TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 310
del divendres dia 15 de febrer del 2002

.. Cinta li proposa al Peris d'anar preparant el viatge per la pròxima setmana. Ell ho veu bé i després es posa a parlar amb el Huari i l'Ahmed nerviosos per la propera inauguració del taller.
El David, a la barra, es queda sorprès al conèixer la notícia perquè no sabia res.
Després, discuteixen el nom del taller i el Peris se'n riu d'ells quan sap que li posaran L'Oasi.
En aquest moment arriba en Guillem que parla amb la Cinta, donant-li sota màniga una tarjeta amb l'adreça de casa seva. Li diu que l'esperarà però ella ja li contesta que no anirà.

Marcel parla amb la Mari al pis. Ella anirà al metge a veure si li donen l'alta i comença a treballar. Ja en té ganes i el Marcel se n'alegra d'aquesta mena d'optimisme que la noia mostra. Li proposa d'anar al cinema després.
Mari treu el tema d'ell amb la Cinta i Marcel li explica com va anar al judici. No van xerrar molt però tampoc li va fer cap retret.

Jordi a la cuina està tan nerviós i desesperat que no dóna ni una per fer-se un cafè. Truca un munt de vegades a la Ruth deixant-li missatges al mòbil a base de crits. Fins i tot truca a la Núria per saber si estava amb ella, però la Núria passa d'ell.

Al pis de la Clara és dia de bugaderia. El Max fa la serva aportació de roba bruta i l'Adrià fa la seva. Hi ha una petita discussió perquè ell vol sortir a passejar i la Clara s'amoïna. Adrià està fart que estiguin tan a sobre d'ell.
Quan el nano i l'avi marxen, la Clara repassa les butxaques de pantalons i camises per tal de no ficar a la rentadora cap paper o objecte. I així, troba al pantaló de l'Adrià un tros de paper i monedes que deixa damunt un cendrer.

Després de prendre's un cafè, el Peris li comenta a la Teresa això del nom del taller del Huari. La dona posa el crit en el cel i marxa corrents.
Jordi
està amb el seu pare que el troba cansat i preocupat. De seguida s'assabenta que és per la Rut. Jaume l'insisteix i finalment Jordi reconeix que han discutit, de fet com totes les parelles... Però el Jaume li replica que ells no són una parella com les altres.
La Cecília arriba esverada al Peris. Li diu a ell i a la Cinta que han sortit dos bolos per fer el Cyrano: la propera setmana. Peris en principi s'oposa, té el viatge amb la Cinta, però ella accedeix a ajornar-lo per tal que puguin representar l'obra.

Quan Jordi arriba al pis, es troba al llit a la Rut. La desperta, i d'una manera una mica brusca, intenta treure tota la informació de on i amb qui ha estat. Ella, que passa de tot, es fica al bany per dutxar-se fet que el Jordi aprofita per comprovar si ha estat amb les amigues de Manresa tal i com l'havia dit. Agafa l'agenda de la noia, i truca a casa d'una d'aquestes amigues que li confirmen que la Rut no va aparèixer en tota la nit.


Paren taula al pis de la Clara. Max agafa el paper del cendrer i pregunta què són tants números. La Clara no té ni idea, i l'Adrià diu que tampoc. Ella es sorprèn i li diu que l'ha tret de la butxaca del seu pantaló. L'avi es reafirma en no saber què és però de sobte ho recorda: van trucar per telèfon i li van deixar aquest número. No recorda res més. Clara li clava la bronca al seu pare i és el Max qui posa pau.

Teresa i Narcís esperen al Huari i al Ahmed al Peris. Quan arriben li donen unes granotes que ella ha encarregat com a regal pel nou negoci, però a l'esquena està brodat MUNDIAL. Els socis que havien arribat d'encarregat el cartell amb el nom L'Oasi, es donen pressa per tornar a la impremta i canviar el rètol pel de Mundial.
Mari parla amb la Cinta. Està decaiguda perquè no l'han donat l'alta. Cinta li pregunta si es quedarà molt de temps amb el Marcel i ella li diu que fins que recuperi la Desi. Arrel d'això, Cinta torna a explicar que el Marcel va enganyar a la Laura embolicant-se amb l'Esther, que si se l'estimava tant no ho hauria d'haver fet. La Mari el defensa dient que ja no treballa a la ràdio ni la veu, i que a més, sempre pot passar el fet d'embolicar-se amb algú altre estimant a una altra persona, que si no li passa no ho pot entendre. Cinta li dóna la raó mirant la targeta del Guillem.

Jordi i Rut discuteixen. Ell sap que no va anar a Reus i ella li diu que només volia divertir-se, que amb ell això ja no ho té. Rut li diu que és mediocre, convencional i avorrit, i deixa plantat al Jordi que la mirava amb una cara de "gilipollas" que déu ni do.

Clara es disculpa amb el seu pare que li pregunta pel propietari del número de telèfon. Ella li explica qui és el Dani i on viu. L'Adrià no veu clar que es pugui existir l'amor a distància. Li pregunta si l'ha trucat però ella diu que encara no i això li retreu l'avi després del numeret d'abans. Clara el truca, però ha de deixar-li un missatge al contestador al gal·lès.

Després d'arribar al pis del cine, es preparen el Marcel i la Mari, un got de llet amb cacau. Comencen a fer bromes i comentaris, i recorden al Santi i la Laura. Mari no pot aguantar-se i marxa a la seva habitació per plorar.

Cinta es presenta al pis del Guillem. Ell no ha deixat de pensar en ella ni en el que va passar l'altre dia. Ella també ha estat pensant en això. Ell li fa un petó i sense oposar resistència, Cinta es queda i acaba fent l'amor amb ell.
Després, al llit, ella li diu que sap que vol estar amb ell i que ja s'ho faran per estar junts.






Channing

Setmana 62
Capítol 306 · Capítol 307 · Capítol 308 · Capítol 309 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici