TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 299
del dijous dia 31 de gener del 2002

.. La Pilar comenta al Ramon que la Isabeleta té una amiga que busca feina i, com que ara necessiten algú a la parada, seria una bona opció. El Ramon es queixa dient que "es passarà el dia ressant la Biblia".

Al Bar del Peris, la Mari explica a la Montse que aviat podrà tornar a treballar perquè es troba molt millor però ... què faran amb la Cecília ara???. La Montse ho té clar, ella ja sabia les condicions que hi havia quan va entrar.
A la barra, la Cecília i un Peris nerviós, discuteixen sobre el nas postís del Cyrano. Vol que se l'emprovi no sigui que el perdi a mitja funció.
En una taula, la Mari i la Cinta parlen sobre el Marcel. La Cinta li diu que mentre estigui a casa d'aquest continuarà sense anar-la a veure perquè el Marcel li va reconèixer que es va embolicar amb l'Ester. La Mari intenta convencer-la que, tot i això, s'estimava a la Laura.

El Fede parla per telèfon amb la cap de fotografia, es veu emprenyat ...diu que és una malfollada. I burxa al Marcel per saber què hi ha entre ell i l'Ester. Aquest li diu que deixarà la radio i que no la tornarà a veure més ... problema tancat.

Al cotxe, l'Ester i el seu home, el Fèlix, parlen del Marcel. Al Fèlix li agrada la seva forma de ser, el veu com un home d'idees clares i li pregunta a l'Ester ... si ella sap el què vol??? .... uissssss ( de fet, ella ho sap però s'atrevirà a dir-li ???? ).

A la parada, el Marcel discuteix amb el Ramon perquè deixi de putejar a la Mari .... en aquest mal moment apareix l'amiga de la Isabeleta que va a parlar de la nova feina i .... surt per cames. El Ramon, emprenyat, l'engega.

L'Ester sembla que es decideix i va a casa del Marcel a proposar-li que, per ell, ho deixarà tot: la radio i al Fèlix. Ell s'hi oposa però ella continua la seva argumentació amb un: "t'estimo" moment que entra la Mari per la porta i es dóna la conversa per tancada amb un "crec que no serveix de res que t'insisteixi".



A La Fusteria, el Quim i el Huari parlen dels problemes del negoci.
La Remei i el Miquel, asseguts en una taula, tampoc es posen d'acord a l'hora de comprar els mobles. S'enfaden. Ell marxa.
El Ramon està mig borratxo a la barra quan se li apropa la Remei. El Matt s'ha negat a servir-li cap més copa. Desprès d'insultar-lo amb un "desgraciat", la Remei el convenç perquè surti a que li toqui una mica l'aire. L'intenta ajudar però ell s'hi nega.

Al final aconsegueix portar-lo a la perruqueria on estan tots dos sols. El Ramon li diu que perquè el busca si ja té al Miquel ??? que potser no et folla prou bé????..... ella li contesta que es preocupa per ell .... li comença a acariciar els cabells i .... taxin, taxin ..... un petonàs .... acte seguit ell l'aparta, ella ho intenta de nou i ell marxa emprenyat.
La Remei es queda desil·lusionada.

Al menjador de casa de la Montse, ella, el Huari i la Teresa parlen del crèdit que necessiten. La Montse no ho veu clar, la seva mare ( tot i que sembli estrany ) recolza al Huari dient que el deixi fer el que vulgui tal i com ella va deixar fer al seu home ... ( això si, recordant que el negoci es va esfonsar), fins i tot diu que si ella tingués els diners els hi deixaria. El Huari no pot remediar fer-li un petó. Al final la Montse es convenç.

Una Ester pensativa torna a casa quan es troba al seu home que l'estava buscant i no podia localitzar-la enlloc.

La Mari fa les maletes. El Marcel insisteix que no marxi que amb l'Ester no hi ha res. Fins i tot li proposa que es quedi amb ell fins que recuperi a la Desi. Ell l'ajudarà.

A casa, el Ramon i la Pilar discuteixen. El Ramon li diu que no té res, ni la Desi és la seva filla, ni la Pilar la seva mare, ni la parada on és passa tot el dia és de la seva propietat. Fins i tot parlen de traspassos i la Pilar ... tot i que sembli estrany, hi està d'acord això si ... no ho faran fins que ell no trobi una altra feina.




Mooon

Setmana 60
Capítol 296 ·
Capítol 297 · Capítol 298 · Capítol 300 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici