TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 309
del dijous dia 14 de febrer del 2002

.. A primera hora del matí, la Carme arriba a casa després de passar tota la nit amb l'Andreu, eiiiiiiii, no malpensessiuuuuuuuu ..... han passejat.
La Núria, entre rialles, li comenta que aquesta nit no l'esperi a dormir perquè se s'anirà a un concert a Reus.

El xicot de la Remei ha quedat amb el fuster, ella no el podrà acompanyar perquè està atabalada i cansada, a més, té molta feina a la perruqueria. ( excuses! ).

Asseguts en una taula al bar del Peris, l'Andreu i el Guillem parlen del que va passar la nit anterior amb la Carme . El Guillem li pregunta si han quedat per un altre dia a la que respon que no.

El Jordi i la Ruth discuteixen sobre el cotxe. Ella el necessita i ell replica que li deixa tot menys el cotxe. Acaben emprenyats.

A La Fusteria el Fede i l'Alba esperen que arribi el Marcel ( que es quedarà com a amo del bar ) per a poder marxar a l'assaig. L'Alba no ha agafat el guió. Faran tard!!!!!.

La Paquita, el Peris, la Cinta i la Marta esperen impacients poder entrar al judici del David. Surt l'advocat i els hi diu que només permeten l'entrada d'un familiar i entra el Peris.

El Fede i l'Alba, com no, arriben tard a l'assaig, tot i que encara ho fan a temps per gravar la seva seqüència.
L'amigueta del Fede, li fot bronca. Ell li pregunta si encara està emprenyada amb ell per lo de la pinza. I després d'un : cuida'm a l'Alba .... li diu que si el vol tornar a veure , ja sap on trobar-lo i .... marxa.

Al bar del Peris, una Remei atabalada conta a la Cèlia un problema d'amors que diu que té una amiga seva però que en realitat és el seu problema ....està indecisa entre el Ramon i el seu xicot.
Allí, la Núria es troba al seu pare, ella vol marxar i ell li diu que es quedi una estoneta més, li comenta que ahir van anar a veure a l'advocat per arreglar la separació, al que la Núria respon que ja ho sabia, que l'Andreu és un bon amic de la seva mare i que, fins i tot ahir, ella no va anar a dormir a casa. Recoxineo i ...adéu!

La Ruth li demana al Jordi, com a regal d'aniversari ( la setmana que ve en fa 20 ) un cotxe. ( jo vull un xicot així!!!!! ). Ell li diu que li volia comprar un scooter ....s'emprenyen i ella marxa. ( però no pas al concert que no té cotxe .... on haurà anat??? ).


El Marcel, a La Fusteria, no saps com va la cafetera, sort que arriba el Fede. El Marcel després de servir un cafè a la Carme marxa. Té pressa ...va al Jutjat.
La Clara i la Carmen, en una taula, parlen sobre la nit anterior. La Clara li diu, suspirant, que almenys la Carme té el xicot a Sant Andreu.

En un banc del Jutjat, la Paquita i la Cinta comenten tot el que les han fet patir els seus fills. Entre aquestes que entra el Marcel, moment en que surt un testimoni que ja ha declarat. La Cinta li dóna les gràcies.
Ella i el Marcel continuen esperant impacients.

La Carme estirada al sofà de casa seva rep una trucada de l'Andreu, aquest li proposa de quedar per sopar però ella li diu que està cansada tot i que .... poden fer un entrepà a casa ...ahhhhhh .... i que la Núria no hi és (jejejejeje).

Al Jutjat, tots estan neguitosos esperant notícies i ...surt el Peris dient que el David no tornarà a la presó, el Jutge l'ha condemnat a 100 hores de treball social.
El Peris, felicita a l'advocat i quan la Cinta també ho fa donant-li una encaixada de mans el Peris, li diu que això és poca cosa que li doni dos petons ... uissss .... que poc que s'ho pensaaaaaaaa!!!!!.

La Remei i el seu xicot tornen a discutir sobre els mobles i sobre quan aniran a viure junts ( ella no hi està gaire interessada ).

L'Alba li comenta al Fede que a l'assaig tot li ha sortit bé. Aquest li diu que la propera vegada l'acompanyarà la seva àvia al que la seva filla respon amb un no rotund .... m'acompanyaràs tu perquè ets el meu pare!!!!.

A la barra d'un bar la Ruth està bevent, se li atansa un xicot que li diu què hi fa tan sola i si vol fer una copa al que la nena respon que .... millor que la facin en una altra banda . No perd el temps, no!!!!!!.
Entre aquestes que rep una trucada del Jordi , tot preocupat per saber on és, però tanca el mòbil ..... serà dolentaaaaa!!!! ... i marxa.

L'Andreu i la Carme ja han sopat, estan al sofà quan ell li diu que l'ha tingut al cap tot el dia i que ella va fer que s'oblides de tot. Només li va faltar una cosa per acabar de completar un dia excepcional: un petó ( ummmmmm.... se la besa i .... hi tornaaa, ara, més efusivament!!!! ).




Mooon

Setmana 62
Capítol 306 · Capítol 307 · Capítol 308 · Capítol 310 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici