TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 60
del 28 de gener al 01 de febrer del 2002

Capítol 296 (dilluns 28/01/2002)
Capítol 297
(dimarts 29/01/2002)
Capítol 298
(dimecres 30/01/2002)
Capítol 299
(dijous 31/01/2002)

Capítol 300 (divendres 01/02/2002)

.. La "Pocas Luces" i el Marcel.- No deixa de ser simptomàtic que la Mari sempre necessiti tenir algú al costat per tal de tirar endavant. Ara li ha tocat el torn al Marcel que li promet no deixar-la sola fins que hagi aconseguit la Desi. La Mari sembla haver recuperat la "compostura" i l'oremus i es planteja tornar a treballar a la perruqueria i desplaçar la Cecília que ara està ocupant la seva vacant.
El Marcel ha tornat amb les idees força clares i deixa la feina a la ràdio definitivament tot i que li oferien un lloc millor.
L'Esther, empesa per la por de no tornar-lo a veure, li confessa que l'estima i que, si ell vol, ho deixarà tot per estar al seu costat. Però el Marcel pensa que ja s'han fet prou mal i no ho accepta.

L'Adrià i el seu món.- Comença la nova vida en societat de l'Adrià a casa de la Carme i, com era d'esperar, no tot són flors i violes. La Carme treballa i la Núria, que havia fet tan bons propòsits, els oblida ràpidament quan li proposen sortir de "farra" a la nit. El resultat és que l'Adrià, ja de per si prou difícil, se n'adona que només fa nosa.

Los "Amantes de Teruel".- Gent...ja està. La Cinta ja s'ho ha fet amb el pesat, estaquirot, plom i saberut noucentista del Guillem (cal afegir que no el suporto?).
Mentre el Peris broda el seu paper de Cyrano, ella broda la seva primera infidelitat matrimonial en una tela que no es mereix el patiment que portarà tot plegat.
És com allò de robar 50.000 peles i que t'enxampin...s'ha de ser ruc. Si un s'hi posa, s'hi ha de posar per moooooolt més!!!!! En fi... hi ha gustos per a tot i a la Cinta sembla que li agraden les coses tirant a ràncies, brrrr!
S'ha passat tota la setmana posant-se barreres de tota mena per a no veure ni coincidir amb el Guillem, per a il.lusionar-se amb el Peris i, a la primera carícia (què pesat arriba a ser l'advocat!), totes les defenses han anat per terra. Recoi, ni que fos l'Atila el Guillem!

La vida sentimental del Quim.- Una setmana més i sense canvis. Sembla que l'anticicló no vol acabar de marxar. El Max continua emmurriat (uns dies més que d'altres) i a casa de la Clara.
El Quim continua inoperant a nivell sexual i només l'Empar es permet passar a l'acció de manera força desafortunada. Vol demanar ajut a la Clara per tal que el Max es reconciliï amb el Quim i s'oblida de la mà esquerra a mesura que la conversa va pujant de to. Evidentment perd el combat perquè, segons diu la Clara, "la culpa la tens tu per haver-te enrotllat amb el pare d'un alumne".

La família feliç.- Dir que mare i fill ja no es parlen seria inexacte perquè ho fan...però no ho fan. El Fede i la Cecília han agafat el novedós hàbit de parlar-se a través de l'Alba que s'ha tornat una "correveydile" de pro a més a més d'una xantatgista que té a son pare ben agafat per aquell lloc que fa tant de mal.
La Cecília acaba estrenant el Cyrano després d'una setmana de nervis i corredisses i, per l'escena que hem vist, sembla que serà tot un èxit.



La Paquita i la seva nova vida.- La Regina se'ns revela hipocondríaca crònica, segons el seu metge de capçalera que ja li hagut de curar masses mals imaginaris al llarg de la seva vida. Les pastetes de sor Sileta i una carta del Ferran (el pretendent a causa del qual la seva germana li volia "xurrimangar" l'Avel·lí) la tenen en un estat de prostració total al llit.
Pensa que ha de morir aviat i vol fer les paus amb la seva germana però, de moment, encara no l'han poguda localitzar.

El Matt i l'arquitecta.- A una setmana de la boda van enllestint els temes que tenen pendents per a poder marxar a Berlin a passar l'any sabàtic amb el projecte de l'Olga. Sembla que s'han resolt els problemes dels pisos que s'han de fer a Sant Andreu: es respectaran les voreres, faran els pisos més petits i rebaixaran els preus com a compensació.
El Matt, però, encara no ha resolt els seu principal problema: trobar algú que li porti el Pub durant aquest any que serà fora.

La "Lolita" i el "Peter Pan".- Al Jordi no li van gaire bé les inversions i la Ruth s'obstina en el seu esport preferit: gastar. Tampoc es posen d'acord en el tema "ara vull estar per la família" que sembla atraure el Jordi darrerament.
La Ruth li acaba retraient que ja no és el Jordi que ella va conèixer i que es comença a avorrir. Penso que si la Ruth es mirés al mirall tampoc veuria la Ruth que el Jordi va conèixer però... fet i fet, els problemes ja s'estan cuinant.

El Ramon de les olives.- Està cansat de la vida que porta, d'estar fent una feina que no li agrada gens, de fingir ser pare de una nena que no és la seva filla, de ser el fill, sense ser-ho, de la Pilar.
Porta una mala llet increïble per tanta fustració i no sembla pas que la Pilar tingui ganes d'entendre quin és el veritable problema. A ella ja li està bé que el Ramon busqui una altra feina si això el fa estar millor i bé amb ella i la Desi.
La Remei s'hi torna a acostar però ell, per variar, la torna a engegar amb un bon moc.

Altres temes.- La Marta i el David continuen de morros dia sí, dia també.
El Huari troba molts problemes per a aconseguir un local pel seu negoci, bàsicament perquè és 'moro'.

L'escena de la setmana.- La petonejada del Huari a la Teresa quan ella intercedeix davant la Montse per tal que no posi traves al projecte del Huari.
Petonejada amanida amb frases com: "¡Esto es una suegra!" "¡Ven aquí, suegra!"











Casablanca

Setmana 60
Capítol 296 · Capítol 297
· Capítol 298 · Capítol 299 - Capítol 300 -

Tornar a Resums Gener 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar