TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 398
del dilluns dia 24/06/2002

.. Casa Adrià.- La Clara i la Núria parlen de la mort d'en Jaume. L'Adrià surt en pijama i descalç, reclamant el seu pijama nou i dient que ja hauria de ser a treballar. No se'n surt quan vol anomenar "sabatilles" a les sabatilles.

Casa Pilar.- La Pilar i en Ramon van vestits d'enterrament. La Roser surt d'alguna habitació (s'ha quedat a dormir allà), vestida de negre i desconsolada. La Pilar li demana que es quedi amb ells uns dies més (en Ramon obre els ulls, aterrit) i la Roser ho accepta però només per una nit més; s'ha d'acostumar a viure sola.

Bar Peris.- En Narcís li diu a la Montse que potser ells (Montse i Huari) també se separaran com els Peris. La Montse el tranquil·litza i li diu que només estan enfadats i en Narcís li demana que ho arregli aviat perquè ja està cansat de dormir amb en Huari perquè ronca. La Montse somriu i als ulls se li veu el "carinyo" que sent pel seu marit.
A la barra, en Huari i en David parlen de dones. En Huari li comenta que s'haurà de traspassar el taller si no vol que el seu matrimoni se'n vagi a fer punyetes; en David li diu que el taller és el que a ell li agrada, no?, i seguidament admet que si ell vol recuperar la Marta, també hauria de deixar la boxa. Arriben a la conclusió que això de les dones és un problema.

Casa Regina.- En Ferrran ja no hi és i la Lurdes està molt enfadada. La Paquita se'n fot i li pregunta a la dona si ha enterrat en Ferran a la cuina i aleshores la Lurdes li diu que el salvador de la seva economia està arruïnat.

Pis Jordi.- Ell vestit de funeral i la Rut preparant cafè. En Jordi no es treu de sobre el sentiment de culpa i li demana a la Rut que no vagi a l'enterrament; no vol que sa mare li monti un altre número.
La Rut es molesta i li diu que sa mare s'hi haurà d'acostumar, que bé que es casaran, no?; aleshores comença amb el tema del càtering encarregat, de la música...............i en Jordi li diu (emprenyat) que fins després de l'estiu, res.

Bar Peris.- L'enterrament ja ha acabat i en Ciscu li explica a la Lola que se sent culpable per culpa de la pomada. Ells dos i en Peris brinden per en Jaume. L'Adrià i la Clara s'asseuen a una taula, s'acosta la Iolanda (vestida de feina) i xerren una mica. Mentrestant, l'Adrià no pot treure els ulls de la seva pròpia imatge del mirall i, com si s'hagués espantat, s'aixeca de la cadira i exigeix marxar.

Farmàcia.- La Roser hi entra, seguida de la Pilar, perquè vol fer caixa i pretén obrir demà mateix. La Pilar prova de convèncer sa germana perquè perdoni en Jordi, que potser després del que ha passat no se la vendrà, que li doni una oportunitat, que és el seu únic fill, etc. etc.

Diada dels Països Catalans

La Roser, però, diu que en Jordi l'ha fet patir tota la vida i en qüestió de dos minuts fa un repàs del que ha estat la vida d'en Jordi i de fins a quin punt els hi amargat la seva de vida.

Taller.- Arriba l'Ahmed i en Huari li diu que ha decidit traspassar el taller. L'amic li diu que, si vol, encara es pot esperar una mica més però en Huari sembla que ho té clar: o arregla d'una vegada aquest tema o el seu matrimoni farà aigües.

Casa Regina.- La Lurdes encara no s'ha tret la indignació de sobre ('s'està fumant un puro) i li diu a la Paquita que en Ferran la va fotre de jove i que ara ho ha tornat a fer. A la Paquita li fa gràcia que la Lurdes se senti enganyada quan ha estat ella la primera en enganyar.
Truquen a la porta i entra en Ferran. La Lurdes li deixa anar tota la seva frustració dient-li que la base d'un matrimoni és la confiança i que ell l'ha traït, que l'ha enganyat i que no el vol veure més.
En Ferran s'excusa dient que li feia vergonya confessar la seva ruïna però ella no s'estova i es treu l'anell del dit tot dient-li que potser encara en traurà alguna cosa. En Ferran no el vol agafar i marxa.
La Paquita entra en escena i es pregunten què faran ara.

Farmàcia.- En Jordi va a veure sa mare per dir-li que ell també està fotut. La Roser li diu que espera que es repensi en això de la venda de la farmàcia si no vol matar-la a ella també i quan en Jordi es disposa a dir-li el que hi ha, truquen per telèfon. Sembla que és un tal Vicenç Fàbrega que li dona el consol i que li diu alguna cosa més.
Quan penja, la Roser es mira en Jordi i diu: Ja ho has fet. I l'engega a pastar fang.

Casa Adrià.- L'Adrià és al bany; es veu al mirall i s'espanta, vol obrir la porta però no pot. La Núria el rescata i l'home li diu, molt angoixat, que aquell home, el del mirall, no para de mirar-lo, que li pregunti què vol. La Núria el treu d'allà i l'acompanya a la saleta.
Arriba la Clara amb un pijama nou que agrada molt al seu pare. Quan l'avi es vol dirigir a la Núria li diu "noia" i "nena", incapaç de recordar el seu nom. Ella li diu que és la seva néta i li demana a la Clara que li porti la llibreta on l'Adrià va escriure les coses per no oblidar-se'n. L'avi li demana que ho llegeixi ella mateixa i la Núria comença.
L'Adrià havia fet una descripció del caràcter de la Núria i havia acabat amb un: Ara m'està cuidant perquè estic malalt. L'home s'apropa a la seva néta i li fa un petó d'agraïment.






tplana

Setmana 81
Capítol 399 · Capítol 400 · Capítol 401 · Capítol 402 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici