TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 306
del dilluns dia 11 de febrer del 2002

.. Casa Regina.- La Lurdes I la Paquita estan acabant de discutir la qüestió. La pobra Paquita no ho acaba de veure clar però la 'Regina' va insistint; busca tot d'arguments "indiscutibles" per tal de convèncer-la (la casa també és meva i és just que m'hi quedi, tu no et quedaràs sense feina, et doblaré el sou i la casa serà per tu quan em mori, no fem res mal fet, ella ho volia, etc.etc.).
La Paquita ofereix resistència, molt atabalada, dient que la gent se n'adonarà però la Lurdes diu que les coses s'han de fer bé i llestos. La Paquita insisteix en que, de fet, no s'assemblen gaire i aleshores la Lurdes es treu la perruca "rojo violín" i es queda amb els mateixos cabells blancs que sa germana.

Pis Clara.- La Clara encara sura pel pis amb la bufanda d'en Dani a les mans.

Casa Regina.- Ara estan arreglant la difunta. La Lurdes li està pintant les ungles de les mans. La Paquita prova d'acostar-li un pintallavis a la morta però no s'hi veu en cor. La Lurdes, impacient, diu que ja ho farà ella i que li posi la perruca. La Paquita, després de senyar-se, prova de fer-ho, li costa aixecar-li el cap i posar-li recte però ho fa i quan li ha col.locat la perruca, a la pobra Regina li cau el cap altre cop damunt del coixí. La Paquita no pot més i la Lurdes l'envia a descansar dient-li que ja ho acabarà ella mateixa. La pobra Paqui no s'ho fa dir dues vegades.

Bar Peris.- La Rut li diu a en Jordi que necessitarà el cotxe per anar a Reus (va a teatre amb uns amics) però en Jordi li diu que nanai (Ai, senyor!, els homes i els seus cotxes!
En una altra taula, en David li diu a la Marta que no se'n sortirà amb tot això que vol fer i es posa irònic amb el tema de la botiga de roba de 2ª mà. Obviament, la Marta es molesta i en David corre a demanar-li perdó. Al noi fins i tot se li ha posat malament el cafè degut als nervis per l'imminent judici.

Pis Clara.- Arriba l'Adrià per instal·lar-se. La Clara, abans de marxar, li diu que, sobretot, si la truquen, agafi el número de telèfon.

Casa Regina.- La Paquita està feta un sac de nervis a la saleta i aleshores apareix la Lurdes disfressada de Regina i la Paqui fa un bot.
A la Lurdes se la veu la mar de tranquila i a la Paqui se la veu despentinada i anant de cul, tot i així li diu a la Lurdes que s'haurà de despintar les ungles si vol estar en el seu paper.
La Lurdes li demana que truqui al metge i la pobra Paqui, tremolosa, agafa el telèfon. Demana pel Dr. Casals, diu que no, que no és per la Sra. Regina sinó per la seva germana, que va arribar ahir i que......bé.....que........a mi em sembla que està morta.

Bufet.- En Jordi i la Carme són davant l'Andreu; ja tenen els papers del divorci. En Jordi la convida a un cafè però ella diu que s'estima més celebrar-ho pel seu compte (TOMA YA!).
Quan en Jordi és fora, és l'Andreu qui la convida a cafè amb l'excusa de parlar de la minuta.
En un altre despatx, en Guillem li està donant les últimes instruccions a en David cada cop més nerviós i amb més mal de ventre.

TRANSGREDIU !! és Carnestoltes !

Pis Clara.- L'Adrià està jugant a dames amb en Narcís. Truquen al telèfon, és en Dani i l'home s'atabala força al agafar un número tan llarg, com diu ell. Un cop el té, penja el telèfon i se'l guarda a la butxaca.
Quan torna al tauler de dames, no recorda ni qui tocava tirar, ni on tenia les fitxes col.locades.

Bar peris.- En David és a la barra parlant amb els seus pares, tots plegats molt nerviosos. La Carme i l'Andreu són en una taula i ella es queixa perquè ell no li vol cobrar res adduïnt que no ha hagut de fer gens de feina. Aleshores la Carme li proposa de pagar-li amb un sopar i de seguida es posen d'acord.
En Jordi ha tret el nas i no sé si ha sentit lo del sopar o no però quan torna a la taula amb el seu pare, se'l veu abatut.

Casa Regina.- La Paquita està asseguda, molt tiesa, en el sofà, al costat del metge que, evidentment, li fa tot de preguntes. L'home vol veure la Regina però la Paquita li diu que està molt afectada, que s'ha pres una pastilla i està dormint. El metge demana de veure les pastilles i quan la Paquita els hi ensenya, fa el que fan TOTS els metges del món, canviar-les per unes altres.
Aleshores el Sr. Doctor diu que hauran d'avisar al jutjat de guàrdia per l'aixecament del cadàver i la Paquita per poc no es desmaia de l'ensurt. Aleshores li demana el DNI de la difunta per tal de signar el certificat de defunció sota l'explicació (increíble, ja us ho dic) de que una dona de 82 anys que s'ha mort mentre dormia és que ha estat un atac de cor ( I ES QUEDA TAN AMPLE!!!) i que això els hi estalviarà problemes. La Paquita respira.

Pis Clara.- La Clara pregunta al seu pare si ha trucat algú i l'home diu que no.

Bar Peris.- En David encara té mal d'estómac, la Marta li diu que no vagi a treballar i que, si de cas, ja trucarà ella per dir que està malalt. En David li demana perdó per haver estat tan intractable últimament.

Casa Regina.- El metge ja és fora i la Lurdes és al costat de la Paquita, revisant uns papers. Diu que de calerons no n'hi ha gaires, no i que demà ha d'anar al banc per la pensió. O sigui que es posa a la feina de practicar la firma de sa germana.
La Paquita encara diu que ho haurien de dir tot, que són massa coses a tenir en compte, que no sortirà be. Però la Lurdes és immune al desànim, encén un cigarret (que la Paquita corre a apagar) i diu que ara es posarà a redactar l'esquela. La Paquita, escandalitzada, diu que no pot redactar l'esquela d'ella mateixa però la Lurdes li explica que no només redactarà l'esquela sinó que vol fer un gran enterrament, com li hagués fet sa germana, i un epitafi que ja té pensat de fa temps.
A la Paquita no se li pot obrir més la boca. L'epitafi en qüestió és una estrofa d'un tango d'en Gardel que la Lurdes no té inconvenient a cantar per la pobra Paqui, que es posa les mans al cap: No ho pot fer això!, i en castellà!!!




tplana

Setmana 62
Capítol 307 · Capítol 308 · Capítol 309 · Capítol 310 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici