TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 62
de l'11 al 15 de febrer del 2002

Capítol 306 (dilluns 11/02/2002)
Capítol 307
(dimarts 12/02/2002)
Capítol 308
(dimecres 13/02/2002)
Capítol 309
(dijous 14/02/2002)

Capítol 310 (divendres 15/02/2002)

.. La "Pocas Luces" i el Marcel.- La Mari, fidel a la seva promesa de fer bondat, intenta no perdre els estreps a casa de la Pilar i segueix fil pel randa la teràpia del psiquiatra.
La casa del Marcel seria un Oasi ( en tots els sentis que li vulgueu donar) si no fos perquè els dos pensen massa amb els que van traspassar (i no de carrer, desafortunadament!).

L'Adrià i el seu món.- Estar a casa de la Clara no és massa diferent d'estar a casa de la Carme. Aquí tampoc li deixen fer gairebé res i està més temps sol que acompanyat.
En qüestió de "bronques" també s'assemblen les dues cases: la Clara li munta un "pollo" perquè l'Adrià va oblidar dir-li que havia trucat el Dani.
Potser l'única cosa diferent és que en aquesta casa fa de suport espiritual del Max després d'haver-lo fet fora de la seva habitació. El Max s'adona que els seus pares adoptius van a la seva en qüestió d'amors i a ell no li consulten res. Pel Max això és molt injust i jo em pregunto si l'injust no és ell. Jo diria que si a ell el van triar com a fill, bé poden, també, triar la seva parella sexual, no? Ai, senyor...quant costa fer-se gran!

"Los amantes de Teruel".- Després del judici del David, que acaba amb una sentència de 100 hores de treball social, sembla que a la Cinta se li acaben de fondre el ploms i és queda més a les fosques que la Mari. Perseguida pel sàtir del Guillem i havent d'ajornar el viatge amb el Peris, decideix abandonar-se totalment als requeriments del decrèpit advocat: una bona rebolcada a l'habitació del carrincló pis del Guillem li fa dir que ara ja sap que amb qui vol estar és amb ell. I a mi em fa dir, puaj!

La vida sentimental del Quim.- El Quim demana disculpes a l'Empar pel seu esquiu comportament i, tot i que només li diu que li agrada estar amb ella, l'Empar les accepta. Ja tornem a tenir en dansa la parella amb la balança desequilibrada: l'Empar a tope i el Quim dient contínuament que necessita temps i anar a poc a poc.
L'Empar planteja la possibilitat d'un viatge a Egipte amb el Max per tal d'arreglar la tibant situació entre pare i fill i li demana al Quim de no dir-li res fins que estigui tot preparat. Jo diria que qui s'endurà una sorpresa seran ells i no pas el Max.

La família feliç.- Ni mare ni fill afluixen (tots dos són del morro fort) i encara parlen per mitja d'intermediaris.
L'Alba té el seu primer dia de rodatge i al Fede li falten hores per a poder donar abast a tot. Fer de papa, sense mama i amb una àvia rabosa, no és tan senzill com podia semblar a simple vista. I, si a sobres tens una filla que reclama els drets amb els endarreriments, "ni te cuen!"
La Cecília està contentíssima perquè faran dues setmanes de "bolos" amb el Cirano, a desgrat del Peris que ha d'ajornar el viatge a Andalusia amb la Cinta per a poder-los fer.

Fins a l'any que ve    :-((

La Paquita i la seva nova vida.- A contracor i amb una por terrible, la Paquita ha acceptat la proposta de la Lourdes. Ara la morta és la Lourdes/Regina i la viva la Regina/Lourdes.
La Regina/Lourdes, doncs, fa de cap de dol del seu propi enterrament i ho troba divertidíssim i una mica estrany: no tothom pot ser present al seu propi enterrament, no?
La Paquita està dels nervis per la seguretat que la Regina/Lourdes acabarà donant la nota en qualsevol moment. D'entrada ja ha deixat un epitafi força escandalós a la tomba de la Lourdes/ Regina: un fragment d'un tango d'en Gardel que diu "Se terminaron para mi todas la farras, mi cuerpo enfermo no resiste más".

La "Lolita" i el "Peter Pan".- Les discussions són contínues en aquesta parella. La "Lolita" acusa el "Peter Pan" de ser un avorrit, un convencional i un garrepa perquè no només no li vol deixar el seu cotxe per anar a Reus sinó que, a sobre, no n'hi vol comprar un. Pobre xiqueta, farà 20 anys, no té ofici ni benefici, viu a costa d'un home, el seu esport preferit és buidar la targeta de crèdit i s'haurà de conformar amb un scooter per anar a fer les compres???? No, senyor! Tanta injustícia rebel.la a qualsevol i la Lolita es revenja de l'única manera que sap: li posa les banyes al Jordi amb el primer que se li acosta a la barra d'un local. Evidentment, després va a dormir a casa del banyut i aquí no ha passat res, no fos cas que perdés l'scooter i tot!!!!!
Davant el neguit del Jordi l'obsequia amb un bon grapat de mentides per justificar la seva absència nocturna del llit que comparteixen. Se n'ha de saber i, realment, aquesta és l'especialitat de la Ruth.

L'amor i la fatalitat.- La Carme i el Jordi signen els papers del divorci al despatx de l'Andreu i com que això s'ha de celebrar, ho fan. La Carme i l'Andreu són qui van a fer un cafè i el Jordi se l'ha de prendre sol.
I com que una cosa porta l'altra, després d'una cita pel cafè, vindrà la del sopar i, un altre dia, la dels entrepans a casa per estar més còmodes. La metgessa i l'advocat estan bé junts, en les primeres cites parlant i en la darrera..."polvejant".

Altres temes.- La Remei continua ajornant el fet d'anar a viure amb el Miquel alhora que viu pendent del Ramon que sembla haver afluixat la seva mala llet amb ella.
El Huari i l'Ahmed ja tenen llest el taller i dilluns hi començaran a treballar amb unes impecables granotes que els ha regalat la Teresa.
La relació Clara/Dani està en un impàs perquè quan ell va trucar va ser l'Adrià qui va agafar l'encàrrec i la Clara no se n'ha assabentat fins divendres de la telefonada.
El David i la Marta han recuperat el bon rotllo ara que el judici ja no li fa venir mal de panxa al David.

L'escena de la setmana.- La plorera de la "Pocas Luces" després de beure un bon got de llet calenta amb cacao. Per desafortunada, cutre, escandalosa, fora de lloc i esgarradora d'una escena que, fins aquells moments, era força emotiva i ben portada.



Casablanca

Setmana 62
Capítol 306 · Capítol 307
· Capítol 308 · Capítol 309 - Capítol 310 -

Tornar a Resums Febrer 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar