TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 296
del dilluns dia 28 de gener del 2002

.. Tema Mari.- La Mari sembla que vulgui recuperar-se perquè fins i tot, avui, s'ha dutxat. Es queixa de que només pot veure la nena amb l'assistenta social al davant però "traga" i va de visita a ca la Pilar.
La farsa que monta en Ramon davant aquesta assistenta social és antològica; no para de fer-li "mimitos" a la nena, de somriure a la Mari, etc.
Quan les dues dones són fora, en Ramon deixa la Desi com si li fes fàstic.
En altres seqüències, la Pilar insisteix a en Ramon perquè estigui més per sa filla però en Ramon explota: La Desi no és la seva filla i cada cop que la veu, li recorda aquell malparit d'en Santi.
Mentrestant, la Mari li explica a en Marcel que en Ramon és un fastigós i, al acabar el capítol, es torna a ensorrar i, plorant (naturalment) li diu que mai més recuperarà la seva filla.

Tema Cinta.- Cada cop que en Guillem passa pel bar, és una tortura per la Cinta. Solució: li diu a l'advocat que no torni més al Peris, que es prengui els cafès en una altra banda, vaja. En Guillem diu que es pensava que ella també sentia alguna cosa per ell i la Cinta desvia la conversa i diu que ella està casada i que s'estima al seu home.

Tema Cyrano.- La Cecília ha decidit que hi haurà assaig cada dia, sinó no es podrà estrenar el divendres.



Tema Marcel-Esther.- En Marcel ha tornat amb les idees molt clares i no pensa tornar a la ràdio. Es troba amb la parella Esther-Fèlix i els hi comunica la decisió.
En Fèlix li ofereix el lloc de l'Esther perquè ella necessita descansar però en Marcel diu que nanai, que tornarà al periodisme escrit. Sembla que no hi ha res a fer.

Tema Matt-Olga.- Les coses s'han posat a lloc i ja preparen el viatge a Berlin. En Matt busca algú a qui llogar-li La Fusteria durant un any.

Tema Regina.- Després de l'empatx de pastissets de la monja, la Regina de Todos los Santos és al llit.
El metge l'ha anat a veure però ja sap què li passa; no en va, és el seu metge de tota la vida. El metge li recepta les pastilles de sempre i no li fa massa cas. L'home li diu a la Paquita que no li faci massa cas sinó la que acabarà malalta serà ella.
La Regina, molt seriosa, li diu a la Paquita que un dia d'aquests entrarà a l'habitació i se la trobarà morta. (Sabeu aquelles iaies que sempre diuen que no passaran de Nadal i que sobreviuen a tot quisqui?, pues eso )





tplana

Setmana 60
Capítol 297 · Capítol 298 · Capítol 299 · Capítol 300 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici