escampar la boira.
La Ruth, amoïnada, truca la Núria, que es mostra seca d'entrada, però que se'n va cap a cal Jordi.

Es troben pare i filla sols (la Ruth se n'ha anat discretament), i quan l'home demana si la noia ha vingut a clavar-li una altra bronca, ella diu que no, que vol saber per què està tan malament... i el Jordi es confessa. Ho explica tot sense deixar-se res, venda de la farmàcia inclosa.
I la Núria reacciona un cop més comprensiva: que ella no s'avergonyeix de son pare, que parli amb la Roser, que es casi amb la Ruth si és el que desitja... i pare i filla es fonen en una abraçada tipus Teletubbi.



Spock

Setmana 81
Capítol 398 · Capítol 400 · Capítol 401 · Capítol 402 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici