TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 290
del divendres dia 18 de gener del 2002

.. QUIM. - Quim arriba al Peris i seu amb la seva germana que es mira el llibre que van presentar ahir. Ell nota que a la Cinta li passa alguna cosa però ella diu que és falta de son.
Després, el Max i l'Arnau que jugaven a futbolí, s'acomiaden d'ells: se'n van a escola. Quim li dóna diners al Max per jugar a les màquines. Aquest fet fa que la Cinta tregui el tema de la relació amb l'Empar. Li aconsella al Quim que no pot estar amagant-se del Max tota la vida i que el nano ja és prou grandet per entendreu.
Més tard, arriben els nanos a La Fusteria per jugar a la màquina. Aquí estan el Quim i l'Empar decidits a explicar-li al Max que s'entenen. Però en lloc de dir-li directament, el Quim proposa d'anar tots tres al cinema. Max que ja s'imagina de què va la cosa, els engega amb una excusa.
Al vespre, al pis, Quim decideix parlar sense embuts amb el Max sobre l'Empar i li diu que fins i tot, ella l'ha agafat afecte. Però el Max li contesta de mala manera: "Tu només vols que ella se t'obri de cames". Clar, el Quim li dona una bufetada i el noi acaba demanant al Quim que vol marxar a viure amb la Clara.

TONI - MARI. - La cosa no pinta bé per aquests dos. Per una banda, la Desi no para de plorar perquè te febre. Això fa posar nerviosa a la seva mare i al Toni que crida per tot.
Per altra, a Barcelona, detenen al Revilla, el paio que va involucrar al Toni en l'atracament després que el tercer "company de feines" hagués parlat més del compte.
Toni intenta treure informació per poder sortir.
La patrona de la pensió els vol fer fora i la Mari està desesperada.
Quan arriba el Toni del carrer li diu a la seva germana que per fugir al Brasil abans han d'agafar un vaixell que surt de Tarragona i que viatja a les Canàries des d'on marxaran a Brasil.
Mari s'enfonsa, ho veu tot negre.
Al vespre, la patrona arriba a la porta de l'habitació dels Esteve amb la policia, però quan entren ells no hi són.
Es troben furtant un cotxe a punta de navalla amb el que fugen corrent.

MONTSE - HUARI. - Huari és al Peris amb qui s'emprenya després que li tragués el tema del futbol.
Per altra banda, Montse amb els seus fills i la Teresa, visiten a l'Adrià que poc a poc va millorant. La Teresa intenta estar per ell.
Quan marxen, el Narcís es queda un moment amb l'Adrià i li pregunta per la Iolanda. El vell li explica que va marxar i li recorda que no l'ha d'explicar a ningú el que va passar aquella tarda.



Una mica més tard, a La Fusteria, el Huari parla amb la Montse de la seva preocupació per no tornar a jugar a futbol mai més, però ella intenta animar-lo.

JORDI. - Jordi s'aixeca amb ressaca trobant-se a la Rut practicant cant, més fresca que una rosa. A ell li molesta tot i acaba decidint marxar a esmorzar al bar.
Al llarg del dia, es troba amb la Carme i la Montse. La primera l'engega en l'hospital quan s'assabenta que l'Andreu ha anat a veure-la. La Montse fa el mateix a La Fusteria, quan esmorzava amb el Huari.
Però les paraules de la Montse li fan més mal al Jordi que la indiferència de la seva dona. La Montse li diu que per què va tornar si ningú se l'estimava... I afegeix que se'n compadeix de la pobre Rut perquè acabarà com totes les altres dones que han estat a la vida del Jordi: enganyada.
Quan Jordi arriba a casa, es troba amb la Rut que s'ha comprat un barret. Ell, cansat, li recrimina que en tingui sis més i s'hagi comprat un més. Ella es preocupa per ell i el Jordi l'acaba demanant que sempre que no li agradi alguna cosa d'ell, que li digui, perquè per ell, ella és la cosa més important que té.
Acaben abraçats i ell dient-li repetidament que l'estima.

CARME. - Carme és al·lèrgica als gossos i li diu a la Núria que no es pot quedar en el pis. Millor si se'n fes càrrec d'ell la Clara. La Núria no s'oposa.
Quan està a l'hospital i arriba el Jordi, parlen una estona. Ell l'arriba a demanar de ser amics, però ella se'n fot d'ell i el deixa penjat al veure a l'Andreu que ha anat per si necessitava alguna cosa.
Més tard, dina amb la Clara que accepta tenir al gos a casa. Totes dues estan penedides per no haver estat més per l'Adrià i deixar-lo fer tot el que ha fet a les darreres setmanes. Carme a més, li fa veure a la seva germana una cosa: quan l'Adrià surti de l'hospital, ja no podrà viure com abans, sol... Algú s'haurà de fer càrrec d'ell...










Channing

Setmana 58
Capítol 286 · Capítol 287 · Capítol 288 · Capítol 289 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici