TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 300
del divendres dia 01 de febrer del 2002

FELICITATS PELS 300 CAPÍTOLS!!!

..
Peris està nerviós perquè estrena per la nit i no se sap el paper. No deixa de mirar el llibre. Li explica a la Cinta que no li dóna cap importància.
Ella li treu el tema del viatge que volen fer junts, però ell acaba per dir-li que el que decideixi estarà bé.
Cinta serveix el cafè a la Paquita i la Marta mentre es mira al seu marit com pateix per l'obra.

Marta li explica a la seva mare que el David segueix emprenyat per allò de l'altra nit. La Paquita intenta calmar-la. Li diu a la seva filla que no podrà anar a l'estrena perquè s'ha d'estar per la Regina.

Cinta
marxa a la perruqueria.

Guillem entra al Peris. Parla amb ell. Li comenta que s'han de reunir per la tarda perquè vol enllestir el cas del David. Peris no pot estar per ell i li diu que ja avisarà al seu fill. "No cal que ell vingui", li diu el Guillem. El tema que vol tractar amb ell és la declaració dels pares al judici. Peris es disculpa, no pot anar perquè té l'obra, però anirà la Cinta. Guillem somriu.

David ha anat a veure al Marcel però no hi és i es queda parlant amb la Mari que recorda els dies en que ell va anar a buscar a la Marta a València. David li explica que estan passant per un mal moment i la Mari l'aconsella que no ho espatlli, que recordi el que li va passar a la Laura i al Marcel.

A la perruqueria, la Cecília i la Remei també estan alterades. La directora rectifica la interpretació de l'altra i totes dues discuteixen. Finalment, és la Montse qui posa pau entre totes dues, doncs diu que és hora de treballar i no d'assajar, però elles continuaran igual.

Cinta arriba al bar de la perruqueria. Li comenta al Peris (capficat amb l'obra) que ha decidit que el viatge el faran a Andalusia. Ell accepta i quan la mira la felicita pel pentinat. En mig de l'emoció, el Peris li diu a ella que ha d'anar a la reunió amb el Guillem. Això la deixa amoïnada.

L'Alba està emprenyada amb el seu pare per no haver aconseguit el paper per ella i es posarà en vaga de fam si no l'acompanya a l'obra. Fede accedeix.

Cinta marxa corrent del Peris davant el neguit del seu marit que ha de plegar més d'hora per anar al teatre.
La Cinta li diu que ha de fer urgentment una cosa i se'n va a veure a la Paquita. Li demana si la pot acompanyar a veure al Guillem. Té por de quedar-se sola amb ella. Paquita, que no pot sortir de casa de la Regina, li diu clarament: "Si tu no vols, no passarà res".



David està amb la Marta. Ell ha de dormir i ella està preparada per anar-se'n al teatre. Però el que comença sent una conversa, acaba novament en bronca.
Primer, Marta li torna a demanar perdó però ell té la mateixa idea ficada al cap. Ella està farta que ell li digui què ha de fer, i ell li retreu que l'enganyi. Marta marxarà donant un cop de porta molt fort després de dir-li que d'ara endavant farà el que li doni la gana.

Cinta torna al bar i el Peris li dóna les instruccions necessàries per tancar el bar. Abans d'anar-se'n. Ell li fa un petó i ella intenta fer-li d'un més apassionat, però Peris acaba marxant.

Molta gent de Sant Andreu acudeix al teatre.
Quim
es mira al Max i quan s'apropa a ell, aquest se'n va.
Marta li explica la baralla amb el David.
I l'Alba intenta convèncer al seu pare per anar als camerinos, però el Fede es nega.

Els actors estan molt nerviosos. Comenten com han passat el dia, i el Peris presumeix de saber-se tan bé el paper que no l'ha calgut en tot el matí de fer una repassada.
Rafa, per la seva banda, es fuma una cigarreta i la Isabeleta li clava un dels seus sermons.
Apareix l'Alba amb el Fede. La nena parla amb la Cecília i aquesta fa servir de missatgera a la seva néta per parlar amb el Fede.
Quan marxen, entra el Miquel que posa dels nervis a tots al dir-les que la sala està plena de gom a gom.

Mentrestant, la Cinta es prepara per anar a la reunió amb el Guillem. Abans de sortir del bar, es queda mirant-se al mirall...

David es presenta als camerinos. Parla amb el seu pare i aquest li diu que no es veu capaç de sortir a escena. No se'n recorda de res. David li diu a la Cecília que posa el crit en el cel. Crida a la resta d'actors i tots l'esbronquen.
Quan sembla que el Peris ja ha pres la decisió de no sortir, el David li reprodueix les paraules que el seu pare deia abans de que els jugadors de l'equip de futbol sortissin al terreny de joc. Això li dóna moral al Peris que abraça al seu fill dient-li quant l'estima. Tots els actors acaben enardint al Peris.

Clara marxa del despatx per anar a l'obra. Cinta i Guillem es queden sols. En acabar la reunió, ell li diu que ella també hauria d'anar a l'estrena. Cinta li diu que sí.
Abans d'acomiadar-se, la Cinta l'agraeix que no anés tant sovint pel bar. No es deixen de mirar... Guillem li passa la mà per la galta i ella es deixa acariciar.
Mentre el Peris es troba en un dels diàlegs culminants del Cyrano (avorrint a part del públic, això sí), la Cinta es despullada pel Guillem...




Channing

Setmana 60
Capítol 296 ·
Capítol 297 · Capítol 298 · Capítol 299 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici