TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 81
del 24 al 28 de juny del 2002

Capítol 398 (dilluns 24/06/2002)
Capítol 399
(dimarts 25/06/2002)
Capítol 400
(dimecres 26/06/2002)
Capítol 401
(dijous 27/06/2002)
Capítol 402
(divendres 28/06/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- Va com ha d'anar: malament. Estones de lucidesa (cada cop menys) i pèrdua progressiva de connexions neuronals. La seva família pendent d'ell i la Núria erigint-se com a prototip d'abnegació.

La "Estic feta un liu".- S'ha dignat a explicar al Peris tot, tot i tot. No ben bé per voluntat pròpia, però: la Clara la va veure fent manetes amb el Guillem i el "megacavalller" ja li ha trobat un niuet d'amor a València.
El Peris encaixa força bé el nom del noviet de la seva dona i només l'anomena tres vegades com a "Fill de puta".

La Paquita i la "Suplantadora".- La Lourdes no entoma gens bé que el seu enamorat no tingui ni un duro (sic) i l'engega a pastar fang molt ofesa perquè se sent enganyada. Allò que dius..."donde las dan, las toman, chata!".
El Ferran decideix tornar a l'Uruguai perquè la Suplantadora no es vol casar amb ell i ha tornat els regals.
Quan ja és al taxi per anar a l'aeroport, la Lourdes li declara el seu amor incondicional i no el deixa marxar. Li ve a dir allò de "Contigo pan y cebolla" i dos claus diaris.

Posa un Dani a la teva vida.- Perquè així el podràs fer fora. Sembla que després de castigar-lo amb el llit d'un hotel han partit peres. La Clara reconeix davant del Max i el Quim que estima el Dani però han trencat.
Masoquisme?

"L'Antiheroi".- Es prepara pel seu darrer combat de boxa amb la Marta fent-li costat i amb la seva Impala recuperada per l'Ahmed al taller del Huari.
Aquest xiquet seria feliç del tot si no fos per la seva mare que li dóna un disgust darrera l'altre. Mira que anar-se'n a València amb el bon gust de boca que aquesta ciutat li va deixar a ell, brrrr!

"Gescartera".- El Jordi ja no té pare, la seva mare l'ha repudiat, s'ha venut les accions i els valors, es vol vendre el cotxe, els diners de la farmàcia li serviran per pagar l'estafa dels inversors i sembla, fins i tot, que s'ha quedat sense nòvia aprofitada quan li ha hagut d'explicar com està realment la situació.
La Lolita, fent-se l'ofesa perquè no li ha tingut prou confiança per explicar-li els problemes abans, se'n va (segurament a "Lobear por ai") perquè no està disposada a aguantar-li els plors ara que ja sap que no són d'or.

El Peter Pan es queda estimant sense ser correspost i amb l'únic suport de la Núria que aquesta setmana li ha dit que, passi el que passi, a ella la tindrà al seu costat.

"L'estrellat".- La Montse ha degut pensar que el Huari ja havia fet prou penitència i li ha aixecat el càstig. Tornen a dormir junts i a fer allò que fan un home i una dona que s'estimen i han baixat del burro.
La Montse, que sembla un pèndul, fins li diu que agafi els diners que li ha ofert el Narcís per a tirar endavant el taller però el Huari ja s'ha posat al cap que liquida el negoci i no ho accepta.

"Qui pocas luces neix, pocas luces mor".- La Mari ens ha demostrat que ser "Pocas Luces" no és un atribut que es pugui treure o posar sinó una essència personal. Ni tenint a tothom al seu costat (menys a l'oliverer, clar) ha sigut capaç d'afrontar com una doneta el judici per la custòdia de la Desi: s'ha desmaiat pels nervis i per falta d'aliment. Ha obtingut la custòdia de la Desi gràcies al testimoni de la Pilar i, sobretot, al de la Remei que ha explicat amb tots els ets i uts com les gasta el Ramon.

"La mosca darrera l'orella".- Ja fa dies que a l'Andreu no li quadren els números. Com més s'endinsa en els detalls de la mort del Biel més contradiccions hi troba.
El forense li assegura que el xiquet va morir per un cop incís en el clatell produït per un objecte amb arestes. Al lloc de l'accident aquest objecte no hi era i l'actitud de la Joana i el Guillem, que la Clara (bocamolla ella) s'encarrega de fer-li saber, li sembla força sospitosa.

Altres temes.- El Peris acaba acceptant fer l'obra "Els anys perduts" quan la Cecília li diu que la va escriure el Guillem.
L'b acabarà passant l'estiu amb el Fede després d'haver perdut l'oportunitat d'anar a Orlando amb la seva mare i de fer un paper en una pel.li que li buscar el seu pare.

L'escena de la setmana.- El Jordi plorós preguntant-li a la Ruth si ella l'estima i obtenint un cop de porta com a resposta.








Casablanca


Setmana 81

Capítol 398
· Capítol 399 · Capítol 400 - Capítol 401 - Capítol 402 -

Tornar a Resums Juny 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar