TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 286
del dilluns dia 14 de gener del 2002

.. Plaça.- Davant la parada de la Pilar, la Clara li pregunta a la Núria si sap res del seu avi i aquesta li diu que passarà després de classes.
Quan són fora, en Ramon truca (suposo que a la poli) molt indignant perquè encara no se sap res de la Mari.
Un cop ha penjat, s'acosta la Remei per demanar canvi per la Isabeleta i en Ramon l'engega amb molt mala llet.
Quan la Remei torna a la parada de la Lola (que no hi és) i li dona el canvi a la Isabeleta (li ha donat finalment la Pilar) es queden una estona xerrant del pis de la Remei.
Mentre, en Ramon marxa de la parada dient-li a la Pilar que se'n va a on li dona la gana.

Pis Quim.- En Quim porta el canell embenat i segons comenta amb en Max, es veu que va caure de la bicicleta. En Peris l'ha anat a veure per comentar-li que vol portar la Cinta al Liceu i en Quim li dona l'abonament.
Quan en Peris és fora, en Quim i en Max s'asseuen a dinar. Aleshores, el noi li pregunta quin és el problema que té amb l'Adrià i després de fer-se pregar una estona, en Quim li diu. La reacció del nano és de sorpresa i incredulitat. (No ens fan veure tota l'explicació del perquè ho va fer, naturalment)

Bar Peris.- La Núria s'acosta a la taula de la Marta que, deixant l'esmorzar que acabava de demanar se'n va amb ella per tal d'anar a comprar el regal per la Natàlia (és el seu aniversari).
En Peris li proposa a la Cinta de tancar el bar i anar al Liceu. A la dona se li il·lumina la cara.

Pelu.- Hi ha la Cecília fent propaganda de l'obra a una clienta, la Lola i la Montse.
Entra en Ramon i va de pet a aquesta per preguntar-li per la Mari. La Montse diu que no sap on és i que si ho sabés tampoc li ho diria. En Ramon perd el món de vista i l'engrapa pel braç, exigint-li que li digui. La Cecília i la Lola s'acosten i el Ramon deixa anar a la Montse.
Abans de marxar, llença una amenaça: Digues-li a la Mari que torni o ja ha vist prou a la Desi.

"Hotelucho".- Els germans es barallen, falten diners, la Mari està histèrica........Al final acaben fent les paus i en Toni surt a buscar bolquers i cereals per la nena.

Despatx.- En Max li diu a la Clara que van estar parlant amb en Quim de lo de Puerto Rico. El noi diu que entén que estigui enfadada però ella ja no ho està tant i fins i tot pot entendre que algú que pretenia actuar bé, l'hagués cagat. Segons diu, ella també l'ha pifiat amb l'Adrià.



Bar Peris.- En Guillem s'acosta a la barra i es disculpa amb la Cinta per haver-se presentat a l'escola i fer-se pesat. Ella li diu que ja ha llegit l'obra i que li ha agradat. L'home es sorprèn que no li digui res més que això però la Cinta li diu que ella no és cap experta i que això és tot el que pot dir. (O sigui, està clar que en Guillem sabia l'efecte que li causava a la Cinta i avui se l'ha trobat força canviada i no ho ha entès).
En una taula, la Remei li està inflant el cap a en Miquel amb el tema del parquet, que si haurien d'haver aixecat el terra, que ara no ha quedat ben posat, que passi ell a veure els paletes..........En Miquel diu amén a tot i marxa ara mateix a parlar-hi.
La Remei s'acosta a la barra per pagar i aleshores entra en Ramon. La noia li pregunta com està i ell li diu: A tu què t'importa; a més de dir-li, amb molta ironia, si no en té prou amb en Miquel.

Pis Quim.- Arriba en Max i li explica que ha estat parlant amb la Clara i que ella ja no està enfadada i que pot entendre les circumstàncies. La relació entre en Max i en Quim se suavitza extraordinàriament.

Casa carme.- La Natàlia i la Marta volen convèncer la Núria d'anar a fer unes copes però ella diu que encara no ha passat a veure l'avi. Aleshores entra la Carme i l'anima a sortir, tot preguntant si ja ha anat a veure l'Adrià. La Núria diu que l'ha trucat però que no hi és i que ja hi anirà demà.

Casa Adrià.- L'Adrià va obrint els ulls però sense moure's de terra.

Pelu.- La Remei està escombrant quan entra la Lola per dir-li que s'afanyi o farà tard. Però aleshores veu que ha estat plorant i la Remei admet que és per culpa d'en Ramon.

Plaça.- La Lola li explica a la Pilar el numeret que va muntar en Ramon a la pelu i quan aquest arriba, la Pilar li diu que no ho faci més si no vol tenir problemes amb el tema de la Desi. Ell però, s'enfila i s'enfila (no ha parat de cridar en tot el capítol!).

"Hotelucho".- En Toni arriba amb la compra i amb un cotxet nou. A la pregunta de la Mari d'on l'ha tret, ell li diu que el regalaven amb els bolquers i tira milles.
També porta els passaports tan esperats. Dimecres volaran cap al Brasil.








tplana

Setmana 58
Capítol 287 · Capítol 286 · Capítol 289 · Capítol 290 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici