TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 298
del dimecres dia 30 de gener del 2002

.. El David arriba a casa de treballar mentre la Marta està a punt d'anar-se'n cap el súper. Ell encara està de morros i ella està insatisfeta amb el seu look actual. Val la pena pensar en tenyir-se els cabells.

El Huari i el seu col·lega busquen local a través dels anuncis de diaris i revistes especialitzades. Tots, o bé són molt cars o bé no s'adeqüen a les seves necessitats. En troben un que sembla interessant, i ja que la Montse parla millor el català que els dos junts, s'encarrega de realitzar la gestió telefònica. Sembla que esta bé i el preu força mòdic. Decideixen anar-lo a veure el Huari i el Ahmed.

La senyora Regina està postrada al seu llit de dolor i malaltia. La Paquita arriba amb el correu. Hi ha carta d'en Ferran, el pretendent pel que van renyir la Regina i la seva germana. Li fa llegir la carta a la Paquita, però tot just ha començat li agafa un atac i la Paquita ha de trucar el metge.

La Marta es troba a la perruqueria per què ha decidit canviar d'imatge. Allà es parla del bon resultat del Peris com a Cyrano. És clar que com el Guillem, amb aquella veu i aquella presència..
Entra el Huari emprenyat per que quan han vist que eren moros, l'amo del local els ha augmentat el preu. La Montse decideix prendre cartes a l'assumpte.

El metge, el Dr. Bonet, ha anat a veure la Regina. Tots dos tenen una relació ben curiosa: fa anys que es coneixen i es toleren. La Paquita, però, està preocupada i el metge veu com a solució ingressar la Regina a l'hospital. Però ella no vol sentir ni parlar-ne.

La Montse està en una tauleta del Peris parlant amb l'amo del local. Assegut en una altra tauleta costanera, el Huari segueix l'escena amb interès. L'amo, no només li manté a la Montse el preu inicial sinó que li ofereix una rebaixa substancial. Ella diu que ho ha de consultar amb el seu soci.
El seu soci és el Huari i quan es presenta a taula l'home del local es posa a quadres. Diu que ell lloga el local a qui vol i amb les condicions que vol. S'aixeca i se'n va.
És queden sense local, però el Huari està molt satisfet del caràcter lluitador de la Montse.



Entren els dos advocats més famosos de "La llei de Sant Andreu". El Peris s'encara amb el Guillem li deixa anar que l'ha ben fotut... amb el tema del Cyrano. Relaxació a les cares del Guillem i la Cinta.
Ell se l'hi acosta, però ella està enfadada. No hauria d'haver vingut, no era així com havien quedat.

El David ha anat a la feina de la Marta per veure-la. Com que ara és morena, de primeres no la reconeix. A ell no li acaba d'agradar el nou aspecte i tornen a discutir. Li pregunta si es veuran al vespre. Però la Marta pensa anar a veure la Núria. Però que no s'amoïni, no sortirà en lloc i s'estarà tota la nit a casa.

La Cinta li proposa al Peris tancar uns dies el bar i fer un petit viatge tots dos junts. A ell li sembla bé si és això el que ella desitja. És un moment tendre i amorós que és seguit atentament des d'un racó pel Guillem.

A la Núria si que li agrada la nova imatge de la Marta. Finalment decideixen quedar a la nit amb la colla de la Natàlia. Només una estoneta, això si.

La senyora Regina, creient-se a les portes de la mort decideix restablir relacions amb la seva germana Lurdes. Fa trucar la Paquita, però a casa de la seva germana ningú no agafa el telèfon.

El David està a la feina trist i solitari i decideix trucar a casa però ningú tampoc agafa el telèfon.
I no l'agafen per què la Marta es troba de festa a La Fusteria amb tota la colla.
Però no s'ho està passant bè i té remordiments. Finalment decideix anar-se'n i la Núria amb ella.
El David, veient que no respon ningú penja el telèfon emprenyat i pensatiu.









Massagran

Setmana 60
Capítol 296 ·
Capítol 297 · Capítol 299 · Capítol 300 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici