TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 289
del dijous dia 17 de gener del 2002

.. Bar Peris - El Francisco explica que avui els reben a l'ajuntament per la questió dels canvis en els pisos de l'Olga. Amb el Peris comenten que, ara, al Matt els serà més difícil fer-los costat.
Amb ells hi ha el David, i la seva mare s'estranya de que sigui allà i li diu que si no s'afanya no veurà la Marta quan marxi. L'actitud del noi fa que la Cinta s'adoni que hi ha problemes, tot i que ell ho nega.
La Cecília convenç el Fede perquè vagi a casa per fer un assaig a l'hora de dinar. Li pregunta si en sap res del càsting de l'Alba, i quan ell li diu que no es faci gaires il·lusions, ella dedueix que ha passat alguna cosa amb la Sílvia i que ha anat malament. Enfadada, li engega una de les seves frases demolidores, dient que "per una vegada podries pensar amb el cap i no amb la bragueta!"
El Guillem convida la Cinta a la presentació d'un llibre de Juan Marsé que es fa aquesta tarda. Ella s'excusa en la feina per dir que no hi pot anar, però ell, que no es dóna per vençut, li deixa la invitació per si s'ho repensa.

Casa Regina - Mentre la Paquita la pentina, la Regina va deixant anar un discurset anti-inmmigrants: que perquè tenen tants fills si no els poden mantenir, que si després venen aquí i no hi ha feina per tothom, etc. També contra l'Ana Mari, que segons ella no feia res ben fet. En canvi, la Paquita pel que sembla li ha caigut en gràcia (han ajudat molt els seus orígens 100% catalans), i després d'elogiar com treballa, li fa preguntes sobre la seva filla, volent saber si és una bona noia, i si és filla única com ella (vés a saber per què, semblava que això fos important)

La Fusteria - El Matt té una conversa telefònica en anglés, es veu que amb el seu germà, que no pensa venir al casament.
Quan ha penjat, arriba l'Olga molt contenta. Ha fet una reserva en un restaurant per aquesta nit, i li diu que així provaran el menú perquè podrien fer el convit allà. L'autèntic motiu del sopar, però, és celebrar que ha guanyat el concurs de Berlín. El Matt la felicita molt fredament: el problema està servit.

Bar Peris - El Peris s'asseu a la taula de l'Andreu i parlen de la marxa de l'Alícia, i del poc que va aconseguir parlant amb ella. Malgrat tot l'Andreu està disposat a no deixar d'indagar; com a mínim, ara sap que qui va atropellar el Biel va ser una dona. Llavors el Peris li pregunta com estan les coses entre ell i la Joana, inquiet pel fet que ell i la Cinta també han tingut problemes arran de la mort de la Laura. L'Andreu li comenta que ara a la Cinta se la veu millor, i el Peris li agraeix que li donés la idea d'anar al grup de suport.
La Cinta ha ensenyat la invitació a la Paquita. Diu que no hi anirà, però li sap greu pensar que, com que sempre està per la feina, s'està perdent tot el que val la pena. La Paquita intenta animar-la dient-li que el Peris està fent tot el que pot per veure-la feliç. Abans que marxi, la Cinta li comenta la seva preocupació per la Marta i el David. La Paquita no té notícia de cap problema, i es tranquilitzen dient que no deu ser important.

Casa Fede - Mare i fill assagen amb la Isabeleta i el Rafa. En general tots ho fan bastant de pena, i la Cecília no para de corregir el Fede, ara per no saber-se el text, ara perquè no el diu amb gràcia. Ell s'emprenya i decideix donar l'assaig per acabat.
La discussió del Fede amb la seva mare fa que la Isabeleta i el Rafa intentin fer-lo recapacitar amb una cita bíblica (a dues bandes!!), amb la que només aconsegueixen accelerar la fugida del noi.

Casa Marta i David - La Cinta va a veure el seu fill, per portar-li menjar i per averiguar què passa entre la Marta i ell. Ell acaba explicant-li que van discutir, però admetent que la culpa és seva, que li sap greu que surti a divertir-se. La Cinta creu que el problema de fons és que està de mala llet per culpa de la feina, i no s'equivoca. El David es queixa de que ara només fa que treballar, menjar i dormir; no pot fer res més, ni tan sols buscar un altra feina millor, perquè es passa el dia sense esma de res.
Diu que ara ja es comença a assemblar al seu pare, que no ha fet res més que treballar sense parar; i ella igual. La Cinta es queda pensativa.



Ajuntament - Reunió pel tema dels pisos: l'Olga i un home de la constructora enfront del Francisco i el Matt que representen l'Associació de Veïns. Ella diu que s'han vist obligats a fer els canvis, i el b demana que es revisin els contractes amb els compradors perquè els veïns no surtin perdent.
Llavors el Matt fica cullerada de manera contundent, dient que la constructora ha trencat un compromís, i que quan això passa algú se n'ha de fer responsable (tots s'adonen que la questió va més enllà dels pisos). Es disculpa i marxa deixant tothom amb cara de circumstàncies.

Bufet advocats - L'Andreu es mostra molt preocupat per la Mari, i li diu al Guillem que el cas s'està complicant massa.
El Guillem per la seva banda no té gaires ganes d'anar sol a la presentació, i diu que està massa acostumat a anar sol a tot arreu.
Llavors truquen a la porta. És la Cinta, que després de tot no tenia tanta feina i ha decidit acompanyar el Guillem a la presentació.

Casa Regina - La Paquita està treient la pols, i quan agafa un marc amb una foto, la del casament de la Regina, ella li demana que li acosti. Li pregunta a la Paquita si alguna vegada ha pensat en tornar-se a casar, i ella li diu que no. La Regina tampoc, tot i que, segons diu, no li han faltat pretendents.
Llavors la senyora li demana que li acosti un àlbum i s'assegui amb ella a mirar les fotos. En passar les pàgines, la Paquita es fixa en una foto d'ella de jove i li pregunta on se la va fer. La Regina respón que no és ella: és la seva germana Lourdes, amb qui fa anys que no es parla.

Casa Fede - L'Alba i la Cecília miren un llibre amb fotos de vestits d'època, triant les robes per la funció. Arriba el Fede i la dona no perd ocasió de seguir punxant-lo, dient que tot s'ho pren malament, que no s'hi esforça...
Sóna el telèfon i la nena l'agafa: demanen pel Fede, de la productora. El Fede ha de dir-li a l'Alba que no li han donat el paper, i la nena s'agafa molt malament la derrota i s'en va corrents cap a l'habitació. Tot i que ell explica que li han dit que han agafat un altra nena perquè ja havia fet altres pel·lícules, la Cecília està convençuda de que la Sílvia hi ha tingut molt a veure.

La Fusteria - L'Olga està disgustada pel que ha passat a l'ajuntament, i la parella segueix sense entendre's en el tema de tenir fills; el Matt diu que, si esperen un any pel projecte, després n'hi sortirà un altre i ho deixaran córrer de nou. L'Olga ja no sap què dir-li, i davant la fredor que ell mostra quan li anomena el casament, li recorda que és d'aquí a pocs dies i li diu si és que vol ajornar-lo, ara que la gent ja està convidada, i el seu germà ja està avisat... El Matt l'informa de que el seu germà no vindrà, que volia dir-li abans però no li ha donat temps: estava massa contenta per haver guanyat el concurs.

Bar X - La Cinta i el Guillem elogien la presentació que ha fet l'escriptor. Ella vol saber si a ell també li agradaria publicar, però ell diu que no. Ell escriu només per espantar els seus fantasmes, li diu. "I per dir coses que no goses dir en veu alta", afegeix ella.
De sobte la Cinta es sent neguitosa i diu que ha de marxar, que deu haver feina al bar... Abans que s'aixequi, ell li agafa la mà, demanant que es quedi una mica més. Ella, trasbalsada, s'hi nega, "és massa tard", li diu, i marxa sense deixar que l'acompanyi.
Imatge final de la mirada embobada del Guillem veient-la marxar.













Sadie

Setmana 58
Capítol 286 · Capítol 287 · Capítol 288 · Capítol 290 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici